- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #1.241
Saol canım. İnş yoktur dua ediyorum bende.Benimde bir arkadaşıma 7. Ayında sakat hamileliği sonlandıralım dediler arkadaşım doğurdu ve sapasağlam şimdi4 yaşında oğlu ...Gecmis olsun canım umarım önemli birsey yoktur,doktorlar da bi alemler yahu,kime güvenicez isimiz cok zor,bi arkadasima da doktor ikili testlerde %90 cocugunuz down sendromlu demisti,cocuk dogdu hatta5 yasinda masallah gayet saglikli
Beni encok strese düşüren ve düsündüren aslinda bu testler, bazi arkadaslarim yaptirmadilar,niye kendimi strese sokayım diye,yaptirmalimiyiz ki,ense kalinligi,ikili üclü test,hatta risk görürlerse amniyo sentez,ne zor yaa,9 ay ölup ölüp dirilicezSaol canım. İnş yoktur dua ediyorum bende.Benimde bir arkadaşıma 7. Ayında sakat hamileliği sonlandıralım dediler arkadaşım doğurdu ve sapasağlam şimdi4 yaşında oğlu ...
Beni encok strese düşüren ve düsündüren aslinda bu testler, bazi arkadaslarim yaptirmadilar,niye kendimi strese sokayım diye,yaptirmalimiyiz ki,ense kalinligi,ikili üclü test,hatta risk görürlerse amniyo sentez,ne zor yaa,9 ay ölup ölüp dirilicez
Valla canım pozitifi görünce rahatlarım sanıyodum ama asıl o zaman başlıyomuş hep bi endişe kafamda bun dr da yazdı hangi aylarda hangi testler yapılcak diye kafam karışık amayaptırırı ben heralde . Ahh nsıl geççek 9 ay valla böyle yazışçaz habeleşçez paylaşçaz ve inş. Bebeklerimizi kucalarımıza alcaz canım Allahın İzniyle....Beni encok strese düşüren ve düsündüren aslinda bu testler, bazi arkadaslarim yaptirmadilar,niye kendimi strese sokayım diye,yaptirmalimiyiz ki,ense kalinligi,ikili üclü test,hatta risk görürlerse amniyo sentez,ne zor yaa,9 ay ölup ölüp dirilicez
insallah canim Amin.Valla canım pozitifi görünce rahatlarım sanıyodum ama asıl o zaman başlıyomuş hep bi endişe kafamda bun dr da yazdı hangi aylarda hangi testler yapılcak diye kafam karışık amayaptırırı ben heralde . Ahh nsıl geççek 9 ay valla böyle yazışçaz habeleşçez paylaşçaz ve inş. Bebeklerimizi kucalarımıza alcaz canım Allahın İzniyle....
valla soda bastırdı biraz. Bir de üşüttüm, migrenim tuttu. Tabi yine de şükür ama...Allah yardımcın olsun tatlim kraker ,soda ,elma belki mideni bastirir yiyebilirsen ins.uzun sure surmez
Kızlar bu sürecte ilk önemli test hangisi,ve hangi haftalarda bakilacak
Canım clexane hala devam mı edıyosun doktor bana 7. Hafta bıraktırdı crıno jel günde bır tane folıx asıt bı tane coraspın bı tane ama leke görünce coraspını bıraktırdıadno28 hala prednolu neden kullanıyorsun açaba canım merak ettim ben bir kutu kullandim bitince daha icmedim..
progestana sabah akşam fitil olarak devam b12 ilacı tiroid ilacim coraspin hepsine devam ama en kötüsü clexane kan sulandirici igne artık bir işkence gibi çok acıyor ve karnim acayip mosmorrrhiç bakmak istemiyorum eşim iğneyi zor vuruyor pek kullanan yok herhalde bu iğneyi burda...doktora her sorduğumda devam diyor bakalım haftaya çarşamba ne diyecek ama hiç ümidim yok
Açıkcası ben yaptırmayı düşünmüyorum canım yeterınce uzerımızde stres var bı de onları kafaya takarsak bu hamılelık geçmez arkadasıma ense kalınlığı var dedı kız öldü öldü dırıldı eşı test sonuç larını amerıkaya gonderdı temız bışeyı yok denıldı kız bır ay ıcınde şeker hasta sı olduBeni encok strese düşüren ve düsündüren aslinda bu testler, bazi arkadaslarim yaptirmadilar,niye kendimi strese sokayım diye,yaptirmalimiyiz ki,ense kalinligi,ikili üclü test,hatta risk görürlerse amniyo sentez,ne zor yaa,9 ay ölup ölüp dirilicez
benim de 17 Ekim göründü canım tabi sapmalar olacaktır illa ki senin de gözünaydın Allah kucağımıza almayı nasip etsin hepimizegozunuz aydın canm ....cok sukur.... aynı haftadayız bende 7 hafta 4 gunluk bende dun gıttım bebısım kalbın sesını duydum tekrardan ....dogum ayın nezamana denk gelıyo benım 17 ekım 2015 ....
