- 25 Mart 2014
- 483
- 617
- 83
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #5.141
Hayırlı olsun canm.Allahm herkese sağ sağlim kavşmayı nasip etsin:)Kızlar ben doğum yaptım.spinal anestezi. sabah 08.50 de. Iyiyiz şükürler olsun .. 51 cm 3380 gr. Doğdu oğluşum. Yürüyorum arada bir. Öptüm hepinizi.
bnm doktorum taburcu olmadan bi kağıt hazırlamış dikkat edilmesi gerekenler vb gibi. Orada merdiven çıkabilir. Ama çok ayakta dyrmamalı dinlenmeli yazıyordu. Sen de merdivenleri yavaş yavaş dinlene dinlene çık cnm yine de dikkat et.Kızlar sezeryandn sonra 4.kata yürüyerk çkmam gerekck çıkablrm dimi?
Canım duru 1950 doğmuştu. Hastaneden çıkarken 1860tı. Sarılık vs uğraştık ama tam 1 ay sonra 2940 oldu.Ayni canım hatta su an bile hickiriyor. Karnımda da çok hıçkırırdı. Ben de ne zaman isterse emziriyorum. Peki bir ayda ne kadar kilo aldılar canım? Bir de burnu tıkanıyor mu seninkilerin de?
Masallah kuzularıns canım. Daha da artsın kiloları. Guzel guzel buyuusunler insallah.Canım duru 1950 doğmuştu. Hastaneden çıkarken 1860tı. Sarılık vs uğraştık ama tam 1 ay sonra 2940 oldu.
Derin 2300 doğmuştu.Hastaneden çıkarken 2150 gibi biseydi. 1 ay sonra 3300 oldu. Şimdi fark ettim canım ikisi de 1 kg almış
Allah Analı babalı büyütsün maaşallah darsı başımıza inşallahKızlar ben doğum yaptım.spinal anestezi. sabah 08.50 de. Iyiyiz şükürler olsun .. 51 cm 3380 gr. Doğdu oğluşum. Yürüyorum arada bir. Öptüm hepinizi.
Çok teşekkür ederim canımMasallah kuzularıns canım. Daha da artsın kiloları. Guzel guzel buyuusunler insallah.
Ben bir turlü spinal vr epidural arasi farki anlamazken bir de kombine mi varmis :) Hayırlı olsun kuzum tarihin. Sağlıcakla gelsin yavrucuk.
Kızlar ben doğum yaptım.spinal anestezi. sabah 08.50 de. Iyiyiz şükürler olsun .. 51 cm 3380 gr. Doğdu oğluşum. Yürüyorum arada bir. Öptüm hepinizi.
Çıkarsın ins. Beklediğimiz gibi zor olmuyormus iyi düşün. Ben bebegimin topuk kanı için 2 kat indim çıktım hastanede rabbim güç veriyor hiç düşünmeyin.Kızlar sezeryandn sonra 4.kata yürüyerk çkmam gerekck çıkablrm dimi?
Canım sağinca çıkıyor ya òyle vermeyi dene ağzına. Benim de hiç ucu yoktu. Emdikçe cıktı. Goguslerini de mutlaka boşalt brn mastit oldum yeterince bosaltmayınca. 40 derece atesle acile zor yetistik. Igne yaptilar o gün kızımı emziremedim. Emmiyorsa da sağ mutlaka. Ve sürekli emzirmeyi dene. Özellikle de biraz sagıp ucunu cıkardıktan sonra. Gözün aydın Allah meleğini bagıslasin size. Sana da çok geçmiş olsun.Kızlar selam bende sonunda meleğimi kucağıma aldım. Epidural sezeryan oldu doğum zor geçti plasenta ramhme yapışıkmış 4 saat gözlem altında tuttular kanama devam ederse tekrar ameliyat dendi a ma çok şükür gerek kalmadı. Güzel kızım 3 kg 60 gr doğdu. Simdiki sikintimiz gogus uclarim yok goguslerim sisti surekli sagiyorum varmi aranizda benim gibi olan???
