- 12 Şubat 2011
- 154
- 66
- 73
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #1.821
sağol canım, benim gibi büyük kan pıhtısı düşüren oldu mu dikkat etmedim, ama 2 gün önceki korkumu tarif edemem...riskli gebelik uzmanı birisine gitmem gerekecek galiba. Tarık AKSU yoğun evet , o nedenle başka yoğun birisini istemiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsunGecmis olsun canım..aynı şeyleri yasayan birçok kişi varhalgan da aynı o da yazmış sana..
Cemil Kaya TOBB ETÜ hastanesinin doktoru ayrıca özel muayenehane si var..HRS ye de gidebilirsin belki SGK ile anlasmalilar ordan da Tarık Aksu var bildigim kadariyla ama meşgul olur mu Esra Hanim gibi bilemiyorum..Esra Hanımı biliyorum kuzenim in doktor uydu kuzenim randevu alamazsın çok yoğun olur demişti bana da
Geçmiş olsun canım, ben büyük bir kan pıhtısı düşünce şok yaşadım. Umarım bir daha yaşamam hiçbirimiz de yaşamayız.Biz de hastaneye gittik, yatırmadılar habire ultrason kan vs geri gönderiyorlar, bir de çalıştığım için rapor verelim diyorlar özel sektördeyim, sıkıntı olmasın diye istemiyorum ben de...İnşallah kanamalar kesilir de biz de rahatlarız. Tüp bebek, çoğul gebelikte bunlar olurmuş..Ah canım aynı dert bende de var. Tam kanamam kesildi diyordum iki gündür lekem de yoktu ama dün baya bir kanamam oldu simdi de lekelenme devam ediyor. Ben tüp bebek drumu aradım Allah razı olsun hemen dönüş yaptı rahatlattı beni. Burda da hastaneye gittim serumdu iğneydi bor gece kaldım. Şu kanamalar kesilmedikçe bize rahat yok
Ah canım çok geçmiş olsun. Inşallah geçer kanamalarımız. Bana da 4 şişe serum verdiler proginex yaptılar. Sabah da tekrar baktı dr ultrasonda kıpır kıpırdı annesinin kuzusu. Bugün annem gelecek iki hafta kalacak. Moralim yerinde geleceği için. Bakacak bana.Geçmiş olsun canım, ben büyük bir kan pıhtısı düşünce şok yaşadım. Umarım bir daha yaşamam hiçbirimiz de yaşamayız.Biz de hastaneye gittik, yatırmadılar habire ultrason kan vs geri gönderiyorlar, bir de çalıştığım için rapor verelim diyorlar özel sektördeyim, sıkıntı olmasın diye istemiyorum ben de...İnşallah kanamalar kesilir de biz de rahatlarız. Tüp bebek, çoğul gebelikte bunlar olurmuş..
sağol canım, benim gibi büyük kan pıhtısı düşüren oldu mu dikkat etmedim, ama 2 gün önceki korkumu tarif edemem...riskli gebelik uzmanı birisine gitmem gerekecek galiba. Tarık AKSU yoğun evet , o nedenle başka yoğun birisini istemiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun
Ah canım çok geçmiş olsun. Inşallah geçer kanamalarımız. Bana da 4 şişe serum verdiler proginex yaptılar. Sabah da tekrar baktı dr ultrasonda kıpır kıpırdı annesinin kuzusu. Bugün annem gelecek iki hafta kalacak. Moralim yerinde geleceği için. Bakacak bana.
Gecmis olsun canım..aynı şeyleri yasayan birçok kişi varhalgan da aynı o da yazmış sana..
Cemil Kaya TOBB ETÜ hastanesinin doktoru ayrıca özel muayenehane si var..HRS ye de gidebilirsin belki SGK ile anlasmalilar ordan da Tarık Aksu var bildigim kadariyla ama meşgul olur mu Esra Hanim gibi bilemiyorum..Esra Hanımı biliyorum kuzenim in doktor uydu kuzenim randevu alamazsın çok yoğun olur demişti bana da[/QUOTE
Canım Cemil Kaya'ya sen gidiyor musun, tavsiye eder misin?
insallah canim :) ne guzel masallahKızlar bugün doktor randevumuz vardı,bebişimiz büyümüs elleri ayakları oynuyordu,ne güzel bir tablo Allahım ,haftaya ikili testimiz var inşallah herşey yolunda gider
Rabbim sifasini versin.Kızlar çok sevdiğim teyzem salı günü çok riskli bir beyin ameliyatına girecek. Dua edebilir misiniz ona? Akciğer kanseri beyine sıçramıştı. Sizi görmesem de samimiyetinizden şüphem olmadığından dua rica ediyorum. Hamilelerin duası kabul olurmuş.
Rabbim şifaların en büyüğünü versin,dualarimiz teyzemiz içinKızlar çok sevdiğim teyzem salı günü çok riskli bir beyin ameliyatına girecek. Dua edebilir misiniz ona? Akciğer kanseri beyine sıçramıştı. Sizi görmesem de samimiyetinizden şüphem olmadığından dua rica ediyorum. Hamilelerin duası kabul olurmuş.
Teşekkürler canım benim.Rabbim şifaların en büyüğünü versin,dualarimiz teyzemiz için
Teşekkürler canım benim.
Kizlar gunaydin,
Dun ilk kontrolum vardi. Kalp atislarini duyduk bebisimizin hatta videoya cektik. Artik tup bebekle alakan kalmadi normal bir gebesin dedi doktor. Ama 10. haftaya kadar Crinone jel e devam. Rapora 6+6 yazmis ama son adet tarhine gore hesapla artik dedi. bu durumda bugun 7+4 olmam lazim bugun. Gelisimide gayet guzel dedi ve iki hafta sonra tekrar cagirdi. Hala tup bebek diktoruma gidiyorum ama ne benim kilomu olctu ne yiyecek
listesi verdi. Sanirim onun odagi bebek. Sizinkilerde oyle mi? Bu normal mi?
gözünaydın canımKizlar gunaydin,
Dun ilk kontrolum vardi. Kalp atislarini duyduk bebisimizin hatta videoya cektik. Artik tup bebekle alakan kalmadi normal bir gebesin dedi doktor. Ama 10. haftaya kadar Crinone jel e devam. Rapora 6+6 yazmis ama son adet tarhine gore hesapla artik dedi. bu durumda bugun 7+4 olmam lazim bugun. Gelisimide gayet guzel dedi ve iki hafta sonra tekrar cagirdi. Hala tup bebek diktoruma gidiyorum ama ne b
crinone jeli ne zamn bırakıyoruz kızlar doktor bişi demedi daha ve benim bu aralar geri gelioo çok rahatsız edicii
crinone jeli ne zamn bırakıyoruz kızlar doktor bişi demedi daha ve benim bu aralar geri gelioo çok rahatsız edicii
En kısa zamnda sağlığına kavuşur inşallah canım Allah şifaversin ...Kızlar çok sevdiğim teyzem salı günü çok riskli bir beyin ameliyatına girecek. Dua edebilir misiniz ona? Akciğer kanseri beyine sıçramıştı. Sizi görmesem de samimiyetinizden şüphem olmadığından dua rica ediyorum. Hamilelerin duası kabul olurmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?