Evet canim hepsine devam bakalım haftaya ne diyecek doktorumCanım clexane hala devam mı edıyosun doktor bana 7. Hafta bıraktırdı crıno jel günde bır tane folıx asıt bı tane coraspın bı tane ama leke görünce coraspını bıraktırdı
Allah güç kuvvet versin canım Allahtan ümidini hiç kesme hakkında hayırlı olan neyse o olsun eğer senden ayrılacaksa da bil ki bir meleğin olacak.Kızlar merhaba, benim hikayemi biliyorsunuz geçen hafta bebeğin kalp atışlarını zorla duymuştuk düşüktü fakat 9 haftalık olması gerekliyken 6+4 çıkmıştı. bugün tekrar kontrole gittim fakat bebek gelişmemiş hala 6+4 ve kalp atımları düşük doktorum gebeliğin sonlanacağını söylediBüyük bir ihtimal kalbi duracak ve kürtaj yapılacak Bu benim ilk denememdi ve böyle sonuçlandı. Rabbim hepinizin bebeklerini sizlere bağışlasın inşaallah. sanırım çoğunuzdan yaşça büyüğümdür 34 yaşındayım sizlere bi abla kardeş olarak tavsiyem lütfen bebekleriniz ve kendiniz için stresten uzak durun kimseyi duymayın, bana bir dr. sen huzursuz mutsuz olacağın bir yere gidermisin bebekte böyle ortamlarda tutunmaz dünyaya gelmek istemez demişti. Ben bu süreci çok sıkıntılı geçirdim kayınvalidemin sayesinde eşim oratda hiç birşey yokken bağıran kavga eden bir adama dönüştü. Bugün çok pişman ama faydasız nolur hakkınızı helal edin canınızı sıkmak için yazmıyorum gerçekten bir kardeşiniz olarak söylediğimi unutmayın öncelik siz ve bebeğiniz bu süreci stressiz mutlu ve huzurlu bir hamilelik geçirin inşaallah Hepiniz Allah'a emanet olun benim içinde dua edin lütfen ... Rabbim kötüleri sizlerden benden uzak etsin...
Canım öncelikle inşallah çok güzel sonuc çıkar gerilme. gece terlemeli bol susamalı ve bol lavaboya taşınmalı geceler bende de öğrendiğimden beri var zaten ter bastığı için sabah o kadar üşüyerek uyanıyosun.Allah deliksiz uykulara veda etmemiz için hazırlıyo bizi :) bi de ben sabah hiç açlığıma uyanmazdım her sabahın körü açlıkla dipçik gibi ayaktayım ama hiç ihtiyaçlarımı ertelemiyorum üşenme hepsini yerine getir tekrar yatBirde sanki ishal olmuşum gibi karnım ağrıyor arkadaşlar. normalmi acaba?
geceleri yanmalarım oluyor. ateş basıyor yatakta terliyorum. sonra yataktan çıkınca bir üşümeye başlıyorum tirtirtitriyorum artık ısınana kadar sıtma geçiriyor gibi..
HAYIRLI SABAHLAR ARKADAŞLAR...
BUGÜN İKİNCİ KANIMI VERDİM...
SONUCUMU BEKLİYORUM.
İNŞALLAH HAYIRLISIYLA KATLANMIŞTIR DEĞERİM...
SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.. DUALARINIZI ESİRGEMEYİN...
inşaallah canim dualarimiz seninle...HAYIRLI SABAHLAR ARKADAŞLAR...
SONUCUMU BEKLİYORUM.
Sonucun ciktimi canim naptinHAYIRLI SABAHLAR ARKADAŞLAR...
SONUCUMU BEKLİYORUM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?