2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

sağol canım, benim gibi büyük kan pıhtısı düşüren oldu mu dikkat etmedim, ama 2 gün önceki korkumu tarif edemem...riskli gebelik uzmanı birisine gitmem gerekecek galiba. Tarık AKSU yoğun evet , o nedenle başka yoğun birisini istemiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun

Geçmiş olsun canım, ben büyük bir kan pıhtısı düşünce şok yaşadım. Umarım bir daha yaşamam hiçbirimiz de yaşamayız.Biz de hastaneye gittik, yatırmadılar habire ultrason kan vs geri gönderiyorlar, bir de çalıştığım için rapor verelim diyorlar özel sektördeyim, sıkıntı olmasın diye istemiyorum ben de...İnşallah kanamalar kesilir de biz de rahatlarız. Tüp bebek, çoğul gebelikte bunlar olurmuş..

Ah canım çok geçmiş olsun. Inşallah geçer kanamalarımız. Bana da 4 şişe serum verdiler proginex yaptılar. Sabah da tekrar baktı dr ultrasonda kıpır kıpırdı annesinin kuzusu. Bugün annem gelecek iki hafta kalacak. Moralim yerinde geleceği için. Bakacak bana.

Çok geçmiş olsun ıkinize de kızlar moralinizi yüksek tutup bol bol dinlenmeye calisin sağlıkla kucagimiza aliriz inşallah hepimiz

Canım bu aksam ilk kez gideceğim. Sana yazarım buradan ilk izlenimlerimi Burada okuduğum kadarıyla herkes memnun Cemil Bey den..Benim sigortaminda direkt anlasmasi var o yüzden tercih ettim..

Kızlar çok sevdiğim teyzem salı günü çok riskli bir beyin ameliyatına girecek. Dua edebilir misiniz ona? Akciğer kanseri beyine sıçramıştı. Sizi görmesem de samimiyetinizden şüphem olmadığından dua rica ediyorum. Hamilelerin duası kabul olurmuş.

Rabbim sifasini versin.
Coluguna cocuguna ailesine bagislasin acisini gostermesin insaAllah canim

Rabbim şifaların en büyüğünü versin,dualarimiz teyzemiz için

Kizlar gunaydin,
Dun ilk kontrolum vardi. Kalp atislarini duyduk bebisimizin hatta videoya cektik. Artik tup bebekle alakan kalmadi normal bir gebesin dedi doktor. Ama 10. haftaya kadar Crinone jel e devam. Rapora 6+6 yazmis ama son adet tarhine gore hesapla artik dedi. bu durumda bugun 7+4 olmam lazim bugun. Gelisimide gayet guzel dedi ve iki hafta sonra tekrar cagirdi. Hala tup bebek diktoruma gidiyorum ama ne b

gözünaydın canım
bende tüp bebek doktoruma gidiyorum hala yemekle alakali hiç konuşmadık sadece gittigimde kilomu tartıp yazıyor almadigim için bişey dememistir belki...progestan fitil bende hâla kullanıyorum

crinone jeli ne zamn bırakıyoruz kızlar doktor bişi demedi daha ve benim bu aralar geri gelioo çok rahatsız edicii

crinone jeli ne zamn bırakıyoruz kızlar doktor bişi demedi daha ve benim bu aralar geri gelioo çok rahatsız edicii

O jel cok rahatsiz edici yaa ben onu birakip progestan fitil kullandim simdi onuda biraktim doktorum elindeki bitince birak demisti fitil jele gore daha iyi bence jel beni cok rahatsiz etmisti..

En kısa zamnda sağlığına kavuşur inşallah canım Allah şifaversin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…