- 14 Ocak 2015
- 127
- 54
- 28
Çok güzel yazmışsınız Allah gerçekleştirmeyecegi dua yi ettirmezmis bende üzüldüm berna hanima inşallah tez vakitte hepimizin dualarını kabul ederbernacım çok üzüldüm gerçekten. ama eminim bu üzüntü çaba ve emeğinin allah katında bir mükafatı vardır. bak sana okuduğum kitaptan bazı cümleler yazacağım.
''Dua eden için allahın çareleri bitmez. Allah izin vermezse en basit çözümü bulamazsınız. Allah dilerse en akla hayale gelmez çareyi keşfedersiniz. Öncelikle allah bir duaya hiç karşılık vermeyecekse onu asla yaptırmaz.''
Canım umarım tez zamanda hayırlısıyla allah seni bebişlerine kavuştursun. Ben senin hamiş haberini duymayı çok istiyorum buradan. bu ay değil ama bir sonraki yada bir sonraki ay.
Acaba neden 2ser tane transfer yaptilar size? Ben 27 yasindayim, amh seviyemde dusuk. Acaba bana da mi 2 transfer yapilir?????
Canim hadi hayirlisi.... ben de 28 olcam. ilk defa tup bebek yaptiriyoruz. Asilama da yaptirmadik hic. Yumurtalik rezervim de iyiymis. Esimde morfoloji sorunu var. 2 bucuk yildir ewliyiz. Bende 2 embr istiyorum ama dr la hic konusmadik bu konuyu yaparlar mi bilmiyorum;( sanirim tek transfer yaparlarBende 27 yaşındayım canım ama 2 tane blast embriyo transferi yapıldı. Durumunuza göre değişiyor diye biliyorum. Benim eşimin sperm sayısı azdı o nedenle 2 transfer oldu. 4 blast embriyoda donduruldu.
Canim hadi hayirlisi.... ben de 28 olcam. ilk defa tup bebek yaptiriyoruz. Asilama da yaptirmadik hic. Yumurtalik rezervim de iyiymis. Esimde morfoloji sorunu var. 2 bucuk yildir ewliyiz. Bende 2 embr istiyorum ama dr la hic konusmadik bu konuyu yaparlar mi bilmiyorum;( sanirim tek transfer yaparlar
Canım umarım herşey gönlünce olur. bazı şeyleri bilip tedaviye öyle başlaman çok güzel aslında. bende tedavi öncesi ve sırasında her konuyu araştırmıştım. bende senin güzel haberlerini bekliyorum. ne zamandır uğraşıyorsun bebek için. diğer yöntemleri denemişmiydin.Merhabalar bizde cuma günü ilk defa Gidicez çok heyecanlıyım herşey nasıl gelişecek hiçbir fikrim yok bende sizler gibi yaşayıp gorucem daha gitmeden sizlerden çok bilgi aldım yazdiklarinizla allah hepinizin gönlüne göre versin hayırlı haberler alırsınız inşallah bende sizden gelicek haberleri sabırsızlıkla bekliyorum inşallah sizde cuma mübarek günde güzel haberler yazarsaniz bize herseyin hayırlısı
Yöntem denemedim cuma günü ilk Gidicez daha önce eşimin sperm sayısı düşük hareketlilik azdı ama hiç tedaviye başlamadım ilk olucak direk tup bebek merkezine Gidicez bizim için güzel haberlere daha var ben şimdilik sizin ve sizler gibi bekleyenlerin haberlerini bekliyorum olumluyla seviniyorum olumsuza yorum bile yapamıyorum siz benimde güzel haberler vereceğim gün gelir inşallah sizin hayirli haberinizi bekliyorumCanım umarım herşey gönlünce olur. bazı şeyleri bilip tedaviye öyle başlaman çok güzel aslında. bende tedavi öncesi ve sırasında her konuyu araştırmıştım. bende senin güzel haberlerini bekliyorum. ne zamandır uğraşıyorsun bebek için. diğer yöntemleri denemişmiydin.
