- 12 Şubat 2010
- 800
- 787
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #1.901
Gözunaydin canim cok sevindim bende bugun kendime hamile pantolonu aldim kizlar ben cok kilo almisim yaa daha simdidenSelam canlar hastaneden geldik..ikili testi devlette yaptiririm diye gitmistim ama randevular eylüle kadar doluymus ikili test için altıncı haftada gitmek gerekiyormuş
haftaya tüp bebek doktorumuzla ikili teste devam
bebişim gayet iyiymis suyun iyi kese iyi bebek iyi hersey yolunda dedi aman yarabbim ilk defa bebek gördüm ultrasyonda kollarını ayaklarını nasıl hareket ettiriyor kıpır kıpır cokk cokk mutlu oldum tarifi İmkansız ...rabbime sonsuz hamdusenalar olsun bugunleri bana yaşattı isteyen bekleyen herkese nasip etsin kimsenin kucağıni boş birakmasin
Maşallah arkadasim,ben de cumartesi gittiğimde hareket eden bebek gördüm,çok güzel bir duygu gerçekten,Rabbim sağlikli bir sürec nasip etsinSelam canlar hastaneden geldik..ikili testi devlette yaptiririm diye gitmistim ama randevular eylüle kadar doluymus ikili test için altıncı haftada gitmek gerekiyormuş
haftaya tüp bebek doktorumuzla ikili teste devam
bebişim gayet iyiymis suyun iyi kese iyi bebek iyi hersey yolunda dedi aman yarabbim ilk defa bebek gördüm ultrasyonda kollarını ayaklarını nasıl hareket ettiriyor kıpır kıpır cokk cokk mutlu oldum tarifi İmkansız ...rabbime sonsuz hamdusenalar olsun bugunleri bana yaşattı isteyen bekleyen herkese nasip etsin kimsenin kucağıni boş birakmasin
yok canım dışardanla alakası yok randevu veremiyolar ya başka hastanelere yonlendiriyo yada dışarda yaptır diyor yanicanım gözünaydın bişey sorucam devlete dışardan test istediğin için mi doluydu randevular
Sağol canımGözunaydin canim cok sevindim bende bugun kendime hamile pantolonu aldim kizlar ben cok kilo almisim yaa daha simdidenmide vardi gobekte cikti hafif pantolon cok rahat hosuma gitti hic birseyim olmamaya baslamisti artk yumuklagli ne yaptin canm ?
Amin seninle hemen hemen ayniyiz benimde hafiften cikti ikiz oldugu icin bizim gobekler onden gidecek insallah Allah her isteyene nasip etsin..Kızlar merhabaumarım herkes iyidir. .uzun zamandır pek bakamadım..programım çok yoğundu.ama kalbim sizlerle
cumartesi kontrolüm var inşallah miniklerim büyümüşler . Artık hamile pantolonu giymeye başladım. Biraz göbek çıktı.. ama yine de inşallah o çıkan göbek değil bebek tir diye ümit ediyorum çünkü sağlıklı kilo almak istiyorum
Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın..Olmayan herkese de en kısa zamanda Çifter Çifter nasip etsin..
amin canım amin rabbim isteyen herkese nasip etsin çok bambaşka bir duygu..Maşallah arkadasim,ben de cumartesi gittiğimde hareket eden bebek gördüm,çok güzel bir duygu gerçekten,Rabbim sağlikli bir sürec nasip etsin
Ben inanki abur cubur tatli yemiyorum yemedigim halde aliyorumSağol canım
ben rahatsızlıktan dolayı dört kilo vermiştim beş gündür iyiyim iki gündürde iştahım baya baya açıldı ama kendimi tutmaya çalışıyorum şimdiden kilo alırsam ileriki aylarda ne olacak diye :)
sindirim sistemimiz yavaşladi ee bi de doğru dürüst is yapmıyoruzz yürüyüş yok hareket yok..üç ayı bir dolduralim havalarda isinir yürüyüş yaparız toplucaBen inanki abur cubur tatli yemiyorum yemedigim halde aliyorum
napim artk saglikli olsunlarda
sindirim sistemimiz yavaşladi ee bi de doğru dürüst is yapmıyoruzz yürüyüş yok hareket yok..üç ayı bir dolduralim havalarda isinir yürüyüş yaparız topluca
Benim de canım her seyi istiyor ama yedikten sonra hemen bulanıyorum. Hani böyle kusacak kadar değil ama içim hep hasta gibi. Bir de sürekli kanama korkusuyla yatmaktan ben daha çok kilo alacağım herhalde. Bebişlerimiz sağlıklı olsun da gerisinin önemi yok gerçi. Nasılsa verilir kilolar.Kesinlikle canim yüruyus sart insallah :)
Canım geldik bizde çok şükür yolundaymış ellerimiz ayaklarımız oluşmuş çok mutlu oldu. Darısı herkesin başına inşallah...Gözunaydin canim cok sevindim bende bugun kendime hamile pantolonu aldim kizlar ben cok kilo almisim yaa daha simdidenmide vardi gobekte cikti hafif pantolon cok rahat hosuma gitti hic birseyim olmamaya baslamisti artk yumuklagli ne yaptin canm ?
Amin insallah :) sevindim canm masallah..Canım geldik bizde çok şükür yolundaymış ellerimiz ayaklarımız oluşmuş çok mutlu oldu. Darısı herkesin başına inşallah...
Hepinize günaydın tatlı anne adayları.Ben her sabah olduğu gibi mide bulantısı ve kusmayla kalktım yatağımdan ama dün bebeğime görmüş olmanın mutluluğu bana güç veriyor bu yüzden kendimi yinede iyi hissediyorum.
Size bir konuda bilgi vermek istiyorum.Dün dr. kontrolümüz vardı ve bir test konusunda dr. bana bilgi verdi.Aynı testi daha öncede tüp bebek dr. um ısrarla yaptırmamı önermişti.Bu test birkaç senedir yapılan bir testmiş.Panorama harmony adlarında.Anne kanından bebeğin kromozomlarına bakılıyormuş bu test %99 doğru sonuç veriyormuş ve bu test yapılınca 2 li 3 lü testlere gerek kalmıyormuş.Kan alınarak Californiada bir kliniğe gönderiliyormuş.Bu konuda bilgisi olan yada yaptıran varmı aranızda ???
geçmiş olsun canım ortalıkta salgın var nasıl korunacağımı şaşırıyorum eşim de kıyısından döndüGünaydın arkadaşlar çok hastayım evde yatıyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?