- 15 Ocak 2015
- 225
- 91
- 53
- 39
yarın dedi doktor ben çalışıyorum pazartesi boş günüm olunca yaptırıyımmı dedim yaptır dediBenim transfer günü dahil 9. Günüm,12. Gün test yaptırıcam,ama sen de erken yaptırmışsın değerin giderek artacak bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın dedi doktor ben çalışıyorum pazartesi boş günüm olunca yaptırıyımmı dedim yaptır dediBenim transfer günü dahil 9. Günüm,12. Gün test yaptırıcam,ama sen de erken yaptırmışsın değerin giderek artacak bence
benim de 9. gün cumartesi yaptırdık transferiyarın dedi doktor ben çalışıyorum pazartesi boş günüm olunca yaptırıyımmı dedim yaptır dedi
sivilcelerim çok oluştu hatta sadece yüzümde değil omzumda sırtımda filan da çıktı ve deri altında çok büyük ve ağrılı senin kaçıncı gün bi de sevinmeli miyim emin diilim hala
Ben pazar yaptırdım benden 1 gün öndesin,3. Gün emriyosuydu benimkiler bu aradabenim de 9. gün cumartesi yaptırdık transferi
benim 5. gündüBen pazar yaptırdım benden 1 gün öndesin,3. Gün emriyosuydu benimkiler bu arada
Ben pazar yaptırdım benden 1 gün öndesin,3. Gün emriyosuydu benimkiler bu arada[/QUOT
tek emriyo mu?benim 5. gündü
Ben sanki böyle nasıl diyim yarın regl olacakmışım gibi bir hissiyat içindeyim arada giren kasık ağrısı,karnımda gaz, çenemde sivilcetek emriyo mu?
iki embriyo transfer edildi. Hamilelik ile adet belirtileri aynı zzaten ben çok erken dönemlerde gebelik belirtisine çok güvenmiyorum açıkçası.Ben sanki böyle nasıl diyim yarın regl olacakmışım gibi bir hissiyat içindeyim arada giren kasık ağrısı,karnımda gaz, çenemde sivilcegöğüslerde hassasiyet de var ama bütün bu belirtileri kullandığımız ilaçlar yapıyor galiba
Selam, moralimi niye yüksek tutamıyorum diye de strese giriyorum ben şahsen,inşallah bir gün hepimiz kavuşucaz bebişlerimize,bilmemek daha iyi belki ama araştırmadan da yapamıyoruzSelam hanimlar bende mart ayinda tup bebek denicem.aslinda bu ikinci denemem.ilki galiyana geldi.aradan 9 ay gecti.yenisine yelken actik.rahim kalinligi veya yazilan diger konular hakkinda hic bilgim yoktu.hala yok ve sunu anliyorumki anlamamak bilmemek daha iyi.bilmemizin bize hic faydasi yok.her turlu doktorun ellerine teslim ediyoz kendimizi.allah tan diliyoz.bize kalann dua etmek.ihtiyacim olan tek sey MORAL.onuda arasamda bulamiyom.herkes bu is yuksek motivasyonla olur diyorlar ama elde degil iste.hayirlisiyla allah bizede nasip etsin insallah.kolay gelsin hanimlar.
Icimden bir ses tuttugunu soyluyor, hadi hayirlisiiiiki embriyo transfer edildi. Hamilelik ile adet belirtileri aynı zzaten ben çok erken dönemlerde gebelik belirtisine çok güvenmiyorum açıkçası.
inşallah inşallahIcimden bir ses tuttugunu soyluyor, hadi hayirlisiii![]()
Bugün ultrasonda baktı mı foliküllerin çaplarına doktorun?Arkadaslar normalde carsba yumurtalar tooplanacakkti, bugun e2 tahlili yaptik. Biraz once doktorum aradi persembeye erteledi. Biraz daha buyusunler istiyorum dedi. Endiselendim ben ya nolduki:-(
Evet baya gelişmişler aslında ama vardır bir bildiği doktorunun,sıkıntı yapma kendineEvet her sey yolundaydi. Bi tane 23, 5 6 tane 18lik vardi. Telefonda birazdaha buyumelerinni istiyorum dedi. E2 ye gore ya carsamba ya persembe ama yuksek ihtimal carsamba olur demisti. Inan hic persembeyi beklemiyodum. Afalladim
Hatta 23,5 biraz fazla büyümüş..Evet baya gelişmişler aslında ama vardır bir bildiği doktorunun,sıkıntı yapma kendine![]()
Sen konuştun mu doktorunla bu sabah konuşacaktın??Ilaclarin etkisindende oyle hissediyoolabilirsin. Zatenn gebelik ve adet agrisi benzer derlerendise etme. 2 gun kaldi sanirim tahlile azicik sabir