- 25 Mart 2014
- 483
- 617
- 83
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #5.121
Ilk gece biraz sıkıntılı geciyor kuzum ama onu da gri kesici yapilinca rahatliyorsun. Sonrası rahat. Bebişin yanındayken acı macı olmuyor inşallah.Kızlar bzmde tarihimiz belli oldu 22ekim.hc korkum yok gbydi tarh belli olunca bi endişe sardı.ameliyat nasıl geçiyo sonrası çok acılı oluyomu.gerçi prensesimi görünce acıyı fln unutrm gbi:)
Sezeryan canim 38 arti 4 te dogum oldu çok sukur bi sıkıntımız yok çok çok güzel bir duygu allah isteyen herkese nasip etsin. Darısı bekleyen arkadaslaraN
normal doğum mu yani.. Allah analı babalı büyütsün gözün aydın tam kaçıncı haftanda doğum oldu..
Canim aynı tereddutler bendede vardı sana tavsiyem 2 gun once sezeryandan çıkmış biri olarak ameliyat saatinden 12 saat öncesinden yemeyi içmeyi bırak ameliyat sonrası hiç gaz şancin filan olmuyor. Benim olmadı çok korkuyordum agridi sancı dan çok sukur iyiyim 2 gun oldu sadece oturup kalkarken ameliyat yerinde ağrı oluyor oda geçecek inşallah bol bol yürü dogumdan sonra allah sağlıcakla kurtarsin. Herkes bebisine sağlıkla kavussunKızlar bzmde tarihimiz belli oldu 22ekim.hc korkum yok gbydi tarh belli olunca bi endişe sardı.ameliyat nasıl geçiyo sonrası çok acılı oluyomu.gerçi prensesimi görünce acıyı fln unutrm gbi:)
Canım biz de insallah bir aylık oluruz. O kadar iyi anlıyorum ki gün yetmiyor gerçekten. Günlerdir de evden cıkamıyorum. Ama her anımıza şükürler olsun. Bu günleri o kadar çok bekledik ki. Bir de canım bu arada seninkiler kaç saatte bir emiyor? Zamanla saat aralıgı uzuyor mu? Hala 2 saatte bir mi emiyorlar?Kızlar merhabaiki melek olunca pek giremiyorum zaman zaman okuyorum yazılarınızı. .Bugün biz tam 1 aylık olduk şükürler olsun yarın aşımız var..inşallah sorunsuz atlatiriz..
Doğum yapan, doğum için gün alan arkadaşlarımında Rabbim yardımcısı olsun..artık 24 saat yetmiyor
Saol cnm dedklrni dkkte alıcamCanim aynı tereddutler bendede vardı sana tavsiyem 2 gun once sezeryandan çıkmış biri olarak ameliyat saatinden 12 saat öncesinden yemeyi içmeyi bırak ameliyat sonrası hiç gaz şancin filan olmuyor. Benim olmadı çok korkuyordum agridi sancı dan çok sukur iyiyim 2 gun oldu sadece oturup kalkarken ameliyat yerinde ağrı oluyor oda geçecek inşallah bol bol yürü dogumdan sonra allah sağlıcakla kurtarsin. Herkes bebisine sağlıkla kavussun
Canim her emzirmeden evvel tutuyordum memeye. Daha dvvel bir iki kez almıştı. Çok acıkıp ainirlendi bir seferinde. Kafayı saga sola attı, brni çizdi, ağladı. Inat ettim vermedim biberonu en son tuttu. Sonra her seferinde aynı inatlasmati yasadik bir 4 5 gün canım. Simdi kendiliğinden tutuyor. Sarılık yoksa aç bırak. Eninde sonunda alıyor. Ağlamasına sinirlenmesine acıma. Ben ağladım o ağladı. En son dedim ki kim kimi yenecek bakalım. Ben kazandım. Inan çok akıllılar. Fırsat verince parmaklarında oynatırlar bizi :) Şimdi biberon vermeye ödüm kopuyor. Hemen alışır diye.selam canlar gun alanlar saglikla kucaklamak nasip etsin inşallah rabbim
cok guzel bir duygu annelik insanin icine sokasi geliyor ama opmeye bile kiyamuyorum sadece kokluyorum kimseyede opturmuyorum sadece alnindan :)
halgan nasil basardin canim benimki inatla almiyor memeyi cok üzülüyorum dun baya agladi ben vermeye calistikca o agladi ben agladimne yapacagimi sasirdim sagiyorum yetmiyor sutum cogalmiyor tabu o cekmedigi icin arada mama veriyorum
Canım ben emmediği zaman 2 saatte sağıyordum. Emzirmeye erken uyanıp sağip veriyordum. Fazlasını da buzluga atıyordum. Simdi emiyor. Ancak yetiyor.kaç saatte bir süt sağıyor sunuz kızlar. Bnm bebiş de emmiyo sağip veriyorum da mecbur. Size sorayı m dedim
Ben de kilo alacaklar mi acaba diyordum ama şükürler olsun ki alıyorlar canım. ..sen de inşallah 1 aylık olduğuna inanamayacaksinCanım biz de insallah bir aylık oluruz. O kadar iyi anlıyorum ki gün yetmiyor gerçekten. Günlerdir de evden cıkamıyorum. Ama her anımıza şükürler olsun. Bu günleri o kadar çok bekledik ki. Bir de canım bu arada seninkiler kaç saatte bir emiyor? Zamanla saat aralıgı uzuyor mu? Hala 2 saatte bir mi emiyorlar?
