- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #1.841
benim doktorum 10. haftaya kadar kullanicaz dedi. Ama benimde ciddi topak topak geliyorcrinone jeli ne zamn bırakıyoruz kızlar doktor bişi demedi daha ve benim bu aralar geri gelioo çok rahatsız edicii
Geçmiş olsun canım inşallah atlatırsın bu kanamaları ben 1 hafta hastanede yattım kanamalar yüzünden 7 haftalıkken yattım ilk 2 gün adet kanaması gibi peti dolduracak kadar geldi her gün 3 serum yedim 4. gün artık kanamalarım sadece sabah oluyordu baya azalmıştı ama yine ultrasyonda kanama alanım olduğu için çıkarmıyordu doktor cumartesi hastaneye girdim cuma çıktım perşembe günü artık kanama alanın ultrasyonda da yok dedi yarın taburcu edicez dedi ve inatçı bir bebeğin var o 2 ilk günkü kanamada bebeğin düşmediyse bir daha düşmez dedi bana son gün dedi ilk geldiğimde düşük riskim çok yüksekmiş ama moralimi bozmamak için söylememiş 1 haftadır evdeyim yataktan çıkmıyorum sadece tuvalet için çıkıyorum hep yatıyorum 1 aylık da heyet raporu verdiler bana düşük riskinden dolayı şükür 1 haftadır lekelenmem bile yok bu arada bu düşük riski yoğun çalışma yüzünden oldu okulda baya yoğundum 5 gün gidiyordum full giriyordum derslere bir de okulla kültür merkezindeki programa gittik yarım saat yürüdüm eve geldiğinde kanamam başladı şu sıralar çok yürümemek gerekirmiş hele tüp bebekse daha hassas oluyormuşKızlar dün yine kanamam oldu. Geceyi hastanede gecirdik. Meleğim haftada bir annesini hastaneye gondermekten hoslaniyor galiba :) Cok sukur onda bir sorun yok ama kanama alanlarimiz halen durmakta. Tup bebek drum bir şey olmayacak dedi. 10. Haftadan sonra düşük riski iyoce azalır dedi. Tabi her şey Allah'ın takdiri. Bana bağışlasın yavrumu. Şimdi de hastanedeyim drun gelmesini bekliyorum çıkabilmek için. Inşallah bebeğim annesini bırakmaz. Ona beni bırakma ne olur diyorum hep. Yapacak cok seyimiz var. Yürüdüğünü, konuştuğunu göreceğim, okula gidecek, büyüyecek, başaracak, yorulduğunda hep elinden tutacağım, aşık olacak, kalbi kırılacak... O kadar çok şey var ki yaşayacağımız şimdi giderse ikimiz de yarım kalacağız. Beni dualarınızdan eksik etmeyin ne olur. Hepiniz dularımdasınız.
Canım iki kez yogun oldu. Yine tam kesildi dedim, bugün kanama oldu. Ilk ikisi kadar yoğun degil ama. Yatmadığımdan oluyor sanırım. Inşallah bebeğim beni bırakmaz canım. Inan çok korkuyorum. Allah korusun bebeklerimizi.Geçmiş olsun canım inşallah atlatırsın bu kanamaları ben 1 hafta hastanede yattım kanamalar yüzünden 7 haftalıkken yattım ilk 2 gün adet kanaması gibi peti dolduracak kadar geldi her gün 3 serum yedim 4. gün artık kanamalarım sadece sabah oluyordu baya azalmıştı ama yine ultrasyonda kanama alanım olduğu için çıkarmıyordu doktor cumartesi hastaneye girdim cuma çıktım perşembe günü artık kanama alanın ultrasyonda da yok dedi yarın taburcu edicez dedi ve inatçı bir bebeğin var o 2 ilk günkü kanamada bebeğin düşmediyse bir daha düşmez dedi bana son