• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015'de tüp bebek yaptıranlar...

Selam hanimlar bende mart ayinda tup bebek denicem.aslinda bu ikinci denemem.ilki galiyana geldi.aradan 9 ay gecti.yenisine yelken actik.rahim kalinligi veya yazilan diger konular hakkinda hic bilgim yoktu.hala yok ve sunu anliyorumki anlamamak bilmemek daha iyi.bilmemizin bize hic faydasi yok.her turlu doktorun ellerine teslim ediyoz kendimizi.allah tan diliyoz.bize kalann dua etmek.ihtiyacim olan tek sey MORAL.onuda arasamda bulamiyom.herkes bu is yuksek motivasyonla olur diyorlar ama elde degil iste.hayirlisiyla allah bizede nasip etsin insallah.kolay gelsin hanimlar.

Ben sanki böyle nasıl diyim yarın regl olacakmışım gibi bir hissiyat içindeyim arada giren kasık ağrısı,karnımda gaz, çenemde sivilce:(göğüslerde hassasiyet de var ama bütün bu belirtileri kullandığımız ilaçlar yapıyor galiba

Ben sanki böyle nasıl diyim yarın regl olacakmışım gibi bir hissiyat içindeyim arada giren kasık ağrısı,karnımda gaz, çenemde sivilce:KK43:göğüslerde hassasiyet de var ama bütün bu belirtileri kullandığımız ilaçlar yapıyor galiba
iki embriyo transfer edildi. Hamilelik ile adet belirtileri aynı zzaten ben çok erken dönemlerde gebelik belirtisine çok güvenmiyorum açıkçası.

Selam hanimlar bende mart ayinda tup bebek denicem.aslinda bu ikinci denemem.ilki galiyana geldi.aradan 9 ay gecti.yenisine yelken actik.rahim kalinligi veya yazilan diger konular hakkinda hic bilgim yoktu.hala yok ve sunu anliyorumki anlamamak bilmemek daha iyi.bilmemizin bize hic faydasi yok.her turlu doktorun ellerine teslim ediyoz kendimizi.allah tan diliyoz.bize kalann dua etmek.ihtiyacim olan tek sey MORAL.onuda arasamda bulamiyom.herkes bu is yuksek motivasyonla olur diyorlar ama elde degil iste.hayirlisiyla allah bizede nasip etsin insallah.kolay gelsin hanimlar.
Selam, moralimi niye yüksek tutamıyorum diye de strese giriyorum ben şahsen,inşallah bir gün hepimiz kavuşucaz bebişlerimize,bilmemek daha iyi belki ama araştırmadan da yapamıyoruz:(

iki embriyo transfer edildi. Hamilelik ile adet belirtileri aynı zzaten ben çok erken dönemlerde gebelik belirtisine çok güvenmiyorum açıkçası.
Icimden bir ses tuttugunu soyluyor, hadi hayirlisiii ;)

Arkadaslar normalde carsba yumurtalar tooplanacakkti, bugun e2 tahlili yaptik. Biraz once doktorum aradi persembeye erteledi. Biraz daha buyusunler istiyorum dedi. Endiselendim ben ya nolduki:-(

Arkadaslar normalde carsba yumurtalar tooplanacakkti, bugun e2 tahlili yaptik. Biraz once doktorum aradi persembeye erteledi. Biraz daha buyusunler istiyorum dedi. Endiselendim ben ya nolduki:-(
Bugün ultrasonda baktı mı foliküllerin çaplarına doktorun?

Evet her sey yolundaydi. Bi tane 23, 5 6 tane 18lik vardi. Telefonda birazdaha buyumelerinni istiyorum dedi. E2 ye gore ya carsamba ya persembe ama yuksek ihtimal carsamba olur demisti. Inan hic persembeyi beklemiyodum. Afalladim

Evet her sey yolundaydi. Bi tane 23, 5 6 tane 18lik vardi. Telefonda birazdaha buyumelerinni istiyorum dedi. E2 ye gore ya carsamba ya persembe ama yuksek ihtimal carsamba olur demisti. Inan hic persembeyi beklemiyodum. Afalladim
Evet baya gelişmişler aslında ama vardır bir bildiği doktorunun,sıkıntı yapma kendine;)

Arkadaşlar bugün 10. Günüm..pek belirti yok sol kasıkta nabız atar gibi batma oluyor,göğüs ağrısı vardı bugün geçti .. Ne bu şimdi adetim mi geliyor:((

Ilaclarin etkisindende oyle hissediyoolabilirsin. Zatenn gebelik ve adet agrisi benzer derlerendise etme. 2 gun kaldi sanirim tahlile azicik sabir

Back
X