2015'de tüp bebek yaptıranlar...

Merhaba arkadaşim hayirlisi olsun benimde seninle agni gün transferimyapildi çokheycanliyim sen nasilsin belitilerin varmi
belirti olabilir mi hemen benim bir iki kasık ağrım oldu onun haricinde sanırım ilaçlardan sivilce çıkıyor vücüdmda sizde var mı belirti

Merhaba arkadaşim hayirlisi olsun benimde seninle agni gün transferimyapildi çokheycanliyim sen nasilsin belitilerin varmi
merhabalar ,bende cok heyecanlıyım .belirtilere gelince evet var aslında ama tup bebek olunca is hersey farklı oluyo cunku ilaçlarlarda aynı belirtileri gösteriyor .ama yinede bahsedeyim göğüsde şişkinlik ,hassasiyet ,ilk günden bu gune kadar kasık ağrılarım var .cok acıkıyorum ,ateş basması oluyor .bir kac gunde adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu .hsyirlisi bakalım artık 3 gun sonra öğrencen zaten .sizde var mı belirtiler ?

Selam arkadaşlar
İnşallah Rabbim gönlümüz deki. Dualari kabuleder benim moralim çok bozuk çarşamba 7 tane yumurta toplandi 4 u isleme alinmiş yalniz 1 i tutmuş döllenmiş onu da 2. Günde transfer ettiler biliyorum sansim yok kadar dusuk gerçi bu benim ikinci çocuğum olacakti ilk kizimda tüp bebekti onda 5 i dollenmisti bunda niye boyle oldu çok üzüldüm moralim cok kötü:KK42::110:

Selam arkadaşlar
İnşallah Rabbim gönlümüz deki. Dualari kabuleder benim moralim çok bozuk çarşamba 7 tane yumurta toplandi 4 u isleme alinmiş yalniz 1 i tutmuş döllenmiş onu da 2. Günde transfer ettiler biliyorum sansim yok kadar dusuk gerçi bu benim ikinci çocuğum olacakti ilk kizimda tüp bebekti onda 5 i dollenmisti bunda niye boyle oldu çok üzüldüm moralim cok kötü:KK42::110:
Selam arkadasım hosgeldin vede hayırlı olsun tedavin.bence hemen olumsuz düşünme neticede herseyi yolunda olup tutmayan o kadar insan var ki ,bu is birazda kısmet ısı bilemezsin olup olmayacağını .ayrica ne guzel bak birctanede kızın varmış bu bile cok cok buyuk bir moral kaynağı bence :) olumlu duşun ve bol bol dua et .rabbim ona açılan elleri boş çevirmez ,ama bunu şüpheye düşmeden olacağına inanıp kalpten yapmalıyız .

Arkadaşlar ben Bahçeci Güvenç beyde başlayacağım kısmetse,daga önce mesajlarım olmuştu,yumurtalık rezervi az olupta Güvenç beyde tedavi gören,olumlu sonuç alan varmı aramızda?doktor olarak Güvenç bey çok tavsiye ediliyor diğer Dr.gibi ama herkesin sorunu farklı neticede erkek faktörü olan var,kadın faktörü olupta farklı sebepleri olan var aramızda,benim doktorlardan duyduğum kadarıyla ve nette okuduğum kadarıyla kadında olabilecek en kötü durum rezerv azlığıymış çünkü artırmak için bi tedavi yok,doğuştan olan bişey,yani Güvenç beyin uzmanlığı içinde rezerv azlığı varmı acaba,yada bu konuda başarı oranı nedir diye meraktayım açıkçası,yoksa doktordan memnunum .35 yaş bua arada,amh 0,42. E2 <5 fsh. 13.

MrbYeni uyeyim.gectigimiz sali transferim oldu fiyat 4700 onceden denedigimiz icin.yoksa 5700

0
merhabalar ,bende cok heyecanlıyım .belirtilere gelince evet var aslında ama tup bebek olunca is hersey farklı oluyo cunku ilaçlarlarda aynı belirtileri gösteriyor .ama yinede bahsedeyim göğüsde şişkinlik ,hassasiyet ,ilk günden bu gune kadar kasık ağrılarım var .cok acıkıyorum ,ateş basması oluyor .bir kac gunde adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu .hsyirlisi bakalım artık 3 gun sonra öğrencen zaten .sizde var mı belirtiler ?

