2015'de tüp bebek yaptıranlar...

Çok güzel yazmışsınız Allah gerçekleştirmeyecegi dua yi ettirmezmis bende üzüldüm berna hanima inşallah tez vakitte hepimizin dualarını kabul eder

Acaba neden 2ser tane transfer yaptilar size? Ben 27 yasindayim, amh seviyemde dusuk. Acaba bana da mi 2 transfer yapilir?????

Bende 27 yaşındayım canım ama 2 tane blast embriyo transferi yapıldı. Durumunuza göre değişiyor diye biliyorum. Benim eşimin sperm sayısı azdı o nedenle 2 transfer oldu. 4 blast embriyoda donduruldu.

Son düzenleme:
Bende 27 yaşındayım canım ama 2 tane blast embriyo transferi yapıldı. Durumunuza göre değişiyor diye biliyorum. Benim eşimin sperm sayısı azdı o nedenle 2 transfer oldu. 4 blast embriyoda donduruldu.
Canim hadi hayirlisi.... ben de 28 olcam. ilk defa tup bebek yaptiriyoruz. Asilama da yaptirmadik hic. Yumurtalik rezervim de iyiymis. Esimde morfoloji sorunu var. 2 bucuk yildir ewliyiz. Bende 2 embr istiyorum ama dr la hic konusmadik bu konuyu yaparlar mi bilmiyorum;( sanirim tek transfer yaparlar

Canım bizimde ilk tüp bebek denememiz zaten eşimin spermiogram sonucundan sonra hiç beklemeden direkt tüp bebek işlemlerine başladık. Kasım sonu eşimin sperm sayısının düşük olduğunu öğrendik. Adet oldum, adet bittikten bir hafta sonra aralıkta histeroskopi oldum sonraki adetimdede gerekli testler yapıldı başlamamızda bir sakınca yoktu ayın 30'unda iğnelere başladım ve şimdi beklemedeyim. Bizde sayı düşük olduğu için embriyoloğum çift transfer yapabileceğini söyledi bunu da zaten opudan 2 gün sonra embriyolar ile bilgi vermek için aradığında ben sordum öyle yapabiliriz tabi ki, eşinin sayı düşük olduğu için dedi.

Canım umarım herşey gönlünce olur. bazı şeyleri bilip tedaviye öyle başlaman çok güzel aslında. bende tedavi öncesi ve sırasında her konuyu araştırmıştım. bende senin güzel haberlerini bekliyorum. ne zamandır uğraşıyorsun bebek için. diğer yöntemleri denemişmiydin.

Yöntem denemedim cuma günü ilk Gidicez daha önce eşimin sperm sayısı düşük hareketlilik azdı ama hiç tedaviye başlamadım ilk olucak direk tup bebek merkezine Gidicez bizim için güzel haberlere daha var ben şimdilik sizin ve sizler gibi bekleyenlerin haberlerini bekliyorum olumluyla seviniyorum olumsuza yorum bile yapamıyorum siz benimde güzel haberler vereceğim gün gelir inşallah sizin hayirli haberinizi bekliyorum

umarım mutlu haberler verebiliriz. benim test günüm cuma. acaip korku var içimde ya olumsuz olursa diye. doktorum %50 şans verdi. bakalım görecez artık.

umarım mutlu haberler verebiliriz. benim test günüm cuma. acaip korku var içimde ya olumsuz olursa diye. doktorum %50 şans verdi. bakalım görecez artık.
Yinede siz olumsuz düşünmeyin biliyorum çok zor ister istemez insan düşünüyor ama yinede düşünmeyin inşallah olumlu olur allahın izniyle

Merhaba canım sonuc olumsuz

Dünden beri aklımdasın. Meraktan çatladım.
Girip bakamadımda sonucuna. Engelledi site yönetimi beni.
Üzüldüm ama karamsarlığa düşmedim senin için.
Sende umutlarını terk etme hiç olur mu ?
Herşeyin hayırlısı de geç be canım.
Güzel günler görürsün umarım.

Bende ilk defa yaptiricam hadi insallah hayirlisi

Sayınız kaç canm bizimde sayı düşük bende iki tane isticem ama daha konuşmadım dr ile

İnsallah olumlu sonuç alırsın allah yardimcinn olsun heyecanla bekliorum

Benim arada hissettiğim adetten önce hissedilen ağrılardan başka hiç bir belirtim yok,ne göğüsler ne başka birşey hiç değişiklik yok,Hayırlısı bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…