- 12 Ekim 2011
- 2.806
- 459
- 373
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #1.281
Hamile olman ve sağlıkla devamı daha önemli benim için dip not olarakta küstüm ama
Şaka bir yana senden duymak isterdim tabii..
Neyse çoooook ama çok sevindim..
Dedim ya çok hakediyorsun
Hamile olman ve sağlıkla devamı daha önemli benim için dip not olarakta küstüm ama
Şaka bir yana senden duymak isterdim tabii..
Neyse çoooook ama çok sevindim..
Dedim ya çok hakediyorsun
Ben hala hastanedeyim :-( olumden dondum kkistim patlamis. Direkt ameliyat dediler ama ameliyati istemedik bebegi kaybetme riskimiz vardi. Dusuncesi bile bizi cok yordu. Disardan kan takviyesiyle kan degerlerim sabitlendi cok sukur. Ama simdi karin icim kanla dolu onun temizlenmesi bekleniyo. Ne kadar surer bilinmiyo. Bebebge bi zarari yok diyolar asil zarar banaymis ins kuzumla birrlikte sagsalim cikariz. Nolur bize dua edin. Merak eden arkadaslara cok tesekkurler.
Arkadaşım Allah yardımcınız olsun.allahım sizi korusun inş.Ben hala hastanedeyim :-( olumden dondum kkistim patlamis. Direkt ameliyat dediler ama ameliyati istemedik bebegi kaybetme riskimiz vardi. Dusuncesi bile bizi cok yordu. Disardan kan takviyesiyle kan degerlerim sabitlendi cok sukur. Ama simdi karin icim kanla dolu onun temizlenmesi bekleniyo. Ne kadar surer bilinmiyo. Bebebge bi zarari yok diyolar asil zarar banaymis ins kuzumla birrlikte sagsalim cikariz. Nolur bize dua edin. Merak eden arkadaslara cok tesekkurler.
Çok teşekkürler darısı tez vakitte senin olsun inşallah...Kızlar hepinize sağlıklı ve keyifli gebelikler diliyorum
Insallah cnmm.Maşallah canım oh anlatmıştı inşallah bende yarın ikinci testte güzel sonuçlarla gelirim dua edin
Insallah cnmm.
Ilk degerin kacti? 12. Gun?
Hayırlı Cumalar canım Amin inşallahh..hayirli cumalar rabbim bütün dualarimizi kabul eylesin
iki gündür siteye yazamiyorum siteden atıyor beni niyeyse sanırım telle alakali
Hayırlı Cumalar canım Amin inşallahh..
Rabbim evladı olmayanlara saglikli hayirli evlatlar nasip etsin inşallahh bizlerede kucaklarimiza almayi nasip etsin..
Amin..
hayirli cumalar rabbim bütün dualarimizi kabul eylesin
hayirli cumalar rabbim bütün dualarimizi kabul eylesin
Günaydın hayrlı cumalar kızlar tüm güzel dualarınıza Amin diyorum...Hayırlı Cumalar canım Amin inşallahh..
Rabbim evladı olmayanlara saglikli hayirli evlatlar nasip etsin inşallahh bizlerede kucaklarimiza almayi nasip etsin..
Amin..
Çok teşekkürler darısı tez vakitte senin olsun inşallah...
canım benimde aynı biraz fazla ayakta durunca özellikle karın ağrım oluyor bazende belim...kızlar biraz ayakta durunca karnım ağrıyo ve belime vuruyı ağrısı ya,sizde de var mı böyle bir durum?
maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin,her aşama sorunsuz geçsin inşallahkızlar değerim artmış Çok şükür Rabbime. Allahım herkese nasip etsin inşlh
kızlar biraz ayakta durunca karnım ağrıyo ve belime vuruyı ağrısı ya,sizde de var mı böyle bir durum?
saol canım Allah razı olsun.Çok şükürmaşallah Allah kucağına almayı nasip etsin,her aşama sorunsuz geçsin inşallah
MAŞALLAH CANM. 2 KATMI ARTTI İKİNCİ TEKRARMİYDİkızlar değerim artmış Çok şükür Rabbime. Allahım herkese nasip etsin inşlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?