- 12 Şubat 2010
- 800
- 787
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #1.201
geçmiş olsun canımKızlar bugun bır panık ıle uyandım sabah kalktım 6 gıbı leke gordum yuregım agzıma geldı korkudan daha 8 ı bekleyemez oldum saatler yıl oldu sankı sonra alelacele doktora gıttık doktor ultrasona koydu vajınada kucuk kanama var bebegın gayet ıyı keyfı yerınde sıkıntı yok cınsel ılışkı yasak dedı kalp atışlarını duyurdu icim rahatladı coraspın vermıştı onu kestı
Kızlar bugün doktora gittik ultrason haftası netlik kazandı 7 hafta 4 günlük kalp atışını da hem gördüm hem duydum şükürler olsun rutin kontrollere döndük :) kuş gibiyim şuan
Bende yok sivilce ama cildim kuruyor birde normalde epilasyon vaktim çoktan gelmisti bacaklarimda tüy çikmiyor :) seviniyorumbenim alnımda ve cenemde 5 6 gündür sivilce çıktı ama yanak ve burun kismim ise kuruyor deri degistiriyor sanki dökülüyor krem sürüyorum pekde fayda etmiyor si
zlerde varmi böyle şeyler ?
benim alnımda ve cenemde 5 6 gündür sivilce çıktı ama yanak ve burun kismim ise kuruyor deri degistiriyor sanki dökülüyor krem sürüyorum pekde fayda etmiyor sizlerde varmi böyle şeyler ?
Allah sabirlar versin gercektenKızlar merhaba, benim hikayemi biliyorsunuz geçen hafta bebeğin kalp atışlarını zorla duymuştuk düşüktü fakat 9 haftalık olması gerekliyken 6+4 çıkmıştı. bugün tekrar kontrole gittim fakat bebek gelişmemiş hala 6+4 ve kalp atımları düşük doktorum gebeliğin sonlanacağını söylediBüyük bir ihtimal kalbi duracak ve kürtaj yapılacak Bu benim ilk denememdi ve böyle sonuçlandı. Rabbim hepinizin bebeklerini sizlere bağışlasın inşaallah. sanırım çoğunuzdan yaşça büyüğümdür 34 yaşındayım sizlere bi abla kardeş olarak tavsiyem lütfen bebekleriniz ve kendiniz için stresten uzak durun kimseyi duymayın, bana bir dr. sen huzursuz mutsuz olacağın bir yere gidermisin bebekte böyle ortamlarda tutunmaz dünyaya gelmek istemez demişti. Ben bu süreci çok sıkıntılı geçirdim kayınvalidemin sayesinde eşim oratda hiç birşey yokken bağıran kavga eden bir adama dönüştü. Bugün çok pişman ama faydasız nolur hakkınızı helal edin canınızı sıkmak için yazmıyorum gerçekten bir kardeşiniz olarak söylediğimi unutmayın öncelik siz ve bebeğiniz bu süreci stressiz mutlu ve huzurlu bir hamilelik geçirin inşaallah Hepiniz Allah'a emanet olun benim içinde dua edin lütfen ... Rabbim kötüleri sizlerden benden uzak etsin...
Canım benim Yüce Yaradan sabırların en büyüğünü ihsan eylesin,ama lütfen pes etme ,mücadeleyi elden bırakma,inşallah özlemini çektiğin yavruna kavuşursunKızlar merhaba, benim hikayemi biliyorsunuz geçen hafta bebeğin kalp atışlarını zorla duymuştuk düşüktü fakat 9 haftalık olması gerekliyken 6+4 çıkmıştı. bugün tekrar kontrole gittim fakat bebek gelişmemiş hala 6+4 ve kalp atımları düşük doktorum gebeliğin sonlanacağını söylediBüyük bir ihtimal kalbi duracak ve kürtaj yapılacak Bu benim ilk denememdi ve böyle sonuçlandı. Rabbim hepinizin bebeklerini sizlere bağışlasın inşaallah. sanırım çoğunuzdan yaşça büyüğümdür 34 yaşındayım sizlere bi abla kardeş olarak tavsiyem lütfen bebekleriniz ve kendiniz için stresten uzak durun kimseyi duymayın, bana bir dr. sen huzursuz mutsuz olacağın bir yere gidermisin bebekte böyle ortamlarda tutunmaz dünyaya gelmek istemez demişti. Ben bu süreci çok sıkıntılı geçirdim kayınvalidemin sayesinde eşim oratda hiç birşey yokken bağıran kavga eden bir adama dönüştü. Bugün çok pişman ama faydasız nolur hakkınızı helal edin canınızı sıkmak için yazmıyorum gerçekten bir kardeşiniz olarak söylediğimi unutmayın öncelik siz ve bebeğiniz bu süreci stressiz mutlu ve huzurlu bir hamilelik geçirin inşaallah Hepiniz Allah'a emanet olun benim içinde dua edin lütfen ... Rabbim kötüleri sizlerden benden uzak etsin...
