- 5 Ekim 2014
- 234
- 201
- 133
- 38
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #1.801
Kızlar dün yine kanamam oldu. Geceyi hastanede gecirdik. Meleğim haftada bir annesini hastaneye gondermekten hoslaniyor galiba :) Cok sukur onda bir sorun yok ama kanama alanlarimiz halen durmakta. Tup bebek drum bir şey olmayacak dedi. 10. Haftadan sonra düşük riski iyoce azalır dedi. Tabi her şey Allah'ın takdiri. Bana bağışlasın yavrumu. Şimdi de hastanedeyim drun gelmesini bekliyorum çıkabilmek için. Inşallah bebeğim annesini bırakmaz. Ona beni bırakma ne olur diyorum hep. Yapacak cok seyimiz var. Yürüdüğünü, konuştuğunu göreceğim, okula gidecek, büyüyecek, başaracak, yorulduğunda hep elinden tutacağım, aşık olacak, kalbi kırılacak... O kadar çok şey var ki yaşayacağımız şimdi giderse ikimiz de yarım kalacağız. Beni dualarınızdan eksik etmeyin ne olur. Hepiniz dularımdasınız.
Kızlar bu sabah yavrumu kaybettım kanama başladı doktorlar durduramadı Allah kımseye yavrusunun acısını yaşatmasın
Kızlar dün yine kanamam oldu. Geceyi hastanede gecirdik. Meleğim haftada bir annesini hastaneye gondermekten hoslaniyor galiba :) Cok sukur onda bir sorun yok ama kanama alanlarimiz halen durmakta. Tup bebek drum bir şey olmayacak dedi. 10. Haftadan sonra düşük riski iyoce azalır dedi. Tabi her şey Allah'ın takdiri. Bana bağışlasın yavrumu. Şimdi de hastanedeyim drun gelmesini bekliyorum çıkabilmek için. Inşallah bebeğim annesini bırakmaz. Ona beni bırakma ne olur diyorum hep. Yapacak cok seyimiz var. Yürüdüğünü, konuştuğunu göreceğim, okula gidecek, büyüyecek, başaracak, yorulduğunda hep elinden tutacağım, aşık olacak, kalbi kırılacak... O kadar çok şey var ki yaşayacağımız şimdi giderse ikimiz de yarım kalacağız. Beni dualarınızdan eksik etmeyin ne olur. Hepiniz dularımdasınız.
Canım Allah bundan sonra sana sağlık sıhhat versin herşey bizim içinKızlar bu sabah yavrumu kaybettım kanama başladı doktorlar durduramadı Allah kımseye yavrusunun acısını yaşatmasın
Sende bizim duamızdasın insallah hersey güzel gidecek Allahin izniyle çok guzel yazmisin canim...Kızlar dün yine kanamam oldu. Geceyi hastanede gecirdik. Meleğim haftada bir annesini hastaneye gondermekten hoslaniyor galiba :) Cok sukur onda bir sorun yok ama kanama alanlarimiz halen durmakta. Tup bebek drum bir şey olmayacak dedi. 10. Haftadan sonra düşük riski iyoce azalır dedi. Tabi her şey Allah'ın takdiri. Bana bağışlasın yavrumu. Şimdi de hastanedeyim drun gelmesini bekliyorum çıkabilmek için. Inşallah bebeğim annesini bırakmaz. Ona beni bırakma ne olur diyorum hep. Yapacak cok seyimiz var. Yürüdüğünü, konuştuğunu göreceğim, okula gidecek, büyüyecek, başaracak, yorulduğunda hep elinden tutacağım, aşık olacak, kalbi kırılacak... O kadar çok şey var ki yaşayacağımız şimdi giderse ikimiz de yarım kalacağız. Beni dualarınızdan eksik etmeyin ne olur. Hepiniz dularımdasınız.
Ah canım hareket ettiğini de gördüm bugün hastaneden çıkmadan evvel. Bebeğim iyi, direniyor annesi ile birlikte. Biliyorum çok güçlü olacak. Ben onu uykusuz günler geceler boyu dualarla bekledim. Bu kadar yaklaşmışken onu kaybetmek istemiyorum. Hep diyorum ki Allah'ım yavrumu benden ayırma. Allah'ım kucaklarımızı boş bırakmasın.Cok duygulandim okuyunca. Ben de hastanede hep beni birakma melegim, smski tutun diye agliyodum. Eli ayagi duzun, hayirla saglikla gel diye. Onlar bizden daha guclu, kucucuk halleriyle direniyorlar. Hayirla saglikla gelsin meleklerimiz. Allahim hepimizin yardimcisi olsun, cnm insallah 12.hafta gecince daha da rahatlarriz.
Amin canım hep dua ederken önce tüm isteyenlere sonra kendime diyorum. Rabbim kalbimizi biliyor. Evlatlarımızı bizlere bağışlasın ve kimseyi de evlatsızlıkla sınamasın.Sende bizim duamızdasın insallah hersey güzel gidecek Allahin izniyle çok guzel yazmisin canim...
Hepinize güzel ve hayırlı bir Cuma günü diliyorum Allah tüm dualarımızı kabul etsin insallah...
Evladi olmayanlara saglikli hayirli evlatlar nasip etsin,bizlerede saglikla hayirla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah...
