2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Kızlar aranızda premesis kullanan varmı ???
Ben kullanıyorum canım..Doktorum bulantı için vermişti..bulantılarım hafifledi. .Bugün bırakalım mı diye sordum o da devam et,içinde size yararlı olan B12 vitaminleri var dedi..günde 3 kez kullanıyorum..

Ben kullanıyorum canım..Doktorum bulantı için vermişti..bulantılarım hafifledi. .Bugün bırakalım mı diye sordum o da devam et,içinde size yararlı olan B12 vitaminleri var dedi..günde 3 kez kullanıyorum..
Saol canım banada bulantı için verdi ve aynı zamanda vitaminler olduğunu söyledi ama ilaç olunca sizlerede sormak istedim...

Kızlar ya ben biraz fazla ayakta kalınca karnim çok agiriyor bu durumdan korkuyorum. Bi kalp atışları ni keseyi hayırlısıyla görsem. .. sizlerin de oluyormu

Kızlar ya ben biraz fazla ayakta kalınca karnim çok agiriyor bu durumdan korkuyorum. Bi kalp atışları ni keseyi hayırlısıyla görsem. .. sizlerin de oluyormu
canım hemen hemen hepimizde var bu sorun ben hala yaşıyorum.ama korkacak birşey yok vücudumuz kendini bebeğe göre yeniden dizayn ediyor.bize de sabırla bu süreci atlatmak düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…