- 1 Mart 2014
- 1.379
- 978
- 208
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #1.781
çok dogru demissin canim gecmis olsun buarada Allah bidaha yasatmasin..kızlar canınızı hiç sıkmayın ben gebelik testi yapılmadan önce karaciğer değerlerim yükseldiği için 2 gün yoğun bakımda ( hemde kadın doğum) 5 gün de normal odada kaldım inanın yoğun bakımdan servise çıkmak bile nefes aldırdı bana sonra tam safra kesesi ameliyatı olacaktım ki test pozitif çıktı.ben çıktığımdan beri her akşam yatağıma yatarken yoğun bakımdaki kadınları düşünüyorum evinizda sağlıkla istirahat ettiğinize sakın sıkılmayın bahar gelicek bizim en güzel aylarımıza denk gelecek hafif karnımızla yürüyüşler yapıcaz bunları düşünün canlar...
kızlar merhaba, Ankaradan olan arkadaşlar kimlere gidiyor, ben doktor değiştirmeyi düşünüyorum. öneriniz var mı
Kızlar bu sabah yavrumu kaybettım kanama başladı doktorlar durduramadı Allah kımseye yavrusunun acısını yaşatmasın
Sagol canım rabbım benım acımı sıze yaşatmasonCanım çok uzuldumDiyecek başka söz yok Allahım biran önce acini hafifletsin sabır versin tekrar denemek için maddi manevi güç versin insallah
Allah sabir versinSagol canım rabbım benım acımı sıze yaşatmason
çok üzüldüm. Allahım sabrını versin. güç kuvvet versin.Kızlar bu sabah yavrumu kaybettım kanama başladı doktorlar durduramadı Allah kımseye yavrusunun acısını yaşatmasın
Sagol canım rabbım benım acımı sıze yaşatmason
rabbim sabır versin canım çok üzüldüm inşallah tez zamanda sağlıklı bir şekilde yavruna kavuşmayı nasip eder rabbimSagol canım rabbım benım acımı sıze yaşatmason
Off canım çok üzüldüm yaKızlar bu sabah yavrumu kaybettım kanama başladı doktorlar durduramadı Allah kımseye yavrusunun acısını yaşatmasın
is yapmamak gerçekten çok sıkıcı..herşey gözüme gözüme batıyor eşim bugün evde o temizlik yapıyor ben karismamak için hiç bakmıyorum ne yapıyor diyeinsan boş duydukca dahada çok kuruyor...havada soğuk bide hâlâ iyilesemedim midem ağrıyor bulanıyor gibi şikayetçi olmakda istemiyorum ama ruh halim bozuk
Allah sabirlar versin canim.Kızlar nasıhatleeınız ıcın teşekkür ederım bu acı yerı dolmadıkça geçmez rabbım den tek ıstegım en kısa zamanda yerının dolması
canım bişey sormak istiyorum,ne kadarlık hamileydin,doktor bebeği neden kaybettiğin konusunda ne dedi,düşük tehlikesi mi vardıKızlar nasıhatleeınız ıcın teşekkür ederım bu acı yerı dolmadıkça geçmez rabbım den tek ıstegım en kısa zamanda yerının dolması
canım demek ki zamanı var allahım en iyisini bilirrr....benim de ilkinin kalbi durdu 7 ay sonra tekrar denedik sen de denersin yeter ki senin sağlığın ii olsunKızlar nasıhatleeınız ıcın teşekkür ederım bu acı yerı dolmadıkça geçmez rabbım den tek ıstegım en kısa zamanda yerının dolması
on gündür hastayım grip öksürük mide ağrısı mide bulantısı dört kilo verdim pek birsey yiyemiyorumNeden hic birsey yapmiyorsunuz? Doktor tavsiyesimi? Yoksa mide bulantisimi izin vermiyor. Cunku insan hareket edip birseylerle ilgilenince aciliyor ozel bir durum yoksa tabi.
on gündür hastayım grip öksürük mide ağrısı mide bulantısı dört kilo verdim pek birsey yiyemiyorumonun öncesindede ağir is yapmıyodum zaten..
inşallah canım..ilaç kullanamadim eee doğru düzgün yiyemiyorumda atlatmasi kolay olmadı..aslında şu an gripten eser yok sadece çok hafif öksürük kaldı ama sanırım dokuz hafta belirti yaşamayan ben dokuzuncu hafta hastalıkla beraber mide ağrısı ve bulantısı yaşıyorumGecmis olsun canim bu grip oyle bir gripkihemen gecmiyormus kilo vermene uzuldum insallah cabucak toparlarsin kendini
Canim cok gecmiş olsun,bebişin cok güclü ilgi istiyor baksanaKızlar dün yine kanamam oldu. Geceyi hastanede gecirdik. Meleğim haftada bir annesini hastaneye gondermekten hoslaniyor galiba :) Cok sukur onda bir sorun yok ama kanama alanlarimiz halen durmakta. Tup bebek drum bir şey olmayacak dedi. 10. Haftadan sonra düşük riski iyoce azalır dedi. Tabi her şey Allah'ın takdiri. Bana bağışlasın yavrumu. Şimdi de hastanedeyim drun gelmesini bekliyorum çıkabilmek için. Inşallah bebeğim annesini bırakmaz. Ona beni bırakma ne olur diyorum hep. Yapacak cok seyimiz var. Yürüdüğünü, konuştuğunu göreceğim, okula gidecek, büyüyecek, başaracak, yorulduğunda hep elinden tutacağım, aşık olacak, kalbi kırılacak... O kadar çok şey var ki yaşayacağımız şimdi giderse ikimiz de yarım kalacağız. Beni dualarınızdan eksik etmeyin ne olur. Hepiniz dularımdasınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?