- 28 Ağustos 2010
- 917
- 862
- 208
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #5.101
Canım kan sulandırıcı iğne kullandığım için genel olabilir, gerçi 1 hafta oldu bırakalı, ne sekilde olacağı yarın belli olacakHadi bakalım canım hayırlısı olsun. Genel anestezi mi spinal mi olacak? Saglikla ve kolaylikla al kuzunu kucağına insallah.
Kızlar dogum yaptım çok sukur genel anestezi oldu hiç korkmayın ağrı yok denecek kadar az. Kızım emmeye başladı çok sukur 3300 doğdu. Darısı sizlerin başına. ..
Ben iki gun once kestim. Spinal oldum canım. Hangisi hayırlısı ise o olsun. Ikisi de zor değil. Kucağına alınca hiçbir sıkıntın kalmayacak inşallah.Canım kan sulandırıcı iğne kullandığım için genel olabilir, gerçi 1 hafta oldu bırakalı, ne sekilde olacağı yarın belli olacak
Maşallah kızına Allah uzun ömürler versin hepinize ....Kızlar dogum yaptım çok sukur genel anestezi oldu hiç korkmayın ağrı yok denecek kadar az. Kızım emmeye başladı çok sukur 3300 doğdu. Darısı sizlerin başına. ..
normal doğum mu yani.. Allah analı babalı büyütsün gözün aydın tam kaçıncı haftanda doğum oldu..Kızlar dogum yaptım çok sukur genel anestezi oldu hiç korkmayın ağrı yok denecek kadar az. Kızım emmeye başladı çok sukur 3300 doğdu. Darısı sizlerin başına. ..
Gözün aydın canım. Bol sütün olsun. Gazsız günleriniz olsun. Allahım size bagislasin güzel evladını.Kızlar ben de bu sabah epidural anestezi ile prensesim kavuştum, 3400 gr 50 cm, çok güzel bir duygu, Rabbim hepimizin işlerini kolaylaştırsin, nasip etsin inşallah
Canım ben saat kuruo kalkıyirum. Zaten dinlenemezsen sütün de olmaz. Azalır. Basta esimle biz de biraz o uyanık biraz brn tüm geceyi geçiriyorduk. Ama senin de dinlenmen gerekiyor. Bu arada emme işleri ne alemde? Şükürler olsun ki benimki emmeye başladı. Emme sıkıntımız bitti ama şu an tek sorunumuz gece uyandırmakta zorlaniyorum. 2 saate emzirmeye çalışıyorum ama yaramaz uyanmadan da almiyor memeyi ve uyanamıyor da.iyi akşamlar kızlar... Bizim 16. Günümüz dünyaya gözlerimizi açalı. Şükürler olsun.. Gece gündüz başında yız kızın. Siz de bekliyor musunuz geceleri. Kimileri duyduğuma göre yarı kırk olana kadar kimileri de kırkı çıkana kadar geceleri de bekliyor muş. Siz de durumlar ne. Mama meme de mi saat kurup kalkıyor sunuz. Yada bebek açıkınca mi.Çok yorucu ve zor oluyor da böyle;( ? Afedersiniz popom yer görmedi. Hamileliğim yatarak geçmişti bu arada
Allah analı babalı sağlıcakla büyütsün yavrunu.)Kızlar ben de bu sabah epidural anestezi ile prensesim kavuştum, 3400 gr 50 cm, çok güzel bir duygu, Rabbim hepimizin işlerini kolaylaştırsin, nasip etsin inşallah
anladım cnm.haklısın aslında..şöyle bir durum var ama. Kolları sarılı uymuyor eller kolları hareket halinde olunca ağzını burnunu kapata biliyor. Allah korusun nefes alamaz fln. Sen gece nsl uyutuyorsun? Kçk doğdu 34 hafta. Yorulu yo emerken.philips avent elektrikli mak.ile süt sağıyorum biberon la hem anne sütü hem de mama veriyorum.Canım ben saat kuruo kalkıyirum. Zaten dinlenemezsen sütün de olmaz. Azalır. Basta esimle biz de biraz o uyanık biraz brn tüm geceyi geçiriyorduk. Ama senin de dinlenmen gerekiyor. Bu arada emme işleri ne alemde? Şükürler olsun ki benimki emmeye başladı. Emme sıkıntımız bitti ama şu an tek sorunumuz gece uyandırmakta zorlaniyorum. 2 saate emzirmeye çalışıyorum ama yaramaz uyanmadan da almiyor memeyi ve uyanamıyor da.
Canım benimki de hareketli. Ben de satmadan uyutuyorum kollarını. Yan yatırıyorum. Bir de besledikten sonra yarım saat dik tutuyorum gazını çıkarıp. Süt kaçmasın genzine diye ya da kussa da boğazına kaçmaması için. Benimki de 35 6 dogmustu. Basta senin gibi hep sagarak verdim. Zamanla alisiyor emmeye merak etme. Simdi biberonu tutmuyor. Sen her seferinde memeye tut canım. Ben emmese de yılmadan tuttum. Agzina aldiysa bir on dakika gogsumde yatırdim. Kokusuna alışsın diye. Eninde sonunda mutlaka emecektir. Pes etme. Kimsenin sözüne de bakma. Emdikçe de sütün daha da artacak göreceksin.anladım cnm.haklısın aslında..şöyle bir durum var ama. Kolları sarılı uymuyor eller kolları hareket halinde olunca ağzını burnunu kapata biliyor. Allah korusun nefes alamaz fln. Sen gece nsl uyutuyorsun? Kçk doğdu 34 hafta. Yorulu yo emerken.philips avent elektrikli mak.ile süt sağıyorum biberon la hem anne sütü hem de mama veriyorum.
Ben bir turlü spinal vr epidural arasi farki anlamazken bir de kombine mi varmis :) Hayırlı olsun kuzum tarihin. Sağlıcakla gelsin yavrucuk.Selam kızlar
Bugün kontrolümüz vardı..2740 gr 46 cm olmus oglusum..kesin doğum tarihimizi de 7 Kasım olarak belirledik.
Doktorumuz Spinal+Epidural kombine sezeryan yapacağını söyledi. Bu şekilde doğum yapan var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?