Doktor yasaklamamıştı şımdı 9 aya kadar yasakgeçmiş olsun canım
insan zor bulunca nasilda kahroluyor ufacık birşeyde değilmi rabbim kimseye yasatmasin...Cinsel ilişki yasak degilmiydi zaten ? bize hâlâ yasakda merak ettim
Crıno jelden vajına tahrış olmuş oda üstüne tuz bıber olduDoktor yasaklamamıştı şımdı 9 aya kadar yasak
Kizlar tüp bebek ilaçlarinizi ne zamana kadar kullanacaksinizCrıno jelden vajına tahrış olmuş oda üstüne tuz bıber oldu
Bana 8.haftaya kadar kullan dedi bir hap var prednol progestanida doktorun nezaman biraktirirsa dedi o tahris olayi bendede varKizlar tüp bebek ilaçlarinizi ne zamana kadar kullanacaksiniz
Benim ilaç cok ya,progestan bitince bırakıcam 1 hafta kadar daha kullanicam,crinone ve estrofem mart sonuna kadar,prulotun depot da nisan sonuna kadar haftada bir biktim valla hayirlisiyla bitseydiBana 8.haftaya kadar kullan dedi bir hap var prednol progestanida doktorun nezaman biraktirirsa dedi o tahris olayi bendede varjeli biraktim progestanda aynisini yapti yaniyor resmen internette sirkeli suyla silmek iyi geliyormus diye duydum ama yapmadim sirkeyi oraya surmek dogru olurmiki? Tahrise iyi geliyormus
Daha dur senin haftanda bendede yoktu :)) inşallah çıkmaz tabi :) benim tedaviden beri çene altında tüylerim siyahlasti çok rahatsız oluyorum sanırım hormon ilaclarindan oldu daha once sarı tuyduBende yok sivilce ama cildim kuruyor birde normalde epilasyon vaktim çoktan gelmisti bacaklarimda tüy çikmiyor :) seviniyorum
Canım ben kullanıyorum clexan doğumdan sonraki iki hafta dahil kullanıcam bendeadno28 hala prednolu neden kullanıyorsun açaba canım merak ettim ben bir kutu kullandim bitince daha icmedim..
progestana sabah akşam fitil olarak devam b12 ilacı tiroid ilacim coraspin hepsine devam ama en kötüsü clexane kan sulandirici igne artık bir işkence gibi çok acıyor ve karnim acayip mosmorrrhiç bakmak istemiyorum eşim iğneyi zor vuruyor pek kullanan yok herhalde bu iğneyi burda...doktora her sorduğumda devam diyor bakalım haftaya çarşamba ne diyecek ama hiç ümidim yok
ben de kullanıyorum doğuma yakın bi zamna kadar da kullanıcamm...Canım ben kullanıyorum clexan doğumdan sonraki iki hafta dahil kullanıcam bende
Dogru canim :) sen benden ondesin :) prednolu ozellikle sordum 8.haftaya girince birak dedi zaten 4 tane kaldi daha icmem onlar bitsin cok kisi birakmis aynen bende anlamadim doktora guveniyorum napim.Daha dur senin haftanda bendede yoktu :)) inşallah çıkmaz tabi :) benim tedaviden beri çene altında tüylerim siyahlasti çok rahatsız oluyorum sanırım hormon ilaclarindan oldu daha once sarı tuydudoğumdan sonra lazere gidicem nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?