2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

y post: 39802758 .!.:
Benim de aynı canım..sanırım bu dönem de normal. Bir de karnım o kadar şiş ki anlatamam.sanki 3-4 aylık hamileyim. .
benim de karnım çok şiş doktor bile beni 4-5 aylık hamile sandı.ilaçlardan mı nedir şimdiden şiştik bakalım ileride nasıl olacağız

benim de karnım çok şiş doktor bile beni 4-5 aylık hamile sandı.ilaçlardan mı nedir şimdiden şiştik bakalım ileride nasıl olacağız
Ay kızlar ben de ayni durumdayim,kıyafetlerin beli sıkmaya başladi,hamile kiyafeti icin erken ama göbek fırladi şimdiden

Kızlar bu akşam çok fazla kanamam oldu. Tuvalette sifonu çekerken hayatımın en zor anını yaşadım sanki. Hastaneye geldik acile. Kendi drum prulutonla progedtan vurul. Kan sulandırıcıyı birak dedi ama kanamam çok ama çok fazla. Dua edin ne olur. Bebeğimin bir şeyi yok şimdilik. Dualarınızı eksik etmeyin bizden.

Gecmis olsun birsey olmaz insallah dunde bende lekelenme oldu bende sabahları ac karnina kan sulandirici kullanıyordum bugun sabah az vardi simdi gecti kalmadi sendede aynisi olacak ins. icini ferah tut dinlen.

Canim dualarimiz seninle,inşallah bebişin sımsıkı sarılır sana,bol bol dinlen canim

Canim çok gecmis olsun içini ferah tut bebeğine birsey olmayacak ins.Dualarimiz seninle..
Benim doktorum diyorki tüp bebek mutlaka kanama yasar kanamayan tup bebek çok nadirdir yani normal birseymis gönlunu ferah tut..

Inşallah kızlar yatacağım bu gece sanırım. Inşallah diner kanamam. Biz bebeklerimize zor sahip olduk. Inşallah Allahım kaybetmekle sınamaz bizi. Amin.

Inşallah kızlar yatacağım bu gece sanırım. Inşallah diner kanamam. Biz bebeklerimize zor sahip olduk. Inşallah Allahım kaybetmekle sınamaz bizi. Amin.
Canim yürekten amin diyorum,doktorum keseden beri haftada bir proluton depot vurmami istedi,üstelik kanama da yok,nisan sonuna kadar vurulucam,belki de önlem amaçliydi,bilemiyorum

Ayy Kıyamam canım. .Allahın izniyle hiçbişey olmaz bebeğine canım..bol bol salavat çek. .Rabbim bebeğini sana bağışlasın arkadaşım. .Bizler de dua ederiz. .sakın aklına kötü bir şey getirme. .

Canim çok gecmis olsun içini ferah tut bebeğine birsey olmayacak ins.Dualarimiz seninle..
Benim doktorum diyorki tüp bebek mutlaka kanama yasar kanamayan tup bebek çok nadirdir yani normal birseymis gönlunu ferah tut..
Canim azaldi ama kesilmedi. Insallah kesilir bir an evvel.

Canim yürekten amin diyorum,doktorum keseden beri haftada bir proluton depot vurmami istedi,üstelik kanama da yok,nisan sonuna kadar vurulucam,belki de önlem amaçliydi,bilemiyorum
Belki de canım. Inşallah her şey iyi olur. Çok emek verdik. Allahım bebeğimi korusun.

Arkadaşlar merhaba değerim 12.gün 140,1 çıktı 2 günde bir peçeteye çok az kan geliyo bu durumu yaşayan varsa yardımm yarın ikinci kez kan vercem

E="mamii, post: 39808937, member: 558952"]Aynen benimde öle acayip şişş[/QUOTE]

Canim 12.gune gore iyi 149iyi Hayirli olsun canim ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…