Canım benim Allah'ım sana sabır versin, dayanma gücü versin. En kısa zamanda evlatlar nasip etsin. Ben de kanamalarla boğuşuyorum. Hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin Rabbim.Kızlar bu sabah yavrumu kaybettım kanama başladı doktorlar durduramadı Allah kımseye yavrusunun acısını yaşatmasın
Allahim sabir ve huzur versin canim. Jnsallah enn kisa zamanda yavruna kavusmak nasip olur.Kızlar nasıhatleeınız ıcın teşekkür ederım bu acı yerı dolmadıkça geçmez rabbım den tek ıstegım en kısa zamanda yerının dolması
Halgancim gecmis olsun. Insallah kalan haftalarimizi saglikla gecirip saglikla yavrularimizi kucagimiza almak nasip olur.Canım benim Allah'ım sana sabır versin, dayanma gücü versin. En kısa zamanda evlatlar nasip etsin. Ben de kanamalarla boğuşuyorum. Hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin Rabbim.
Inşallah canım. Su mübarek gün Rabbim yúzümüze baksın.Halgancim gecmis olsun. Insallah kalan haftalarimizi saglikla gecirip saglikla yavrularimizi kucagimiza almak nasip olur.
ben Başkent Üniversitesi Hastanesi'nden Esra Hoca'ya gidiyorum, ama maalesef yoğunluktan ilgisiz. Bir de benim kanamam var, 2 gün önce büyük bir kan pıhtısı düştü benden, arıyorsun doktor yok. Acile gittik, bebeklerimi düşürdüğümü zannettim, çok şükür hala benimle ikisi de. Tam lekelenme kesildi derken böyle birşey yaşayınca daha çok korktum. Doktor bakıyorum şimdi...Merhaba
ben ilk defa Cemil Kaya ya gidicem.
senin doktorun hangisi ydi?
Ah canım aynı dert bende de var. Tam kanamam kesildi diyordum iki gündür lekem de yoktu ama dün baya bir kanamam oldu simdi de lekelenme devam ediyor. Ben tüp bebek drumu aradım Allah razı olsun hemen dönüş yaptı rahatlattı beni. Burda da hastaneye gittim serumdu iğneydi bor gece kaldım. Şu kanamalar kesilmedikçe bize rahat yokben Başkent Üniversitesi Hastanesi'nden Esra Hoca'ya gidiyorum, ama maalesef yoğunluktan ilgisiz. Bir de benim kanamam var, 2 gün önce büyük bir kan pıhtısı düştü benden, arıyorsun doktor yok. Acile gittik, bebeklerimi düşürdüğümü zannettim, çok şükür hala benimle ikisi de. Tam lekelenme kesildi derken böyle birşey yaşayınca daha çok korktum. Doktor bakıyorum şimdi...
Cemil Bey nerede görevli?
Canım Allah benım yaşadığımı sana yaşatmasın oyle anlar oluyokı doktorlar bıle caresız kalıyoCanım benim Allah'ım sana sabır versin, dayanma gücü versin. En kısa zamanda evlatlar nasip etsin. Ben de kanamalarla boğuşuyorum. Hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin Rabbim.
Haklısın canım. Bir kere gebe kaldık. Yine kalirız. Vucut hamile kaldiginda gebeligi hafizasina alırmış. Daha kolay olurmus sonraki gebelik. Inşallah Rabbim kucağımızı boş koymaz. Şu an yaşadığını o kadar iyi anlıyorum ki ben iki kez bu duruma yaklaştım. Iki kez gitti dedim ama şimdilik benimle. Veren de Allah alırsa da o alacak. Sabrını versin hepimize. Dua etmekten başka çaremiz yok. Anne olacaksın asla umudunu kaybetme. Asla.Canım Allah benım yaşadığımı sana yaşatmasın oyle anlar oluyokı doktorlar bıle caresız kalıyo
ben Başkent Üniversitesi Hastanesi'nden Esra Hoca'ya gidiyorum, ama maalesef yoğunluktan ilgisiz. Bir de benim kanamam var, 2 gün önce büyük bir kan pıhtısı düştü benden, arıyorsun doktor yok. Acile gittik, bebeklerimi düşürdüğümü zannettim, çok şükür hala benimle ikisi de. Tam lekelenme kesildi derken böyle birşey yaşayınca daha çok korktum. Doktor bakıyorum şimdi...
Cemil Bey nerede görevli?
aminnn rabbim kimsenin kucağıni boş birakmasin inşallahHayirli cumalar arkadaslar. Insallah Mevlam bu mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine evlat evlat diye yanan kullarina hayirli saglikli ahlakli evlatlar nasip eder. Bizlere de saglikli gebelikler gecirip saglikli bir şekilde yavrularimizi kucagimiza almak nasip olur insallah. Amin amin amin
Rabbim yardımcımız olsun, çok üzücü bir durum. Yaşayan bilir, tez zamanda sağlıkla hamilelik nasip etsin sana da canım.. Üzülme sağlıklısı geridedir. Rabbimin bir bildiği vardır unutma..Canım Allah benım yaşadığımı sana yaşatmasın oyle anlar oluyokı doktorlar bıle caresız kalıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?