- 6 Temmuz 2012
- 860
- 489
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #1.341
Ben kullanıyorum canım..Doktorum bulantı için vermişti..bulantılarım hafifledi. .Bugün bırakalım mı diye sordum o da devam et,içinde size yararlı olan B12 vitaminleri var dedi..günde 3 kez kullanıyorum..Kızlar aranızda premesis kullanan varmı ???
Saol canım banada bulantı için verdi ve aynı zamanda vitaminler olduğunu söyledi ama ilaç olunca sizlerede sormak istedim...Ben kullanıyorum canım..Doktorum bulantı için vermişti..bulantılarım hafifledi. .Bugün bırakalım mı diye sordum o da devam et,içinde size yararlı olan B12 vitaminleri var dedi..günde 3 kez kullanıyorum..
Çok şükür canım..senin adına çok sevindim..sen de doktorunu dinle ve bol bol dinlen canım..geçmiş olsunKızlar kanamam durdu. Dr en az 10 gün rapor dedi. Bol su ve dinlenme. Inşallah yolunda gider her sey.
Gözün aydın canım çok sevindim dinlen hiçbişiy yapma ...Kızlar kanamam durdu. Dr en az 10 gün rapor dedi. Bol su ve dinlenme. Inşallah yolunda gider her sey.
Çok şükür canim,simdi dinlenme zamani,inşallah bundan sonra hicbisey olmayacakKızlar kanamam durdu. Dr en az 10 gün rapor dedi. Bol su ve dinlenme. Inşallah yolunda gider her sey.
canım hemen hemen hepimizde var bu sorun ben hala yaşıyorum.ama korkacak birşey yok vücudumuz kendini bebeğe göre yeniden dizayn ediyor.bize de sabırla bu süreci atlatmak düşüyorKızlar ya ben biraz fazla ayakta kalınca karnim çok agiriyor bu durumdan korkuyorum. Bi kalp atışları ni keseyi hayırlısıyla görsem. .. sizlerin de oluyormu
Normal canim,bende de karın ve bel ağrısı oluyorKızlar ya ben biraz fazla ayakta kalınca karnim çok agiriyor bu durumdan korkuyorum. Bi kalp atışları ni keseyi hayırlısıyla görsem. .. sizlerin de oluyormu
Kiz massallahben de de hiç bişi yok yaaaaa :.)
ben de de hiç bişi yok yaaaaa :.)
Günaydın canım aminnn inşallahGunaydin kizlar Allahim yuzumuzu hep guldursun ve hayirli saglikli guzel ahlakli evlatlar versin insallahhhamiiiiiinnnn
Günaydin halidecim :)Gunaydin kizlar Allahim yuzumuzu hep guldursun ve hayirli saglikli guzel ahlakli evlatlar versin insallahhhamiiiiiinnnn
Günaydın canım ayyy ne güzel dua etmişsin Aminnnnn....Gunaydin kizlar Allahim yuzumuzu hep guldursun ve hayirli saglikli guzel ahlakli evlatlar versin insallahhhamiiiiiinnnn
canım hemen hemen hepimizde var bu sorun ben hala yaşıyorum.ama korkacak birşey yok vücudumuz kendini bebeğe göre yeniden dizayn ediyor.bize de sabırla bu süreci atlatmak düşüyor
Normal canim,bende de karın ve bel ağrısı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?