2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Kızlar sezeryandn sonra 4.kata yürüyerk çkmam gerekck çıkablrm dimi?
bnm doktorum taburcu olmadan bi kağıt hazırlamış dikkat edilmesi gerekenler vb gibi. Orada merdiven çıkabilir. Ama çok ayakta dyrmamalı dinlenmeli yazıyordu. Sen de merdivenleri yavaş yavaş dinlene dinlene çık cnm yine de dikkat et.

Ayni canım hatta su an bile hickiriyor. Karnımda da çok hıçkırırdı. Ben de ne zaman isterse emziriyorum. Peki bir ayda ne kadar kilo aldılar canım? Bir de burnu tıkanıyor mu seninkilerin de?
Canım duru 1950 doğmuştu. Hastaneden çıkarken 1860tı. Sarılık vs uğraştık ama tam 1 ay sonra 2940 oldu.
Derin 2300 doğmuştu.Hastaneden çıkarken 2150 gibi biseydi. 1 ay sonra 3300 oldu. Şimdi fark ettim canım ikisi de 1 kg almış

Masallah kuzularıns canım. Daha da artsın kiloları. Guzel guzel buyuusunler insallah.

Kızlar selam bende sonunda meleğimi kucağıma aldım. Epidural sezeryan oldu doğum zor geçti plasenta ramhme yapışıkmış 4 saat gözlem altında tuttular kanama devam ederse tekrar ameliyat dendi a ma çok şükür gerek kalmadı. Güzel kızım 3 kg 60 gr doğdu. Simdiki sikintimiz gogus uclarim yok goguslerim sisti surekli sagiyorum varmi aranizda benim gibi olan???

Canım sağinca çıkıyor ya òyle vermeyi dene ağzına. Benim de hiç ucu yoktu. Emdikçe cıktı. Goguslerini de mutlaka boşalt brn mastit oldum yeterince bosaltmayınca. 40 derece atesle acile zor yetistik. Igne yaptilar o gün kızımı emziremedim. Emmiyorsa da sağ mutlaka. Ve sürekli emzirmeyi dene. Özellikle de biraz sagıp ucunu cıkardıktan sonra. Gözün aydın Allah meleğini bagıslasin size. Sana da çok geçmiş olsun.

Aminn canım saol bende sürekli sağıyorum kaya gibi oldular çokta ağrıyorlar sürekli verip deniyorum ama yavrum ucunu yakalayamıyor .. Ama ben yılmadan denemeye devam edicem sanada çok çok geçmiş olsun umarım bidaha olmaz yavrun cuk cuk emer. ....

Hayırlı olsun canım gözün aydın
plesantasa asagidamiydi .benimde eşi asagida hayırlısı yla bizde atlayıp oğluma kavuşmak istiyorum.

Canım benimki 3 haftalik 1 haftadir emiyor daha. Hiç korkma alısır da biberona emmez diye. Vakti zamanı gelince emecek. Yeter ki sen bıkma yılma. Internetten Tomris'in emzirme notlarına oku. Bana baya faydası oldu.

Hayırlı olsun canım gözün aydın
plesantasa asagidamiydi .benimde eşi asagida hayırlısı yla bizde atlayıp oğluma kavuşmak istiyorum.
Ne yazık ki gaz sorunu bizde de var. Çocuk doktoru karnına baktığinda gazlı bir bebek olacak dedi. Bazen cıkaramadıgında öyle üzülüyorum ki haline. Allah bundan başka dert vermesin.

Maşallah canım, Allah evladını bağışlasın, şişme olayı bende de oldu, benim de uçları hiç yoktu zar zor emzirmeye çalışıyorum şimdi daha iyi emiyor, aynen benim de göğüslerim şişti ateşlendim sütü bosaltinca rahatladım

Allah analı babslı büyütsün geçmiş olsun maaşallah size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…