2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Gecmis olsun canım umarım önemli birsey yoktur,doktorlar da bi alemler yahu,kime güvenicez isimiz cok zor,bi arkadasima da doktor ikili testlerde %90 cocugunuz down sendromlu demisti,cocuk dogdu hatta5 yasinda masallah gayet saglikli
Saol canım. İnş yoktur dua ediyorum bende.Benimde bir arkadaşıma 7. Ayında sakat hamileliği sonlandıralım dediler arkadaşım doğurdu ve sapasağlam şimdi4 yaşında oğlu ...

Saol canım. İnş yoktur dua ediyorum bende.Benimde bir arkadaşıma 7. Ayında sakat hamileliği sonlandıralım dediler arkadaşım doğurdu ve sapasağlam şimdi4 yaşında oğlu ...
Beni encok strese düşüren ve düsündüren aslinda bu testler, bazi arkadaslarim yaptirmadilar,niye kendimi strese sokayım diye,yaptirmalimiyiz ki,ense kalinligi,ikili üclü test,hatta risk görürlerse amniyo sentez,ne zor yaa,9 ay ölup ölüp dirilicez

Canim bende o down sendrom testini yaptirmayi düsünmem Allah korusun Allaha emanetler sonuçta hiç aklimi karistirmak istemem dogrusu gerek olanlar tamam da o dedigin testi benim ablamda yaptirmadi arkadaslarim da yaptirmadi Allaha şükur sapasaglam evlatlari Allah korusun biz dua edecegiz insallah Rabbim korusun.

Son düzenleme:
Valla canım pozitifi görünce rahatlarım sanıyodum ama asıl o zaman başlıyomuş hep bi endişe kafamda bun dr da yazdı hangi aylarda hangi testler yapılcak diye kafam karışık amayaptırırı ben heralde . Ahh nsıl geççek 9 ay valla böyle yazışçaz habeleşçez paylaşçaz ve inş. Bebeklerimizi kucalarımıza alcaz canım Allahın İzniyle....

insallah canim Amin.
Bende yaptiricam ne yapilmasi gerekiyorsa sadece hani özürlü olup olmadigina bakilan test varya onu yaptirmak istemem diyorum Allah korusun

Kızlar bu sürecte ilk önemli test hangisi,ve hangi haftalarda bakilacak

11.14 .haftalar ikili tarama testi ense kalinligina falan bakiliyormus galiba 18.haftadan sonrada 3lü ve dörtlu tarama testleri oda down sendrom olup olmadigi sanirsam bakalim Rabbim insallah stressiz saglikli guzel bir hamilelik gecirip kucagimiza aliriz.

Canım clexane hala devam mı edıyosun doktor bana 7. Hafta bıraktırdı crıno jel günde bır tane folıx asıt bı tane coraspın bı tane ama leke görünce coraspını bıraktırdı

Açıkcası ben yaptırmayı düşünmüyorum canım yeterınce uzerımızde stres var bı de onları kafaya takarsak bu hamılelık geçmez arkadasıma ense kalınlığı var dedı kız öldü öldü dırıldı eşı test sonuç larını amerıkaya gonderdı temız bışeyı yok denıldı kız bır ay ıcınde şeker hasta sı oldu

gozunuz aydın canm ....cok sukur.... aynı haftadayız bende 7 hafta 4 gunluk bende dun gıttım bebısım kalbın sesını duydum tekrardan ....dogum ayın nezamana denk gelıyo benım 17 ekım 2015 ....
benim de 17 Ekim göründü canım tabi sapmalar olacaktır illa ki senin de gözünaydın Allah kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

Canım clexane hala devam mı edıyosun doktor bana 7. Hafta bıraktırdı crıno jel günde bır tane folıx asıt bı tane coraspın bı tane ama leke görünce coraspını bıraktırdı
Evet canim hepsine devam bakalım haftaya ne diyecek doktorum

Allah güç kuvvet versin canım Allahtan ümidini hiç kesme hakkında hayırlı olan neyse o olsun eğer senden ayrılacaksa da bil ki bir meleğin olacak.

Birde sanki ishal olmuşum gibi karnım ağrıyor arkadaşlar. normalmi acaba?
geceleri yanmalarım oluyor. ateş basıyor yatakta terliyorum. sonra yataktan çıkınca bir üşümeye başlıyorum tirtirtitriyorum artık ısınana kadar sıtma geçiriyor gibi..

Canım öncelikle inşallah çok güzel sonuc çıkar gerilme. gece terlemeli bol susamalı ve bol lavaboya taşınmalı geceler bende de öğrendiğimden beri var zaten ter bastığı için sabah o kadar üşüyerek uyanıyosun.Allah deliksiz uykulara veda etmemiz için hazırlıyo bizi :) bi de ben sabah hiç açlığıma uyanmazdım her sabahın körü açlıkla dipçik gibi ayaktayım ama hiç ihtiyaçlarımı ertelemiyorum üşenme hepsini yerine getir tekrar yat

Kızlar bir de nacizane tavsiye ...yapanlar olabilir, her sabah aç karnına 2 yemek kaşığı üzüm pekmezi hem kan yapıyor , hem bebeği destekleyip büyütüyor, bulantısı olanlara iyi geldiği ve iştah açtığı da internette yazıyor eğer şeker probleminiz yada başka bir zorunlu diyetiniz yoksa uygulayın hamile arkadaşlarımdan şahit olmuştum şimdi kendim yapıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…