gün dedi ilk geldiğimde düşük riskim çok yüksekmiş ama moralimi bozmamak için söylememiş 1 haftadır evdeyim yataktan çıkmıyorum sadece tuvalet için çıkıyorum hep yatıyorum 1 aylık da heyet raporu verdiler bana düşük riskinden dolayı şükür 1 haftadır lekelenmem bile yok bu arada bu düşük riski yoğun çalışma yüzünden oldu okulda baya yoğundum 5 gün gidiyordum full giriyordum derslere bir de okulla kültür merkezindeki programa gittik yarım saat yürüdüm eve geldiğinde kanamam başladı şu sıralar çok yürümemek gerekirmiş hele tüp bebekse daha hassas oluyormuş
Geçmiş olsun ben o yüzden hiç başlamadım okula sonuçta 40 dk arayla merdiven inip çıkıyorsun ve sınıfta matematik benim hep Ayakta yım. Kesinlikle sonuna kadar çalışmayı düşünmüyorum size de tavsiye ederim.Geçmiş olsun canım inşallah atlatırsın bu kanamaları ben 1 hafta hastanede yattım kanamalar yüzünden 7 haftalıkken yattım ilk 2 gün adet kanaması gibi peti dolduracak kadar geldi her gün 3 serum yedim 4. gün artık kanamalarım sadece sabah oluyordu baya azalmıştı ama yine ultrasyonda kanama alanım olduğu için çıkarmıyordu doktor cumartesi hastaneye girdim cuma çıktım perşembe günü artık kanama alanın ultrasyonda da yok dedi yarın taburcu edicez dedi ve inatçı bir bebeğin var o 2 ilk günkü kanamada bebeğin düşmediyse bir daha düşmez dedi bana son gün dedi ilk geldiğimde düşük riskim çok yüksekmiş ama moralimi bozmamak için söylememiş 1 haftadır evdeyim yataktan çıkmıyorum sadece tuvalet için çıkıyorum hep yatıyorum 1 aylık da heyet raporu verdiler bana düşük riskinden dolayı şükür 1 haftadır lekelenmem bile yok bu arada bu düşük riski yoğun çalışma yüzünden oldu okulda baya yoğundum 5 gün gidiyordum full giriyordum derslere bir de okulla kültür merkezindeki programa gittik yarım saat yürüdüm eve geldiğinde kanamam başladı şu sıralar çok yürümemek gerekirmiş hele tüp bebekse daha hassas oluyormuş
Hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin şişkinlik hemen hemen hepimizde oldu canim ilaclarin etkisi maalesef..selam kızlar şükür pozitifi gördüm ama bende aşırı şişkşnlik var batmalar oluyor buyuzden neefes alamıyorum dönemiyorum sizde böyle sorunlar yaşadınızmı korkuyorum ya
gecmiş olsun bir hafta çok çektim bende grip öksürükdeniyi akşamlar kızlar.ben dikkat etmeme rağmen boğazım hatır hatır hasta olacak gibi yutkunurken brz acıyor. Biliyorum doktoruna ulaş diyeceksiniz ama pzr günü aramak istemedim. Bitki çayları önerilmiyor snrm. Ballı limonlu ihlamur içsem mi ki. Ne kullansam zararı olmaz.fikri olan varsa lütfen yazsın ;(
Canim sen dinlenmiyomusun ? illaki dikkat ediyorsundur ama dahada dikkat et wc hariç kalkma yataktan en azından şu üç ayı bir dolduralim hayırlısıyla..inşallah bir an önce kesilir kanamanCanım iki kez yogun oldu. Yine tam kesildi dedim, bugün kanama oldu. Ilk ikisi kadar yoğun degil ama. Yatmadığımdan oluyor sanırım. Inşallah bebeğim beni bırakmaz canım. Inan çok korkuyorum. Allah korusun bebeklerimizi.
