- 15 Eylül 2014
- 1.390
- 1.509
- 158
- 38
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #1.221
gecmis olsun canim bende de yok diyom ama baslarmiki bilmemKızlar bulantım yok diyordum. Mahvoldum. Ne kötüymüş bu yaYediğimi çıkarıyorum, yediğimi çıkarıyorum.
Canım başlmasın valla. Ben de yok diyordum. Ne kötü bilsen. İnsan hiçbir şey yiyemiyor. Okuldan eşim gelip aldı. Sadece üç saate girebildim. Böyle nasıl gidecek bilemiyorum.gecmis olsun canim bende de yok diyom ama baslarmiki bilmem
sizin morarmiyormu yaaaaCanım ben kullanıyorum clexan doğumdan sonraki iki hafta dahil kullanıcam bende
Evet canım gidip geldik aynı sorunumuz devam ediyor rapor veriyo dr yatıyoruz . İşin değişik kısmı tüp bebek drm yolk kesen küçülmüyo diyor gebelik takibimi yapıcak drm ise o bir kanamaalanı diyor napçağımı şaşırdım...yumuklagli doktor randevun vardı sanırım,nasil geçti canim,umarim hersey yolundadir
Allah yardımcın olsun tatlim kraker ,soda ,elma belki mideni bastirir yiyebilirsen ins.uzun sure surmezCanım başlmasın valla. Ben de yok diyordum. Ne kötü bilsen. İnsan hiçbir şey yiyemiyor. Okuldan eşim gelip aldı. Sadece üç saate girebildim. Böyle nasıl gidecek bilemiyorum.
Bende pıhtılaşma var canım o yüzden kullanıyorum benimde mor hem bacağım hem göbeğim ama geçen sefer hamileliğimde pıhtılaşma sorununu bilmediğim için yaşamadı o yüzden şimdi saayi saatine vuruyorum canım . Sende yok ise bi süre sonra dr bıraktırır diye düşünüyorum...sizin morarmiyormu yaaaabenim umudum üç ay dolana kadar kullanicam sanırım ama bilemiyorum sizler neden kullanıyorsunuz yani bende pıhtılaşma sorunu veya düşük gibi biseyde yasamadim daha önce sadece doktorum yumoslar toplandiktan sonra verirken bebeğin tutunmasina yardimci demişti
başlarda bende çok diyordum neden bulanmiyor midem diye hatta doktoruma bile söylemiştim :) Allaha Şükür sanırım bundan sonrada bulanmaz 8+2 oldukKızlar bulantım yok diyordum. Mahvoldum. Ne kötüymüş bu yaYediğimi çıkarıyorum, yediğimi çıkarıyorum.
Bende çok kötüyüm bugün dr ilaç verdi biraz rahatladı ama yine başlıyo sanırım dün hele pert etti beni mercimrğim:)Allah yardımcın olsun tatlim kraker ,soda ,elma belki mideni bastirir yiyebilirsen ins.uzun sure surmez
peki tüp bebek doktoruna soyledinmi diğer doktorun kanama alanı olduğunu söylediğini..ya bunun çapı kaç olmaliymiski hiç olcmedi doktorum benimEvet canım gidip geldik aynı sorunumuz devam ediyor rapor veriyo dr yatıyoruz . İşin değişik kısmı tüp bebek drm yolk kesen küçülmüyo diyor gebelik takibimi yapıcak drm ise o bir kanamaalanı diyor napçağımı şaşırdım...
