Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rahim kalınlığınız kac kiHaftayada benim transferim var insaallah rahim kalinlasirda bir sikinti olmaz![]()
8 embriyonun varsa neden 5 güne kadar beklemeyip üçüncü gun transfer yapılıyor . 2 gun dört hücreli olması normal muhtemelen yarına 6 veya 8 hücreli olur.ama bu kadar yumurtan varken bence beşinci güne gitmesini istemelisin .ole sansin cok daha fazla olur.selam kızlar benim 8 embriyom 2. günü 4 hücreli olmuş. sizce kalitesi nasıl. yarın transfer olacam. ohss olma ihtimalinden de hala korkuyorum bu arada. allah yardımcınız olsun.
Dr mutlaka sormalısın ,biz tam olarak bilemiyoruz yumurtaların durumunu belki 5.gune ulasmiycagini dusunuyolardir.Bende bu noktaya takıldım. Neden 5. güne beklemiyorlar anlayamadım. 5. gün transferde daha yüksek şans varmış.
Benim de Perşembe gunu transferim yapıldı (3.gun) ama benim 5 yumurtam alınmıştı ve sadece ikisi üçüncü güne kaldı o yüzden mecbur yapıldı 3.gun,bakalım 20 Ocak test gunüm ama günler gecmek bilmiyorEvet yarın mutlaka soracağım. sizde durumlar nasıl.
ins canım :) 7.5 üzülerek söyleyebilirim ki az bir önceki denememde benimde öleydi ve Dr cok ince demişti .ideali 8-14 mm arası diye biliyorum .ama tabi ilaçlarla bantlarla ins istenilen seviyeye gelir ins.sen yinede konus bütün herseyi Drla cok emek harcıyoruz ve bütün ayrıntıları bilmek hakkımız.Amin canım. müjdeli haberlerini bekliyoruz. benim üç negatif sonuçlanan aşılama geçmişim var. sanırım kalınlık 7.5 dedi doktor. ideali nedir. onuda tekrar sorayım doktora.
oncelikle hayırlı olsun canım.rabbim ins beklediğimiz evlatları hayırlısıyla nasip eder .embriyolarin bence gayet iyi .benim biri 8 ,biri 16 hucreliydi(ki bu 4 hucreliydi transferden 10 dk once falan 16 oldu) bu isler birazda kısmet ısı bazen herseyin en mükemmeli olsada olmuyo ,su saatten sonra olumlu düşünelim bence ki olumsuz düşünmen icinde bir sebep yok. Bu arada endrometrium kalinligi kac mm di.? Hayırlı haberlerini bekliyorum ins :)berna4227 bugün transferim gerçekleşti. iki tane embriyo 9 ve 10 hücreli koyuldu. sence şansım nasıl. diğer embriyoların kalitesi daha düşükmüş. hayırlısı artık.
Selam kızlar dün genel anestezi altında toplam 15 yumurtam toplandı. Bugün ise onüçünün döllendiği söylendi. Yumurta toplama işleminden 3 yada 5 gün sonra transferim gerçekleşecek. Şuan bekleme aşamasındayım. OHSS riskine karşı doktorum powerade ve protein diyeti önerdi. sonucu sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım allah isteyen herkesin sağlıklı bir şekilde çocuklarını kucaklarına almayı nasip etsin. Sizler de durum nasıl.
Canim hayirlisi olur isallah 5 gunne kadar kalirsa daha iyi olur isallah tutarGa
oncelikle hayırlı olsun canım.rabbim ins beklediğimiz evlatları hayırlısıyla nasip eder .embriyolarin bence gayet iyi .benim biri 8 ,biri 16 hucreliydi(ki bu 4 hucreliydi transferden 10 dk once falan 16 oldu) bu isler birazda kısmet ısı bazen herseyin en mükemmeli olsada olmuyo ,su saatten sonra olumlu düşünelim bence ki olumsuz düşünmen icinde bir sebep yok. Bu arada endrometrium kalinligi kac mm di.? Hayırlı haberlerini bekliyorum ins :)
20 Ocak benimde test gunüm canım ,günler gecmek bilmiyor ama test yapmamak icin zor tutuyorum kendimiberna bende senin sonucunu merak ediyorum. canım benim doktorla görüşme fırsatım olmadı. bu konu hakkında hiç araştırma da yapmadım doğrusu. 8 yada 9 olabilir diye düşünüyorum. sen biraz bu konuda beni aydınlatabilirmisin.