- 5 Ekim 2014
- 234
- 201
- 133
- 38
Konuştum hamilesin dedi yarınki tahlilde degerler iki katına çıkması lazım iki hafta sonra da kalp atışları duyulması gerekiyor inşallah bi olumsuzluk çıkmazSen konuştun mu doktorunla bu sabah konuşacaktın??
Ben yeditepe üniversitesi de yaptiricam ilaç hariç 3650 suanarkadailar fiyat bilgisi alabilirmiyim tp bebek yapanlar istanbl
İlaçlar hariç4250 verdik embriyo takibi 450 kalan embriyo dondurulması 450ilaçlar yanlış olabilir ama sanırım 2000 ı buluyorBen yeditepe üniversitesi de yaptiricam ilaç hariç 3650 suan
Bizim mudurun kardesi de cikolata kisti yuzunden ameliyat gormus. Kutukutu tarlusal icip yine de adet gormekte zorlaniyormus. 1 bucuk yıl oldu ewleneli. 32 yasinda. Normal yolla hamile kaldi ve Simdi dogum yapti . Cok korkuyormus cocugum olmazsa diye..canını sıkma hic, senin de olur insallah..darisi bize olsunBen de cikolata kisti vardi ameliyat oldum 4 sene once. 1 sene once evlendim ama ne yazikki normal yoldan olmadi. Amh0.81 benim. Ohss ne peki?
Canimmm hadi insallahh dewami da gelir, cok sevindim. Demistim sana hissediyorum,olacaksin diyeKonuştum hamilesin dedi yarınki tahlilde degerler iki katına çıkması lazım iki hafta sonra da kalp atışları duyulması gerekiyor inşallah bi olumsuzluk çıkmaz
idrar testlerine aslında hiç güvenmiyorum ama bir ümit:))Cok hafifff bi cizgi goruyorummmm. Ayy hadi kan testi yapmaya gitttt lutfennn
Caniimmmmm insalllahhhhh tutarrr, bence senin de oldu. Canim cok sewindim, bence de tahlil yap kesinlessinn ve kutlayalimmmidrar testlerine aslında hiç güvenmiyorum ama bir ümit:))
Arkadasım uzuldum senin adına ,ama sıkma canını zaten aşılamada tutma olasılığı %15 civarıdir en fazla .hatta bende o yüzden aşılama yapmadan direk tup bebek yaptırmıştım ilk denememde .o yüzden asıl hersey simdi başlıyor .tup bebekde basarı oranları baya yüksek ,daha yolun basındasin.rabbim taz zamanda nasip etsin ins hepimize
Insallah tatlim insallahhh...Kızlar destekleriniz beni çok mutlu ediyor:)Kan testini yarın yapmayı düşünüyorum,tam Günü'nde:)Zaten işyerindeyim yoğun çalışıyorum,yarın sonucu bildiririm sizlere..olumsuz sonuç alsam da yıkılmıycam devam edecek hayatıma sağlığımdan Kıymetli hiç bir şey yok,ve tabi tekrar deniycem...Kendim için dua ederken sizleri de unutmuyorum..bir gün hepimiz anne olucaz kızlar...
korkuyorum nasıl bir süreç zormu yumurta toplama işlemi felan napıcam zaten güçlü bir yapım yok allahım yardımcımız olsunArkadasım uzuldum senin adına ,ama sıkma canını zaten aşılamada tutma olasılığı %15 civarıdir en fazla .hatta bende o yüzden aşılama yapmadan direk tup bebek yaptırmıştım ilk denememde .o yüzden asıl hersey simdi başlıyor .tup bebekde basarı oranları baya yüksek ,daha yolun basındasin.rabbim taz zamanda nasip etsin ins hepimize
Inşallah canım ya sanki bende çok hafif ikinci çizgi var gibi gördüm hadi hayırlısı heyecanla bende bekliyorum sonucunu HayırlısıylaKızlar destekleriniz beni çok mutlu ediyor:)Kan testini yarın yapmayı düşünüyorum,tam Günü'nde:)Zaten işyerindeyim yoğun çalışıyorum,yarın sonucu bildiririm sizlere..olumsuz sonuç alsam da yıkılmıycam devam edecek hayatıma sağlığımdan Kıymetli hiç bir şey yok,ve tabi tekrar deniycem...Kendim için dua ederken sizleri de unutmuyorum..bir gün hepimiz anne olucaz kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?