- 5 Ekim 2014
- 234
- 201
- 133
- 38
Uzulmek yok, yilmak hic yok. Hayirli zamanda hayirli kuzucuklar gelecek hayatimizaSonuç negatif
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzulmek yok, yilmak hic yok. Hayirli zamanda hayirli kuzucuklar gelecek hayatimizaSonuç negatif
ewt bnm cumartesi yaptılar 5 tanede dondurlmuş war onlarla dewm edicezDoldurulacak kadar çok embriyon oluşmuşsa nede 3. Veya 5. Günü beklememişler anlamadım,2. Gün erken bence,mesela benim 3 embriyom oluşmuştu 3. Gün transferi oldu 5. Güne bırakıp riske atmadılar.ama daha çok oluşsaydı 5. Günü bekleyecektim,üstelik benim transferim pazar günü yapıldı,tüp bebek merkezleri pazar da açık Olmalı,acaba senin transferin c.tesi mi oldu?
Benim transfer sonrası 4. Gün leke şeklinde kahverengi olmuştu,şu anda 15. Günümdeyim bir daha olmadıKızlar merhaba transfer sonrası bir iki damla açık pembe kanaması olalar varmı benim 22.günüm bugün oldu ve tefirginim
Canım günaydın yani 5. Transferi derken ne gibi bi fark bekliyordum benimde 5.gün embryosuyduGunaydin herkese, kizlar 5.gun transferi nasil oluyor??? Bilen var mi acaba
Canım besinci gun embriyo blast.oluyor. en iyi.embriyolarin besinci gune gittigi soylenir. Embriyo sayisi fazla ise ve embriyolar besinci gune gidebilecek kalotede ise tramsfer blast asamasinda yapilir.Agirlikli olarak 3.6unu duymustum 5 ile farkini merak ettim. Sizin sonnucunuz belli mi
Benim de cuma oldu 3. gün embriyosu ben belirti aramıyorum bu kez ama transferden beri adet sancısı gibi bir sancım var. Ara ara geliyor.herkese merhaba. ben de cuma transfer oldum ama hiç bir belirti vs yok. bekliyorum bakalım
Benim de cuma oldu 3. gün embriyosu ben belirti aramıyorum bu kez ama transferden beri adet sancısı gibi bir sancım var. Ara ara geliyor.
Canım benim transfer sonrası 23.günüm çarşamba bakalım kese gorunecekmi Allah nasip ederse inşallah dun pembe bir damla akıntı geldi panik yaptım bugün tekrar tahlil yaptırdım Allah herkesin yardımcısı olsunAgirlikli olarak 3.6unu duymustum 5 ile farkini merak ettim. Sizin sonnucunuz belli mi
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallahherkese merhaba. ben de cuma transfer oldum ama hiç bir belirti vs yok. bekliyorum bakalım
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah