2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Benimde kahvaltı yapmadan sabah kalkınca midem tuhaf oluyor boş boş afedersin gehiresim geliyor gündüzde midem aç kalınca oluyor bazen onun dışında bendede bulantı kusma yok çok şükür bende 8+2 oldum

Kızlar bugün doktora gittik ultrason haftası netlik kazandı 7 hafta 4 günlük kalp atışını da hem gördüm hem duydum şükürler olsun rutin kontrollere döndük :) kuş gibiyim şuan

Kızlar bugün doktora gittik ultrason haftası netlik kazandı 7 hafta 4 günlük kalp atışını da hem gördüm hem duydum şükürler olsun rutin kontrollere döndük :) kuş gibiyim şuan

Gözünaydin canim masallah :) ne guzel

kızlar bende bir anormallik var,çoğunluğun bulantısı sabah oluyo, benim de öğleden sonra başlıyo yatana kadar devam:)

inamıyorummmm hamilesin rabbime binlerce şükür....kız bana niye söylemedin aşk olsun, neler yapıyorsun diye baktımda gördüm, tekrardan aşk olsun...sen bana umut olursun..inan dua ettim sana, maşallah süpenallah

Canım sen benim hep aklımdasın hep duamdasin. Inan sen negatif alınca diyemedim çünkü ben çık yaşadım biliyorsun.rabbim yaşattı inşlh devami dagelir.en kkısa zamanda Allahın sanada nasip etsin

Poldi canım darısı tez vakitte sana olsun inşallah Ezani serifler hurmetine insallah seninde tez vakitte hamile haberini duyariz ...
Dualarim seninle...

Kızlar bugun bır panık ıle uyandım sabah kalktım 6 gıbı leke gordum yuregım agzıma geldı korkudan daha 8 ı bekleyemez oldum saatler yıl oldu sankı sonra alelacele doktora gıttık doktor ultrasona koydu vajınada kucuk kanama var bebegın gayet ıyı keyfı yerınde sıkıntı yok cınsel ılışkı yasak dedı kalp atışlarını duyurdu icim rahatladı coraspın vermıştı onu kestı

Gecmis olsun canim aman Allah korusun

Canım sen benim hep aklımdasın hep duamdasin. Inan sen negatif alınca diyemedim çünkü ben çık yaşadım biliyorsun.rabbim yaşattı inşlh devami dagelir.en kkısa zamanda Allahın sanada nasip etsin

İnşallah canım, inan çok sevindim duygulandım. Benim durum gitgide vahimleşiyor, yumurtalar iyi çıkmıyor, umudumu kesmiştim seni görünce belki kader banada güler dedim, her kışın bir baharı vardır, sana baharlar geldi, inşallah banada gelir canım...

Poldi canım darısı tez vakitte sana olsun inşallah Ezani serifler hurmetine insallah seninde tez vakitte hamile haberini duyariz ...
Dualarim seninle...

Allah razı olsun inşallah canım, aslında çok moralim bozuk ama özgülün hamile haberini duyunca ümitlendim, oda hiç pozitifi görmemişti gerçi durumlarımız bir değil ama yine Allahtan umut kesilmez ben bunu anladım. Çok savaştı çok çabaladı, Rabbim mükafatını verdi, devamıda gelir inşallah, darısı bana olsun..

Canim her kışın bir bahari var seninde baharlarin gelecek inan Sabrın sonu selamet biz sana cok dua edecegiz insallah Rabbim senide mükafatlandiracak..

Inşallah canım Rabbim en kisa zamanda sanda nasip edecek.dogal kür ler yap.ümüdini sakin yiyim. Yeter ki Rabbim istesin hiç bişey ona engel değil.
benimde inşlh cuma günü değerim artar sağlıklı devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…