Ayni canım hatta su an bile hickiriyor. Karnımda da çok hıçkırırdı. Ben de ne zaman isterse emziriyorum. Peki bir ayda ne kadar kilo aldılar canım? Bir de burnu tıkanıyor mu seninkilerin de?Ben de kilo alacaklar mi acaba diyordum ama şükürler olsun ki alıyorlar canım. ..sen de inşallah 1 aylık olduğuna inanamayacaksin
Benimkiler 1.5 -2 saatte bir mama alıyorlar canım. .onun dışında da sık sık emziriyorum..bir de çok hıçkırık tutuyor canım sizde de var mı?
bende bugun ogleden aksama kadar uğraştım silikon ucla cekti once biraz ucu ckinca normalde tuttu uzun sure olmasada ikisinide emdi silikon ucla hic uyumadi dogru duzgun tam doymadigi icin en son baktik sutumde bitti cok az geliyor hic susmadan agliyor verdim mama.simdi her emzirmede aynisini yspicam inşallah sutumde artarda direk emeriz.Canim her emzirmeden evvel tutuyordum memeye. Daha dvvel bir iki kez almıştı. Çok acıkıp ainirlendi bir seferinde. Kafayı saga sola attı, brni çizdi, ağladı. Inat ettim vermedim biberonu en son tuttu. Sonra her seferinde aynı inatlasmati yasadik bir 4 5 gün canım. Simdi kendiliğinden tutuyor. Sarılık yoksa aç bırak. Eninde sonunda alıyor. Ağlamasına sinirlenmesine acıma. Ben ağladım o ağladı. En son dedim ki kim kimi yenecek bakalım. Ben kazandım. Inan çok akıllılar. Fırsat verince parmaklarında oynatırlar bizi :) Şimdi biberon vermeye ödüm kopuyor. Hemen alışır diye.
O emdikçe artacak canim. Benim de basta ucu o kadar kucuktu ki. Pompa yaptiktan sonra cikiyordu o saman bile zor tutuyordu. Simdi öğrendi kahverengi kısmı alıyor agzina oyle emiyor. Bir òğrensin hic gerek kalmayacak silikon uca falan da. Aç bırakma tabiki. Tomris'in emzirme notlarını oku. Orda diyordu ki mama da verecekseniz biberonun ucunu mamayla göğsünüze koyun ordan çeksin. Memeden geliyor sansın. Baya faydalı oldu bana o notlar.bende bugun ogleden aksama kadar uğraştım silikon ucla cekti once biraz ucu ckinca normalde tuttu uzun sure olmasada ikisinide emdi silikon ucla hic uyumadi dogru duzgun tam doymadigi icin en son baktik sutumde bitti cok az geliyor hic susmadan agliyor verdim mama.simdi her emzirmede aynisini yspicam inşallah sutumde artarda direk emeriz.
Gözün aydın canım. Bol sütlü gazsız günleriniz olsun. Allah evladını sana bağışlasın.Kızlar ben doğum yaptım.spinal anestezi. sabah 08.50 de. Iyiyiz şükürler olsun .. 51 cm 3380 gr. Doğdu oğluşum. Yürüyorum arada bir. Öptüm hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?