Yöntem denemedim cuma günü ilk Gidicez daha önce eşimin sperm sayısı düşük hareketlilik azdı ama hiç tedaviye başlamadım ilk olucak direk tup bebek merkezine Gidicez bizim için güzel haberlere daha var ben şimdilik sizin ve sizler gibi bekleyenlerin haberlerini bekliyorum olumluyla seviniyorum olumsuza yorum bile yapamıyorum siz benimde güzel haberler vereceğim gün gelir inşallah sizin hayirli haberinizi bekliyorum
Yinede siz olumsuz düşünmeyin biliyorum çok zor ister istemez insan düşünüyor ama yinede düşünmeyin inşallah olumlu olur allahın izniyleumarım mutlu haberler verebiliriz. benim test günüm cuma. acaip korku var içimde ya olumsuz olursa diye. doktorum %50 şans verdi. bakalım görecez artık.
dğerim çok az artmış 13.8 di 17.6 olmuş ters giden bişeyler mi var yaaCanimmm hadi insallahh dewami da gelir, cok sevindim. Demistim sana hissediyorum,olacaksin diyeminiklerin insallah seninle olacak, dualarimiz seninlee..
Merhaba canım sonuc olumsuz
Si nerede yaptiriyorsunuz pekiİlaçlar hariç4250 verdik embriyo takibi 450 kalan embriyo dondurulması 450ilaçlar yanlış olabilir ama sanırım 2000 ı buluyor
Bende ilk defa yaptiricam hadi insallah hayirlisiCanim hadi hayirlisi.... ben de 28 olcam. ilk defa tup bebek yaptiriyoruz. Asilama da yaptirmadik hic. Yumurtalik rezervim de iyiymis. Esimde morfoloji sorunu var. 2 bucuk yildir ewliyiz. Bende 2 embr istiyorum ama dr la hic konusmadik bu konuyu yaparlar mi bilmiyorum;( sanirim tek transfer yaparlar
Sayınız kaç canm bizimde sayı düşük bende iki tane isticem ama daha konuşmadım dr ileCanım bizimde ilk tüp bebek denememiz zaten eşimin spermiogram sonucundan sonra hiç beklemeden direkt tüp bebek işlemlerine başladık. Kasım sonu eşimin sperm sayısının düşük olduğunu öğrendik. Adet oldum, adet bittikten bir hafta sonra aralıkta histeroskopi oldum sonraki adetimdede gerekli testler yapıldı başlamamızda bir sakınca yoktu ayın 30'unda iğnelere başladım ve şimdi beklemedeyim. Bizde sayı düşük olduğu için embriyoloğum çift transfer yapabileceğini söyledi bunu da zaten opudan 2 gün sonra embriyolar ile bilgi vermek için aradığında ben sordum öyle yapabiliriz tabi ki, eşinin sayı düşük olduğu için dedi.
İnsallah olumlu sonuç alırsın allah yardimcinn olsun heyecanla bekliorumKızlar destekleriniz beni çok mutlu ediyor:)Kan testini yarın yapmayı düşünüyorum,tam Günü'nde:)Zaten işyerindeyim yoğun çalışıyorum,yarın sonucu bildiririm sizlere..olumsuz sonuç alsam da yıkılmıycam devam edecek hayatıma sağlığımdan Kıymetli hiç bir şey yok,ve tabi tekrar deniycem...Kendim için dua ederken sizleri de unutmuyorum..bir gün hepimiz anne olucaz kızlar...
Canım ilk 200 bindi, sonra 100 bin en sonda 50 bine düştü yıkamayla yine 50 bin kalmış ellerinde.Sayınız kaç canm bizimde sayı düşük bende iki tane isticem ama daha konuşmadım dr ile
Ayyy tebrikler cnm çook sevindim, yarın benim de belli olacak,belirtilerin oldu mu,Beta hcg değerin kaç çıktı,sorular sorularr:)Kızlar ben hamileyim.
Ilk denemen miydi?yaşın kaç bu arada,sorular bitmiyor:))Ayyy tebrikler cnm çook sevindim, yarın benim de belli olacak,belirtilerin oldu mu,Beta hcg değerin kaç çıktı,sorular sorularr:)
Anladım canm Saolasin hamileymissin çok sevindim allah kucağına almayida nasip etsin insallahCanım ilk 200 bindi, sonra 100 bin en sonda 50 bine düştü yıkamayla yine 50 bin kalmış ellerinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?