Aminn canım saol bende sürekli sağıyorum kaya gibi oldular çokta ağrıyorlar sürekli verip deniyorum ama yavrum ucunu yakalayamıyor .. Ama ben yılmadan denemeye devam edicem sanada çok çok geçmiş olsun umarım bidaha olmaz yavrun cuk cuk emer. ....Canım sağinca çıkıyor ya òyle vermeyi dene ağzına. Benim de hiç ucu yoktu. Emdikçe cıktı. Goguslerini de mutlaka boşalt brn mastit oldum yeterince bosaltmayınca. 40 derece atesle acile zor yetistik. Igne yaptilar o gün kızımı emziremedim. Emmiyorsa da sağ mutlaka. Ve sürekli emzirmeyi dene. Özellikle de biraz sagıp ucunu cıkardıktan sonra. Gözün aydın Allah meleğini bagıslasin size. Sana da çok geçmiş olsun.
Kızlar selam bende sonunda meleğimi kucağıma aldım. Epidural sezeryan oldu doğum zor geçti plasenta ramhme yapışıkmış 4 saat gözlem altında tuttular kanama devam ederse tekrar ameliyat dendi a ma çok şükür gerek kalmadı. Güzel kızım 3 kg 60 gr doğdu. Simdiki sikintimiz gogus uclarim yok goguslerim sisti surekli sagiyorum varmi aranizda benim gibi olan???
Canım benimki 3 haftalik 1 haftadir emiyor daha. Hiç korkma alısır da biberona emmez diye. Vakti zamanı gelince emecek. Yeter ki sen bıkma yılma. Internetten Tomris'in emzirme notlarına oku. Bana baya faydası oldu.Aminn canım saol bende sürekli sağıyorum kaya gibi oldular çokta ağrıyorlar sürekli verip deniyorum ama yavrum ucunu yakalayamıyor .. Ama ben yılmadan denemeye devam edicem sanada çok çok geçmiş olsun umarım bidaha olmaz yavrun cuk cuk emer. ....
Ne yazık ki gaz sorunu bizde de var. Çocuk doktoru karnına baktığinda gazlı bir bebek olacak dedi. Bazen cıkaramadıgında öyle üzülüyorum ki haline. Allah bundan başka dert vermesin.Hayırlı olsun canım gözün aydın
plesantasa asagidamiydi .benimde eşi asagida hayırlısı yla bizde atlayıp oğluma kavuşmak istiyorum.
Maşallah canım, Allah evladını bağışlasın, şişme olayı bende de oldu, benim de uçları hiç yoktu zar zor emzirmeye çalışıyorum şimdi daha iyi emiyor, aynen benim de göğüslerim şişti ateşlendim sütü bosaltinca rahatladımKızlar selam bende sonunda meleğimi kucağıma aldım. Epidural sezeryan oldu doğum zor geçti plasenta ramhme yapışıkmış 4 saat gözlem altında tuttular kanama devam ederse tekrar ameliyat dendi a ma çok şükür gerek kalmadı. Güzel kızım 3 kg 60 gr doğdu. Simdiki sikintimiz gogus uclarim yok goguslerim sisti surekli sagiyorum varmi aranizda benim gibi olan???
Allah analı babslı büyütsün geçmiş olsun maaşallah sizeKızlar selam bende sonunda meleğimi kucağıma aldım. Epidural sezeryan oldu doğum zor geçti plasenta ramhme yapışıkmış 4 saat gözlem altında tuttular kanama devam ederse tekrar ameliyat dendi a ma çok şükür gerek kalmadı. Güzel kızım 3 kg 60 gr doğdu. Simdiki sikintimiz gogus uclarim yok goguslerim sisti surekli sagiyorum varmi aranizda benim gibi olan???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?