2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Cok duygulandim okuyunca. Ben de hastanede hep beni birakma melegim, smski tutun diye agliyodum. Eli ayagi duzun, hayirla saglikla gel diye. Onlar bizden daha guclu, kucucuk halleriyle direniyorlar. Hayirla saglikla gelsin meleklerimiz. Allahim hepimizin yardimcisi olsun, cnm insallah 12.hafta gecince daha da rahatlarriz.

Çok geçmiş olsun canım. Duamdasin

Sende bizim duamızdasın insallah hersey güzel gidecek Allahin izniyle çok guzel yazmisin canim...

Hepinize güzel ve hayırlı bir Cuma günü diliyorum Allah tüm dualarımızı kabul etsin insallah...
Evladi olmayanlara saglikli hayirli evlatlar nasip etsin,bizlerede saglikla hayirla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah...

Ah canım hareket ettiğini de gördüm bugün hastaneden çıkmadan evvel. Bebeğim iyi, direniyor annesi ile birlikte. Biliyorum çok güçlü olacak. Ben onu uykusuz günler geceler boyu dualarla bekledim. Bu kadar yaklaşmışken onu kaybetmek istemiyorum. Hep diyorum ki Allah'ım yavrumu benden ayırma. Allah'ım kucaklarımızı boş bırakmasın.

Amin canım hep dua ederken önce tüm isteyenlere sonra kendime diyorum. Rabbim kalbimizi biliyor. Evlatlarımızı bizlere bağışlasın ve kimseyi de evlatsızlıkla sınamasın.

Kızlar bu sabah yavrumu kaybettım kanama başladı doktorlar durduramadı Allah kımseye yavrusunun acısını yaşatmasın
Canım benim Allah'ım sana sabır versin, dayanma gücü versin. En kısa zamanda evlatlar nasip etsin. Ben de kanamalarla boğuşuyorum. Hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin Rabbim.

Canım benim Allah'ım sana sabır versin, dayanma gücü versin. En kısa zamanda evlatlar nasip etsin. Ben de kanamalarla boğuşuyorum. Hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin Rabbim.
Halgancim gecmis olsun. Insallah kalan haftalarimizi saglikla gecirip saglikla yavrularimizi kucagimiza almak nasip olur.

Hayirli cumalar arkadaslar. Insallah Mevlam bu mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine evlat evlat diye yanan kullarina hayirli saglikli ahlakli evlatlar nasip eder. Bizlere de saglikli gebelikler gecirip saglikli bir şekilde yavrularimizi kucagimiza almak nasip olur insallah. Amin amin amin

Merhaba
ben ilk defa Cemil Kaya ya gidicem.
senin doktorun hangisi ydi?
ben Başkent Üniversitesi Hastanesi'nden Esra Hoca'ya gidiyorum, ama maalesef yoğunluktan ilgisiz. Bir de benim kanamam var, 2 gün önce büyük bir kan pıhtısı düştü benden, arıyorsun doktor yok. Acile gittik, bebeklerimi düşürdüğümü zannettim, çok şükür hala benimle ikisi de. Tam lekelenme kesildi derken böyle birşey yaşayınca daha çok korktum. Doktor bakıyorum şimdi...
Cemil Bey nerede görevli?

Ah canım aynı dert bende de var. Tam kanamam kesildi diyordum iki gündür lekem de yoktu ama dün baya bir kanamam oldu simdi de lekelenme devam ediyor. Ben tüp bebek drumu aradım Allah razı olsun hemen dönüş yaptı rahatlattı beni. Burda da hastaneye gittim serumdu iğneydi bor gece kaldım. Şu kanamalar kesilmedikçe bize rahat yok

Canım Allah benım yaşadığımı sana yaşatmasın oyle anlar oluyokı doktorlar bıle caresız kalıyo

Canım Allah benım yaşadığımı sana yaşatmasın oyle anlar oluyokı doktorlar bıle caresız kalıyo
Haklısın canım. Bir kere gebe kaldık. Yine kalirız. Vucut hamile kaldiginda gebeligi hafizasina alırmış. Daha kolay olurmus sonraki gebelik. Inşallah Rabbim kucağımızı boş koymaz. Şu an yaşadığını o kadar iyi anlıyorum ki ben iki kez bu duruma yaklaştım. Iki kez gitti dedim ama şimdilik benimle. Veren de Allah alırsa da o alacak. Sabrını versin hepimize. Dua etmekten başka çaremiz yok. Anne olacaksın asla umudunu kaybetme. Asla.

Gecmis olsun canım..aynı şeyleri yasayan birçok kişi var halgan da aynı o da yazmış sana..
Cemil Kaya TOBB ETÜ hastanesinin doktoru ayrıca özel muayenehane si var..HRS ye de gidebilirsin belki SGK ile anlasmalilar ordan da Tarık Aksu var bildigim kadariyla ama meşgul olur mu Esra Hanim gibi bilemiyorum..Esra Hanımı biliyorum kuzenim in doktor uydu kuzenim randevu alamazsın çok yoğun olur demişti bana da

aminnn rabbim kimsenin kucağıni boş birakmasin inşallah

Rabbim yardımcımız olsun, çok üzücü bir durum. Yaşayan bilir, tez zamanda sağlıkla hamilelik nasip etsin sana da canım.. Üzülme sağlıklısı geridedir. Rabbimin bir bildiği vardır unutma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…