- 1 Mart 2014
- 1.379
- 978
- 208
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #1.321
Çok sağol cnmm ya işte ara ara kan görünce korktum
Amin çok sağol görüştüm bol su iç dedi kabız olmamaya dikkat et dedii hepimiz için. HayırlısıKanama olabiliyor bazilarinda yerlesme diyorlar ama bu durumu doktoruna danısmayi ihmal etme ve dinlenn canm insallah Kucagina almak nasip olur.
Kızlar bu akşam çok fazla kanamam oldu. Tuvalette sifonu çekerken hayatımın en zor anını yaşadım sanki. Hastaneye geldik acile. Kendi drum prulutonla progedtan vurul. Kan sulandırıcıyı birak dedi ama kanamam çok ama çok fazla. Dua edin ne olur. Bebeğimin bir şeyi yok şimdilik. Dualarınızı eksik etmeyin bizden.
Ben bir de gribim. Bu hafta çok ýoruldum belki de ondan oldu. Çarsamba migren grip birbirine kariştı. Rapor da almayıp okula gidince olan oldu ne yazık ki. Hala kesilmedi kanamam ama azaldı. Inşallah bebeğim annesi ile devam eder savaşmaya.Kötü haberleri duyunca çok üzülüyorum ve etkileniyorum benbugün bir tanidikda 11 haftalık bebisini dusurmus tüp bebekdi o da onuda duydum iyice paranoyak oldum...Hasta olucam grip olucam bişey olucak felan diye bi yere gitmiyorum zaten bir anneme geliyorum bi kaç gün kalıp eve...şu üç ayı bir atlataydik hepimiz hayırlısıyla...Hamile kalmak bir dert hamile kalıp birşey olacak diye korkuyla yaşamak başka bir dertmis rabbim sağlıkla kucağımiza aldigimiz gunleride göstersin bugunleri onların kokularıyla unutalim inşallah
Kötü haberleri duyunca çok üzülüyorum ve etkileniyorum benbugün bir tanidikda 11 haftalık bebisini dusurmus tüp bebekdi o da onuda duydum iyice paranoyak oldum...Hasta olucam grip olucam bişey olucak felan diye bi yere gitmiyorum zaten bir anneme geliyorum bi kaç gün kalıp eve...şu üç ayı bir atlataydik hepimiz hayırlısıyla...Hamile kalmak bir dert hamile kalıp birşey olacak diye korkuyla yaşamak başka bir idertmis rabbim sağlıkla kucağımiza aldigimiz gunleride göstersin bugunleri onların kokularıyla unutalim inşallah
Allah korusun canim ya aynen dediklerin gibi biryere cikmiyorym kalabalik ortamlara pek girmiyorum olacagi varsa olur gerci cok sakınmakta istemiyorum Allaha emanetler Arkadaslar dua edelim Rabbim korusun insallahKötü haberleri duyunca çok üzülüyorum ve etkileniyorum benbugün bir tanidikda 11 haftalık bebisini dusurmus tüp bebekdi o da onuda duydum iyice paranoyak oldum...Hasta olucam grip olucam bişey olucak felan diye bi yere gitmiyorum zaten bir anneme geliyorum bi kaç gün kalıp eve...şu üç ayı bir atlataydik hepimiz hayırlısıyla...Hamile kalmak bir dert hamile kalıp birşey olacak diye korkuyla yaşamak başka bir dertmis rabbim sağlıkla kucağımiza aldigimiz gunleride göstersin bugunleri onların kokularıyla unutalim inşallah
Canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kesilir dinlenmene bak bol bol dua et bende edicem canım hayırlı haberlerini bekliyoruz. Allah sizi birbirinize bağışlasın...Ben bir de gribim. Bu hafta çok ýoruldum belki de ondan oldu. Çarsamba migren grip birbirine kariştı. Rapor da almayıp okula gidince olan oldu ne yazık ki. Hala kesilmedi kanamam ama azaldı. Inşallah bebeğim annesi ile devam eder savaşmaya.
izmirinsani
canım kasık batmasını biraz açıklar mısın? benim de kasıklarımda kısa süreli ağrı oluyor ama tek bir noktada değil. 6-7 cmlik bir bölgede.
ultrasonun ne zaman cnm? benim çarşama çok heycanlıyım :)Olabilir cnm. Benim de tek bir noktada olmuyor bazen sagda. Genellikle de solda....
o bir sure sonra geciyormus sanirim
Belli diilki cnm. Dr.um Yurtdisinda.Onumuzdeki salı gunu gelecek. Degerlerimi baska bir dr. arkadasi kontrol etti. Salı gunu degerlerimi kendi dr.um gorecek. Goguslerimgece uyandigimda asırı aciyorlar. Gunduz o kadar degilultrasonun ne zaman cnm? benim çarşama çok heycanlıyım :)
başka belirtin var mı?
Günaydın kızlarsabah doktora gittik. Rabbime binlerce şükürler olsun miniklerim büyümüşler. Biri 8+3, diğeri 7+6 olmuş..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Inşallahhalgan ve T tebessumcu de güzel haberlerini alır..kızlar dualarım sizlerle
Günaydın kızlarsabah doktora gittik. Rabbime binlerce şükürler olsun miniklerim büyümüşler. Biri 8+3, diğeri 7+6 olmuş..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Inşallahhalgan ve T tebessumcu de güzel haberlerini alır..kızlar dualarım sizlerle
Mâşallah arkadasim,hep böyle güzel haberler duyariz inşGünaydın kızlarsabah doktora gittik. Rabbime binlerce şükürler olsun miniklerim büyümüşler. Biri 8+3, diğeri 7+6 olmuş..
Haftaya da inşallah senin miniklerinin haberini alırız canımMaşallah maşallah minikleree :)
Günaydin canim ay ne guzel canm
Bakalim bende bir an once gitmek icin sabirsizlaniyorum haftaya insallah..
Canım hayırlısı olsun. .inşallah hayırlı haberlerini sen de alırsın..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanım gözün aydın! Bana da dua eder misin? Çarşamba keseyi görmeye gideceğiz. Belki bebeği bile görebiliriz. inşallah her şey yolundadır.
Amin canım inşallah bu topigin hepimize hayırlı gelir. ..beraber yürüdük biz bu yollardaMâşallah arkadasim,hep böyle güzel haberler duyariz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?