çok geçmiş olsun ya üzüldüm. Sen de dikkat et kendine..Çok tşk ler ben de öyle yapayım o zmn. Sağol. Ihlamurun yanlış bi seçim olmadığına sevindim yarım bardak içmiştim çünkü dün korka korka;(gecmiş olsun bir hafta çok çektim bende grip öksürükdendoktoruna ulassanda cokkkkk zoraki durumda kalinmadigi sürece ilaç vermiyolar ben dahiliye doktoruna bile sormuştum daha dokuz haftalık hiç bir ilaç veremeyiz demişti sadece ağrı kesici olarak parol icebilirsin demişti ama ben korkumdan onuda icmedim.dinleneceksin ıhlamur dışında bende bişey icmemistim ballı süt ve ballı zencefil yemistim
Canım dinleniyorum ama ufak tefek de kalkıyorum artık onu da yapmayacağım.c
Canim sen dinlenmiyomusun ? illaki dikkat ediyorsundur ama dahada dikkat et wc hariç kalkma yataktan en azından şu üç ayı bir dolduralim hayırlısıyla..inşallah bir an önce kesilir kanaman
Canım ben de 10 günde atlattım. Hatta griple kanamam oldu. Dikkat edin kendinize dinlenin ne olur. Ben hasta hasta esimi dinlemedim gittim calistim. Bunyem dayanmadı. Lütfen dinlenin. Hicbir sey karbimizdakinden degerli degil.çok geçmiş olsun ya üzüldüm. Sen de dikkat et kendine..Çok tşk ler ben de öyle yapayım o zmn. Sağol. Ihlamurun yanlış bi seçim olmadığına sevindim yarım bardak içmiştim çünkü dün korka korka;(
inşallah canım bebeğin sana sımsıkı tutunur herkes ilk 3 ay içinde oluyor bu kanamalar dedi ben de 1 aylık rapor aldım 1 ay sonunda 3. ayımı bitirip okuluma devam edicem ve artık her gün gitmiyecem erkek hocaya verdim derslerimi sadece 2 gün gidicem işeCanım iki kez yogun oldu. Yine tam kesildi dedim, bugün kanama oldu. Ilk ikisi kadar yoğun degil ama. Yatmadığımdan oluyor sanırım. Inşallah bebeğim beni bırakmaz canım. Inan çok korkuyorum. Allah korusun bebeklerimizi.
sana da çok geçmiş olsun ;( inş sağlıkla kucağımıza almak nasip olur hepimize.. Sen ne içtin yedin hastayken atlatmak için.? Cvp için tşkler...Canım ben de 10 günde atlattım. Hatta griple kanamam oldu. Dikkat edin kendinize dinlenin ne olur. Ben hasta hasta esimi dinlemedim gittim calistim. Bunyem dayanmadı. Lütfen dinlenin. Hicbir sey karbimizdakinden degerli degil.
Sağol canım ben 1 aylık rapor aldım zaten canım rapor bittiğinde 3 ayı tamamlıcam 3 aydan sonra kanamalar olmuyormuş pek ve düşük tehlikesi azalıyormuş bir de derslerimi erkek hocaya verdim 5 gün gidiyordum artık 2 gün gidicem sadece maaş karşılığı Allah razı olsun müdürümden sadece 2 güne sıkıştırdı derslerimi ben de edebiyatçıyım 12 mart ile ilgili program bendeydi hep ayaktaydım çalışmalarda o beni çok yorduGeçmiş olsun ben o yüzden hiç başlamadım okula sonuçta 40 dk arayla merdiven inip çıkıyorsun ve sınıfta matematik benim hep Ayakta yım. Kesinlikle sonuna kadar çalışmayı düşünmüyorum size de tavsiye ederim.
Valla canım ıhlamur içtim ama bende pek işe yaramadı. Dr. Parol içebilirsin dedi ama ben onu da içmedim korkudan. Zor atlattım. Bol meyve ve bol dinlenme. Yapacak bir şey yok.sana da çok geçmiş olsun ;( inş sağlıkla kucağımıza almak nasip olur hepimize.. Sen ne içtin yedin hastayken atlatmak için.? Cvp için tşkler...
Ben de canım. Ben heyet aldım. 15 gün kaldı. Tekrar alacağim. Yerime ücretli gelmiş. Bu sene çalışmayacağım sanırım.inşallah canım bebeğin sana sımsıkı tutunur herkes ilk 3 ay içinde oluyor bu kanamalar dedi ben de 1 aylık rapor aldım 1 ay sonunda 3. ayımı bitirip okuluma devam edicem ve artık her gün gitmiyecem erkek hocaya verdim derslerimi sadece 2 gün gidicem işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?