2015'de tüp bebek yaptıranlar...

canım ayın 11inde 3. gün embriyosu transferim oldu. bu cuma test günüm. ama belirti hissetmiyorum. normal mi acaba diye merak ediyorum. opudan sonra bende transfere kadar günde iki sefer progestan iğne vurunmuştum doğrudur canım.

Canım benimde opum ayın 10'unda oldu. 15'inde transferim oldu. 25'ine test günümü verdiler ama ben cts sabah yaptırayım diyorum pazar her yer kapalı zaten. Transfer sonrası iki gün benim karnım çok ağrıdı. Ara ara sol kasığımda ağrı oluyor. Onun dışında benimde hiç belirtim yok. İnşallah tutmuştur. Belirti olacak diye bir şey yok olmayıp hamile kalan daha çok sanki. Bu arada kaç embriyo transfer edildi?

iki transfer yapıldı. 3. gün 9 ve 10 hücreli. 5. güne kalan ikide blastım var dondurulmuş. lovely seninde iyi haberlerini cts günü bekliyoruz. sen benden bir gün sonra öğreneceksin demek. allah hepimizi güldürür inş.

İnşallah canım bende 2. gün konuştuğumda hepsi 4-5-6 hücreli demişti. Seninde sanıyorum 1. kalite konmuş. İnşallah güzel haberlerini bekliyorum. Cts bende yazarım.

inşallah öyledir. doktorda transfer edilenlerin birinci kalite olduğunu düşündüğünü söyledi. beklemek zor. bakarsın ikizler olur. hiç belli olmaz.

inşallah öyledir. doktorda transfer edilenlerin birinci kalite olduğunu düşündüğünü söyledi. beklemek zor. bakarsın ikizler olur. hiç belli olmaz.
Evet canım benim doktorumda cinsiyetlerini çok merak ediyorum dedi hatta biri erkekte olabilir dedi. Kısmet artık inşallah tutunmuşlardır.

Merhabalar inşallah hepimiz alırız güzel haberi,benim de transferden sonra ilk 1 hafta belirtilerin vardı ksık ağrısı, batma,göğüs ağrısı bugün 10 günm dünden beri belirtiler çok azaldı, korkuyorumBana progestan iğneyi hiç kestirmedi hala devam ediyorum,oksapar,folbiol,coraspin,estrofem diğer kullandığım ilaçlar..

progestan iğne bende acayip ağrı yapmıştı. sende böyle bişey söz konusumu. bide bu oksaparı önlem amaçlı mı veriyorlar acaba. yoksa bizde pıhtılaşmamı var. senin bu konuda bilgin varmı canım. test falan yapmışlarmıydı. allah hepimizi güldürsün inş.

Progestan kalçamı mahvetti otururken bile ağrıyor jeli de varmış cnm ama doktor neyi uygun gördüyse kabulümüz:)oksaparı tedbir amaçlı veriyorlar benim pıhtılaşma problemime bakılmadı..

Acaba neden 2ser tane transfer yaptilar size? Ben 27 yasindayim, amh seviyemde dusuk. Acaba bana da mi 2 transfer yapilir?????

Acaba neden 2ser tane transfer yaptilar size? Ben 27 yasindayim, amh seviyemde dusuk. Acaba bana da mi 2 transfer yapilir?????
Canım daha çok gençsin ben 37 yaşındayım 35 üstüne 2-3 transfer yapılıyorbizim size göre şansımız az,hiç moralini bozma sen anne olacaksın önünde uzun yıllar var:)

Hepimmiz anne olacagiz. Hic skmayalim canimizi. Suan bana bi guc geldi. Rabbim bizim icin hayirli zammani bekliyo. Belki kimimiz bugun bu guzel haberi alacagiz belki 1 sene sonra. Onemli olan hayirli , saglikli evlatlara sahip olmak. Moral bozmayalim nolur.

Aynen öyle cnm,bana iğnelerimi yapan hemşire bugün dedi ki"ben birçok kişiye bu iğneden yaptım,şunu bil ki hiç anne olamayana rastlmadım,1. De 2. De veya3. De mutlaka gebe kalıpkucaklarına aldılar".sabretmemi öğütledi,hele sen genceciksin

Bizim icin hayirli zamani bekleyecegiz. Evet erken olsun istiyoruz , o heyecani yassayalim istiyoruz ama kismet napalim. Allahim bize hayirlisini nasip etsin

Tatlim sizin sorun ne? 35 yas ustu veya en az iki negatif tup bebek girisimi olanlara iki embriyo transfer ediyorlar. Benim amh 17 ama ohss icin kotu bi durum ;( hakkimizda hayirlisi. Ben de 28 yasindayim buarada

Ben de cikolata kisti vardi ameliyat oldum 4 sene once. 1 sene once evlendim ama ne yazikki normal yoldan olmadi. Amh0.81 benim. Ohss ne peki?

Merhabalar bizde cuma günü ilk defa Gidicez çok heyecanlıyım herşey nasıl gelişecek hiçbir fikrim yok bende sizler gibi yaşayıp gorucem daha gitmeden sizlerden çok bilgi aldım yazdiklarinizla allah hepinizin gönlüne göre versin hayırlı haberler alırsınız inşallah bende sizden gelicek haberleri sabırsızlıkla bekliyorum inşallah sizde cuma mübarek günde güzel haberler yazarsaniz bize herseyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…