Merhabalar,öncelikle umarım burdaki herkes bebeklerine kavuşur,benim de dün transferim oldu 3. Gün 8 ve 6 hücreli iki embriyo.. üç gün dinlen dedi Dr um,biraz canım sıkılıyor yatmaktanbeni bu tüp bebek Sürecinde en çok
zorlayan şey sanırım Progestan iğne,kalçamın iki tarafı da fena ağrıyor,buna bir çare var mıdır acaba??
aşılamın sonucu bugun belli oldu hastalandm tutmadı cok umutsuz ve mutsuzum heryol denendi olmadı şimdi sıra tüp bebekte çok korkuyorum nasıl bir süreç neler yapmam gerek zormu tutacakmı cok korkuyorum çokhemde neolur akılverin biyol gösterin

aşılamın sonucu bugun belli oldu hastalandm tutmadı cok umutsuz ve mutsuzum heryol denendi olmadı şimdi sıra tüp bebekte çok korkuyorum nasıl bir süreç neler yapmam gerek zormu tutacakmı cok korkuyorum çokhemde neolur akılverin biyol gösterin
Arkadasım uzuldum senin adına ,ama sıkma canını zaten aşılamada tutma olasılığı %15 civarıdir en fazla .hatta bende o yüzden aşılama yapmadan direk tup bebek yaptırmıştım ilk denememde .o yüzden asıl hersey simdi başlıyor .tup bebekde basarı oranları baya yüksek ,daha yolun basındasin.rabbim taz zamanda nasip etsin ins hepimize

Merhabalar,aşılamanın şansı%15 gibi bir rakam,tüp bebekte ihtimal çok daha yüksek.kadının yaşı infertilite sebebi önemli tüp bebekte,35 yaş altında çok daha başarılı,öncelikle sakin olup moral bozmayacağız, bu çok önemli.Ben de Perşembe günü kanda gebelik baktırıcam,oldukça heyecanlıyım,ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum,aynı doktorlar devam edeceksen o seni bilgilendirecek zaten,başka bir yerde başlarsan ön görüşme ve muayene için adetin gelmeden önce görüş,adetinin 2. Ya da 3. Günü tedavi süreci başlıyor yaklaşık bir adet dönemi sonunda da sonucu alıyorsun,bol şans dilerim..

Merhabalar,aşılamanın şansı%15 gibi bir rakam,tüp bebekte ihtimal çok daha yüksek.kadının yaşı infertilite sebebi önemli tüp bebekte,35 yaş altında çok daha başarılı,öncelikle sakin olup moral bozmayacağız, bu çok önemli.Ben de Perşembe günü kanda gebelik baktırıcam,oldukça heyecanlıyım,ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum,aynı doktorlar devam edeceksen o seni bilgilendirecek zaten,başka bir yerde başlarsan ön görüşme ve muayene için adetin gelmeden önce görüş,adetinin 2. Ya da 3. Günü tedavi süreci başlıyor yaklaşık bir adet dönemi sonunda da sonucu alıyorsun,bol şans dilerim..

transferin 9. günü sonuç 13.8 doktor tebrik etti ama 2 gün sonra 2 katına çıkması lazım ben çok korkuyorum

transferin 9. günü sonuç 13.8 doktor tebrik etti ama 2 gün sonra 2 katına çıkması lazım ben çok korkuyorum
Tebrikler,darısı bizlerin başına,inşallah değerin katlanarak büyürbenim de çenemde koca bir sivilce çıktı,adet olmadan önce çıkardı hep biraz moralim bozuldu ama sende de sivilcelenme olmuş galiba,beklemek en zoruymuş

Tebrikler,darısı bizlerin başına,inşallah değerin katlanarak büyürbenim de çenemde koca bir sivilce çıktı,adet olmadan önce çıkardı hep biraz moralim bozuldu ama sende de sivilcelenme olmuş galiba,beklemek en zoruymuş
sivilcelerim çok oluştu hatta sadece yüzümde değil omzumda sırtımda filan da çıktı ve deri altında çok büyük ve ağrılı senin kaçıncı gün bi de sevinmeli miyim emin diilim hala

Benim transfer günü dahil 9. Günüm,12. Gün test yaptırıcam,ama sen de erken yaptırmışsın değerin giderek artacak bence

Back
X