Inşallah canım. Mahvoldum valla iki günde. Allah yardım etsin hepimize. Bu arada ben de progestan, folik asit, b vitamini bir de hibor iğne kullanıyorum.başlarda bende çok diyordum neden bulanmiyor midem diye hatta doktoruma bile söylemiştim :) Allaha Şükür sanırım bundan sonrada bulanmaz 8+2 olduk
allah yardimcin olsun birde işde olmak dahada kötü inşallah çabuk biter
Evet canım gidip geldik aynı sorunumuz devam ediyor rapor veriyo dr yatıyoruz . İşin değişik kısmı tüp bebek drm yolk kesen küçülmüyo diyor gebelik takibimi yapıcak drm ise o bir kanamaalanı diyor napçağımı şaşırdım...
anladım canım...bana sadece gobekten vuracaksin demislerdi ama gobegim acinacak hale geldi artıkBende pıhtılaşma var canım o yüzden kullanıyorum benimde mor hem bacağım hem göbeğim ama geçen sefer hamileliğimde pıhtılaşma sorununu bilmediğim için yaşamadı o yüzden şimdi saayi saatine vuruyorum canım . Sende yok ise bi süre sonra dr bıraktırır diye düşünüyorum...
Canım araştırdığım 5,6 mm den büyük olmamalıymış bugün dr a söyledim yolk kesem büyükmüş diye hayır dedi pazartesi tüp bebek dr a gitçem onada kanamayı söylicem bakalım ne dicek. Valla sonuç iyi olsunda hangisinin ne dediğini önemsemiyorum olmadı 3. Dr. Gitçem...peki tüp bebek doktoruna soyledinmi diğer doktorun kanama alanı olduğunu söylediğini..ya bunun çapı kaç olmaliymiski hiç olcmedi doktorum benim
Ay canım saolasın valla haklısın bazen dr ayrı yorum yapıyorlar. Bende dua ediyorum hep sonuç iyi olsun diye işede gidemiyorum sürekli dinleniyorum.Sen rahat olmaya calis tatlim ya doktorlarin bir dedigi öburunu tutmuyor hele bazi doktorlar gercekten anlayamiyorlar bir arkadasinda kesenin icinde bebek yok demis kizin odu patlamissonra baska doktora gitmis gormus bebegini :) yani sen Allaha duani et bence bebisin gayet iyi sakin stres yapma canm
boşuna stres yapma hem bebisede zarar allah korusun hiç birşey yoktur zaten gün geçtikçe küçülen yok olan bişeymis...Doktorlar bazen insanı gereksiz yere ne kadar geriyorlar yaCanım araştırdığım 5,6 mm den büyük olmamalıymış bugün dr a söyledim yolk kesem büyükmüş diye hayır dedi pazartesi tüp bebek dr a gitçem onada kanamayı söylicem bakalım ne dicek. Valla sonuç iyi olsunda hangisinin ne dediğini önemsemiyorum olmadı 3. Dr. Gitçem...
Gecmis olsun canım umarım önemli birsey yoktur,doktorlar da bi alemler yahu,kime güvenicez isimiz cok zor,bi arkadasima da doktor ikili testlerde %90 cocugunuz down sendromlu demisti,cocuk dogdu hatta5 yasinda masallah gayet saglikliCanım araştırdığım 5,6 mm den büyük olmamalıymış bugün dr a söyledim yolk kesem büyükmüş diye hayır dedi pazartesi tüp bebek dr a gitçem onada kanamayı söylicem bakalım ne dicek. Valla sonuç iyi olsunda hangisinin ne dediğini önemsemiyorum olmadı 3. Dr. Gitçem...
Amin canım Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Koldan bacaktan ve göbekten yapılıyor ilk tercih göbek ama ben 9ay kullanıcağım için heryeri deniyorum ....anladım canım...bana sadece gobekten vuracaksin demislerdi ama gobegim acinacak hale geldi artıkrabbim yardimcimiz olsun sağlıkla kucaklarimiza alalım inşallah bunların hepsini unutalim
Ay sorma canım öyleler valla Bende takmamaya çalışoyorum...boşuna stres yapma hem bebisede zarar allah korusun hiç birşey yoktur zaten gün geçtikçe küçülen yok olan bişeymis...Doktorlar bazen insanı gereksiz yere ne kadar geriyorlar ya
Gecmis olsun canım umarım önemli birsey yoktur,doktorlar da bi alemler yahu,kime güvenicez isimiz cok zor,bi arkadasima da doktor ikili testlerde %90 cocugunuz down sendromlu demisti,cocuk dogdu hatta5 yasinda masallah gayet saglikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?