2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Hamile olman ve sağlıkla devamı daha önemli benim için dip not olarakta küstüm ama
Şaka bir yana senden duymak isterdim tabii..
Neyse çoooook ama çok sevindim..
Dedim ya çok hakediyorsun

Kuzum çok saol
Inan anneme bile dedemedim yarini
Hamile olman ve sağlıkla devamı daha önemli benim için dip not olarakta küstüm ama
Şaka bir yana senden duymak isterdim tabii..
Neyse çoooook ama çok sevindim..
Dedim ya çok hakediyorsun

Cok saol canim seninde olucak Allahin izniyle.

Rabbim yardımcın oolsun canım duamdasin seninle

Arkadaşım Allah yardımcınız olsun.allahım sizi korusun inş.

Arkadaşlar benim 5. hafatada adet olacakmışım gibi 5-10 süren sancılarım olmaya başladı. Günde 1 yada 2 kere. Normal mi?

member: 354393"]Arkadaşlar benim 5. hafatada adet olacakmışım gibi 5-10 süren sancılarım olmaya başladı. Günde 1 yada 2 kere. Normal mi?[/QUOTE]

BENDE SADECE KASIK BATMASI OLUYOR CANIM. YAVRUM KENDİSİNE YER AÇIYOR. KESESİ ŞİŞİP DOLUYORMUŞ... :)

hayirli cumalar rabbim bütün dualarimizi kabul eylesin
iki gündür siteye yazamiyorum siteden atıyor beni niyeyse sanırım telle alakali
Hayırlı Cumalar canım Amin inşallahh..
Rabbim evladı olmayanlara saglikli hayirli evlatlar nasip etsin inşallahh bizlerede kucaklarimiza almayi nasip etsin..
Amin..

Rabbim evladı olmayanlara saglikli hayirli evlatlar nasip etsin inşallahh bizlerede kucaklarimiza almayi nasip etsin..
Amin..

Hayırlı cumalar olsun arkadaşlar... amin canım inşallah rabbim olmayan arkadaşlarımıza da ersin. bizlere de sağlıklı doğumlar nasip etsin...

Amin..
Günaydın hayrlı cumalar kızlar tüm güzel dualarınıza Amin diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…