2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

bende yaptırmaya karar verdim zaten %99 doğruluk payı deyince.Sen nerdesin nerde yaptırıcaksın ???

bende yaptırmaya karar verdim zaten %99 doğruluk payı deyince.Sen nerdesin nerde yaptırıcaksın ???

Ben İstanbuldayım . Benim doktorum Florance'ta ama onlarda bu kitin olduğunu söyledi bu kitin içerisinden 2 tane tüp çıkıyor 2 tüp kan almaları gerekiyor bir form dolduruyorlar onunla beraber gönderiyorlar onlar Amerikaya yani Amerikadaki yerin adını öğrenmedim henüz :) Kaç haftalıksın?

Californiada bir kliniğe gidiyormuş kanlar hatta eşimdende yanaktan örnek alıcaklarmış doktorumun anlattığı.Ben 10. haftaya yeni girdim doktorum 14. haftada yapalım dedi.Biraz daha beklicez yani. Senden ücret ne istediler ??

Yanaktan mı? Yok benden sadece kan aldılar benim testin adı fetal dna olarak geçiyor sizinki aynı test değil mi acaba? Ücret gerçekten çok yüksek 2100 TL ama işte ben daha önce 2 tane düşük yaptığım için korkularım hiç bitmiyor doktor kesin yapmalıyız dedi yani aminosentez yerine yapılıyor dedi aminosentezde düşük riski olduğu için direk bunu önerdi . İkili test yaptırmıyoruz direk bunu yaptırıyoruz.

evet evet diğer testleri geçiyoruz amniyosentezdeki riski ekarte etmiş oluyoruz.Bendende normalde 1000 usd ücreti doktorun tanıdığı labaratuvar olduğu için 800 usd istediler.Bende bir kez düşük yaşadım o yüzden endişelerim birmiyor.

Herkeze yapılmıyor zaten ama riskli hamileliklerde yapılıyor sen daha önce düşük yaptın mı?

işte bebeğin sağlığı için borç harç bir şekilde bulunuyor o para yeterki emin olalım onun sağlığından Senin muhtemel doğum 16 ekim yazıyor doğru mu?

işte bebeğin sağlığı için borç harç bir şekilde bulunuyor o para yeterki emin olalım onun sağlığından Senin muhtemel doğum 16 ekim yazıyor doğru mu?
Yok canım tahmini 22 ekimlerde falan ama dr. sormayı unuttum,senin ne zaman olcak Allahın izniyle doğum.Birde çok sevindim 12 haftayı geçmişsin biraz rahatlamışsındır inşallah.Benimde 3 haftam var daha , resmen gün sayıyorum.
vallahi şuan benim için ondan daha önemli bişiy yok o sağ olsunda bişekilde vericez o parayı.

İnternette hesaplayabilirsin son regl tarihini girince çıkıyor zaten oradan bakabilirsin.12+1 im aslında bende :) Daha çok yeni geçtim darısı inşallah en kısa sürede başına biliyorum haftalar zor geçiyor ama elden bir şey gelmiyor birşeylerle meşgul olmaya çalışmak en iyisi .Kasık ağrılarım hala devam ediyor o yüzden beni çok korkutıyor hala korkularım bitmedi.. Doktor normal bazı hamilelerde oluyor dedi ama içim hiç rahat etmiyor. Benimde muhtemel tarih 7 ekim yazıyor ama bakalım doktor hiç belli olmaz dedi çok zor süreçlerden geçiyoruz inşallah hepimizin duaları gerçekleşsin...

Amin canım Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Benim kasık ağrısından ziyade böyle içerde bişiyle çekiştirliyomuş geriliyormuş gibi hisler var.Korkular sanırım kucağımızda görürsek biticek.Allah hepimizin yardımcısı olsun ...

ben de tv de duymuştum ilk sonra doktorum ikizlerde tarama testlerinin bir anlamı yok isterseniz kanda dna yaptırın dedi size bırakıyorum dedi ben istanbul dışındayım gerek de görmedim yaptırmıycam

peki düşüklerinin sebebi araştırılmış mıydı canım sebebi belli miydi

peki düşüklerinin sebebi araştırılmış mıydı canım sebebi belli miydi

Araştırıldı ama hiç bir şey çıkmadı benimle eşime kromozom testi yaptılar bir şey çıkmadı . Sonra yumurta toplandıktan sonra PGD testi yaptırdık 15 tanede sadece 5 tanesi normal çıktı ama biliyorsunuz o PGD testinde tüm kromozomlara bakılmıyor sadece içerisinden bir kromozoma bakıyorlar kromozomsal bozukluktan düşüyor çok büyük ihtimal ama doktor yine şansa bırakmak istemedi bu testi kesin yapacağız dedi birde her gün coraspin ve clexane iğne kullanıyorum bunları doğuma kadar kullanıcam sanırım .

kizlar ya benim 2 gundur sari akintim var. Bugun doktora gidecektim ama dogumu var diye yarina erteledi. Onceden crinone jel kullaniyordum en soon cumartesi kullandim. Yogun, sari renkli. Neden acaba ya bilen var mi?

hımmm kan pıhtılaşması var ben de kullanıyorum ikisini de düşük sonrası genetiğe gitti mi parça falan

kizlar ya benim 2 gundur sari akintim var. Bugun doktora gidecektim ama dogumu var diye yarina erteledi. Onceden crinone jel kullaniyordum en soon cumartesi kullandim. Yogun, sari renkli. Neden acaba ya bilen var mi?

Aynısı bendede oldu crinone jeli bırakınca oldu doktor bir fitil verdi 3 gün kullandım geçti şimdi adını hatırlayamıyorum normal dedi olabilirmiş korkma yani

Ya her andan korkuyorum. Kistim patlamisti ona bagladim. Acaba yine mi bi sey oldu diye. Sari ya resmen sari

Benimde öyleydi inan bide kasık ağrısı üstüne iyice korktum ama ilacı kullanınca bir şey kalmadı çok şükür muhtemelen sana da aynısını vericek hamilelere verilen bir fitil yani bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…