2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Yarın öğlen devlet hastanesine randevum var iki hafta olucak bebisimizi gormeyeli çok merak ediyorum inşallah hersey yolundadir çok strese girdim şimdiden
dua edin kızlar bana hayırlı haberlerle döneyim
inşallah herşey yolundadır canım,ikili test yaptırdın mı bu arada ben de 2 -3 nisan gibi yaptırıcam şimdiden strese girdim

inşallah herşey yolundadır canım,ikili test yaptırdın mı bu arada ben de 2 -3 nisan gibi yaptırıcam şimdiden strese girdim
inşallah canım insan stres oluyor ister istemez benimde ikisinde canım ama yarın para vermekten kurtulabilirim diye devlete gidicem bakalım yapacakmi

inşallah canım insan stres oluyor ister istemez benimde ikisinde canım ama yarın para vermekten kurtulabilirim diye devlete gidicem bakalım yapacakmi
bi de sonuçlar kesin değil ya,insan ona gıcık oluyo,riskli deyip de sapasağlam doğan çocuklar var,o kuşkuyla bile zor yaşanır

bi de sonuçlar kesin değil ya,insan ona gıcık oluyo,riskli deyip de sapasağlam doğan çocuklar var,o kuşkuyla bile zor yaşanır
Ya aslında ben yaptirmiyım diye düşündüm sonra eşimle bi karar aldik sadece ikili testi ve büyük ultrasyonu yaptıralim dedik...yani üçlü dörtlü yaptirmiycam rabbim nasip ederse...inşallah sorunsuz bir şekilde atlatiriz testlerimizi dua etmekten başka yolumuz yok rabbim bütün Uzuvlari yerinde bütün organları yerinde sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin yokluklarini göstermesin bize inşallah

bende yarın gidicem kontrole herzamanki gibi çok heyecanlı ve korku içindeyim...

özelde doktorlar 10. 11. haftalarda söyleyebiliyormuş cinsiyetini tabi gösterirse ama devlet hastaneleri istenmeyen cinsiyettir diye 3 aydan sonra söylüyormuş aldırmasınlar diye...

benim bir arkadaşıma 7. ayda ayağında sakatlık olduğu söylenmişti isterseniz bebeği alalım dediler kız tabi perişan oldu ama aldırmadı çok şükür o yumurcak şimdi pazar günü 5 yaşına girdi ve sapasağlam meğer çok şişko olduğu için dönemediğinden anne karnında ayağı öyle görünüyormuş...
napçaz bu testlerle bilmiyorum...

ben 12.haftada gittiğimde yapıcakmış ikili testi.bi de benim dosyamda tüp bebek merkezi amniyosentez istemiş o beni tedirgin ediyo neden istediler diye.doktorum da ben bebeğe bakarım gerek görmezsem yapmam dedi rahatlattı beni

Yarın öğlen devlet hastanesine randevum var iki hafta olucak bebisimizi gormeyeli çok merak ediyorum inşallah hersey yolundadir çok strese girdim şimdiden
dua edin kızlar bana hayırlı haberlerle döneyim
İnsallah hayirli ve guzel haberlerle gelirsin canim duam senle ...

Bir kiz bir erkek evet super olurdu :) Ama tek yumurta ikizi benim farkli olurmu Allah bilir artk saglikli olsunlar insallah canim hepimizin insallahh

Seninde ikiz degilmi ? ikizlerde o testler yapilmiyormys yanlis sonuc verdiginden

Seninde ikiz degilmi ? ikizlerde o testler yapilmiyormys yanlis sonuc verdiginden
yok canım benim tek aslında ilk başta ikizmiş ama biri yaşamını sürdürememiş şimdi dua ediyorum Allah sağlık sıhhat versin bize bağışlasın aklı fikri yerinde elin ayağı düzgün olsun diye....

Mrb benim ikinci tüp deneyişim ilk negatifti ikincisi bu gün 11 günüm ustelik 4 gündür asırı agrulı kramplar. Yüzünden hAstanede yatıyorum bu gün 11 günü kan testim olumsuz çıktı tabi ben yıkıldım fakat dr yarın yine kan testi yapmalısın dedi 12 gün önceden yanlış çıkabilir deedi aranızda 11 günü olumsuz 12 olumlu olan varsa yxsın lütfen

canım kan değerin kaç çıktı benim ilk testim adet tarihimde yapıldı adetine daha varsa tekrarlarlar hayırlısı hangisiyse o olsun hakkında garantilemeden üzülme

mrb kizlar yarin kontrolün var tabiki endiseliyim nazil diye insallah hepimizin bebislerii iyidir sagliklidir...10haftadayim sizler ne ler hisse diyorsunuz yani bi kipirdi karninizda azda olsa büyüme kisaaca boyle bir belirti varmi ufacik bi belirti ne kadar iyi geliyo

İnşallah güzel haberlerle dönersin canım ben de 10.haftadayım gündüzleri işyerinde uyukluyorum sabah dinç kalkıyorum genelde sıkışmış olarak ama bu gündüz uyku hali fena saate bakarak yaşıyorum.bide acıkmalarım var bol bol artık ara öğüne ne koyacağımı şaşırdım :) en ilginci de eşime bişey anlatırken nefes nefese kalıyorum ara vererek anlatıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…