2015'de tüp bebek yaptıranlar...

Himmm , bence korkmamaliyiz. Korkarsak zaten kotu sansi cagirmis oluyoruz. Benim persembe toplanacak yumurrttalar, siz ne durumdasiniz?

Ben de cikolata kisti vardi ameliyat oldum 4 sene once. 1 sene once evlendim ama ne yazikki normal yoldan olmadi. Amh0.81 benim. Ohss ne peki?
Bizim mudurun kardesi de cikolata kisti yuzunden ameliyat gormus. Kutukutu tarlusal icip yine de adet gormekte zorlaniyormus. 1 bucuk yıl oldu ewleneli. 32 yasinda. Normal yolla hamile kaldi ve Simdi dogum yapti . Cok korkuyormus cocugum olmazsa diye..canını sıkma hic, senin de olur insallah..darisi bize olsun

Konuştum hamilesin dedi yarınki tahlilde degerler iki katına çıkması lazım iki hafta sonra da kalp atışları duyulması gerekiyor inşallah bi olumsuzluk çıkmaz
Canimmm hadi insallahh dewami da gelir, cok sevindim. Demistim sana hissediyorum,olacaksin diye miniklerin insallah seninle olacak, dualarimiz seninlee..

hepimiz icin en hayirlisi olsun insallah. Cok sukurki bu yontemler var, tip gelisti. Rabbim hepimize hayirli saglikli kuzucuklar nasip eder insallah

Arkadaşlar yarın kan testi günüm ama dayanamadım bu sabah idrar testi yaptım saol silik bir ikinci çizgi var gibi siz de görüyor musunuz yoksa ben artık hayaller mi görmeye başladım:)offf çok zormuş bu bekleyiş..

Cok hafifff bi cizgi goruyorummmm. Ayy hadi kan testi yapmaya gitttt lutfennn

idrar testlerine aslında hiç güvenmiyorum ama bir ümit:))
Caniimmmmm insalllahhhhh tutarrr, bence senin de oldu. Canim cok sewindim, bence de tahlil yap kesinlessinn ve kutlayalimmm

Kızlar destekleriniz beni çok mutlu ediyor:)Kan testini yarın yapmayı düşünüyorum,tam Günü'nde:)Zaten işyerindeyim yoğun çalışıyorum,yarın sonucu bildiririm sizlere..olumsuz sonuç alsam da yıkılmıycam devam edecek hayatıma sağlığımdan Kıymetli hiç bir şey yok,ve tabi tekrar deniycem...Kendim için dua ederken sizleri de unutmuyorum..bir gün hepimiz anne olucaz kızlar...

Insallah tatlim insallahhh...

korkuyorum nasıl bir süreç zormu yumurta toplama işlemi felan napıcam zaten güçlü bir yapım yok allahım yardımcımız olsun

bernacım çok üzüldüm gerçekten. ama eminim bu üzüntü çaba ve emeğinin allah katında bir mükafatı vardır. bak sana okuduğum kitaptan bazı cümleler yazacağım.
''Dua eden için allahın çareleri bitmez. Allah izin vermezse en basit çözümü bulamazsınız. Allah dilerse en akla hayale gelmez çareyi keşfedersiniz. Öncelikle allah bir duaya hiç karşılık vermeyecekse onu asla yaptırmaz.''
Canım umarım tez zamanda hayırlısıyla allah seni bebişlerine kavuştursun. Ben senin hamiş haberini duymayı çok istiyorum buradan. bu ay değil ama bir sonraki yada bir sonraki ay.

Inşallah canım ya sanki bende çok hafif ikinci çizgi var gibi gördüm hadi hayırlısı heyecanla bende bekliyorum sonucunu Hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…