2015'de tüp bebek yaptıranlar...

Doldurulacak kadar çok embriyon oluşmuşsa nede 3. Veya 5. Günü beklememişler anlamadım,2. Gün erken bence,mesela benim 3 embriyom oluşmuştu 3. Gün transferi oldu 5. Güne bırakıp riske atmadılar.ama daha çok oluşsaydı 5. Günü bekleyecektim,üstelik benim transferim pazar günü yapıldı,tüp bebek merkezleri pazar da açık Olmalı,acaba senin transferin c.tesi mi oldu?
ewt bnm cumartesi yaptılar 5 tanede dondurlmuş war onlarla dewm edicez

Kızlar merhaba transfer sonrası bir iki damla açık pembe kanaması olalar varmı benim 22.günüm bugün oldu ve tefirginim

can sıkıntısından profilimle oynayıp dürüyorum:)hamilelik takvimi bilem ekledim,kendimi motive etmeye çalışıyorum,moral çok önemli ne de olsa;)

Agirlikli olarak 3.6unu duymustum 5 ile farkini merak ettim. Sizin sonnucunuz belli mi
Canım besinci gun embriyo blast.oluyor. en iyi.embriyolarin besinci gune gittigi soylenir. Embriyo sayisi fazla ise ve embriyolar besinci gune gidebilecek kalotede ise tramsfer blast asamasinda yapilir.

herkese merhaba. ben de cuma transfer oldum ama hiç bir belirti vs yok. bekliyorum bakalım
Benim de cuma oldu 3. gün embriyosu ben belirti aramıyorum bu kez ama transferden beri adet sancısı gibi bir sancım var. Ara ara geliyor.

Benim de cuma oldu 3. gün embriyosu ben belirti aramıyorum bu kez ama transferden beri adet sancısı gibi bir sancım var. Ara ara geliyor.

ben de belirti beklemiyorum. işe geldim zaten kendimi dinlemiyim diye. ara ara gaz sancısı gibi sancı giriyo o kadar

Agirlikli olarak 3.6unu duymustum 5 ile farkini merak ettim. Sizin sonnucunuz belli mi
Canım benim transfer sonrası 23.günüm çarşamba bakalım kese gorunecekmi Allah nasip ederse inşallah dun pembe bir damla akıntı geldi panik yaptım bugün tekrar tahlil yaptırdım Allah herkesin yardımcısı olsun

Kızlar kişiye gore değişiyor bazen hic belirti olmuyor bende kadınlarına ara ara bıçak saplanıyor gibi oluyordu test gününe bi kaç gün kala göğüslemnde sis indi

kızlar ilk denemem olumsuz sonuçlandı.sorun eşimdeydi.şimdi dondurulmuşlarla dewam edicez.bu durumdada olup olumlu sonuç alınan var mı.cwplarınızı bekliyorumm

Genclerr bisey sorcamm.. 20 ye yakin folikulum var sanirim 4.gun e2 degerim 933 cikti(en buyugu 8mm idi). Simdi tup bebek tedavisinde 8.gunum e2 degerim 5800 olmus(13_14_15 mm buyuklukte)., ya kotu giden biseyler mi var acabaaa ,bilgisi olan var mi? Pko yum. Yumurtalar toplanmadi daha. Sizde durum nasildi?

Back
X