- 28 Kasım 2014
- 504
- 310
- 78
- 27
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #1.941
Gitti ya hiç bir şey çıkmadı sadece korkusu kaldı
.Benimde öyleydi inan bide kasık ağrısı üstüne iyice korktum ama ilacı kullanınca bir şey kalmadı çok şükür muhtemelen sana da aynısını vericek hamilelere verilen bir fitil yani bu.
bende clexan 06 kullanıyorum doğumdan birkaç hafta önce bırakıcakmışım bende pıhtılaşma varAraştırıldı ama hiç bir şey çıkmadı benimle eşime kromozom testi yaptılar bir şey çıkmadı . Sonra yumurta toplandıktan sonra PGD testi yaptırdık 15 tanede sadece 5 tanesi normal çıktı ama biliyorsunuz o PGD testinde tüm kromozomlara bakılmıyor sadece içerisinden bir kromozoma bakıyorlar kromozomsal bozukluktan düşüyor çok büyük ihtimal ama doktor yine şansa bırakmak istemedi bu testi kesin yapacağız dedi birde her gün coraspin ve clexane iğne kullanıyorum bunları doğuma kadar kullanıcam sanırım .
bana 11.haftaya girdiğimde bıraktırdı doktor clexani ama coraspine devam..bende clexan 06 kullanıyorum doğumdan birkaç hafta önce bırakıcakmışım bende pıhtılaşma var
eğer pıhtılaşma sorunun yoksa bıraktırıyor ama varsa benim gibi devam...bana 11.haftaya girdiğimde bıraktırdı doktor clexani ama coraspine devam..
Benimde öyleydi inan bide kasık ağrısı üstüne iyice korktum ama ilacı kullanınca bir şey kalmadı çok şükür muhtemelen sana da aynısını vericek hamilelere verilen bir fitil yani bu.
Bende dün gittim dr çok şükür bebekllerim iyiler ense kalinliklari iyi çıktı Banada iki zde ikili test yapılsa bile hangisinde sorun olduğunu anlamak için aminiyosentez yapmak gerekir dedi zatan tanı değil.tarama testi kesinligi yok kızında dawn sendromlu dediler çok saglikli çok şükür boşuna o kadar üzülmustum o yüzden kesinlikle yaptırmayacaktim Zaten dr umda bana bıraktı yaptirmadim hala midem kötü ne zaman geçecek ikizde uzayabiliyomus zamanı karnında şişti elbise giyince that ediyorum bakalım kaç kilo alacagün ilk hamilelikte 18 almıştım korkuyorumben de tv de duymuştum ilk sonra doktorum ikizlerde tarama testlerinin bir anlamı yok isterseniz kanda dna yaptırın dedi size bırakıyorum dedi ben istanbul dışındayım gerek de görmedim yaptırmıycam
bende clexan 06 kullanıyorum doğumdan birkaç hafta önce bırakıcakmışım bende pıhtılaşma var
Bende dün gittim dr çok şükür bebekllerim iyiler ense kalinliklari iyi çıktı Banada iki zde ikili test yapılsa bile hangisinde sorun olduğunu anlamak için aminiyosentez yapmak gerekir dedi zatan tanı değil.tarama testi kesinligi yok kızında dawn sendromlu dediler çok saglikli çok şükür boşuna o kadar üzülmustum o yüzden kesinlikle yaptırmayacaktim Zaten dr umda bana bıraktı yaptirmadim hala midem kötü ne zaman geçecek ikizde uzayabiliyomus zamanı karnında şişti elbise giyince that ediyorum bakalım kaç kilo alacagün ilk hamilelikte 18 almıştım korkuyorum
KAÇ KİLOSUN CANIM ??ben de clexan 0.4 kullanıyorum homozigot benim ve dediğin gibi doğuma yakın bırakacakmışım
53:)KAÇ KİLOSUN CANIM ??
aynıyız hatta ben kusmaktan kilo verdim şimdi 52 yim.Benimde transfer sonrası 0,4 le başladık hamilelik olunca riske atmayalım dedik ara kiloda olduğum için şimdi 0,6 ya devam...
Ahh aynı gerginlik bende de var cevre mi düşüncesiz insanlar sarmış elimde değil herşey gözümde büyüyor somrda üzülüyorum bebeklerimu uzuyorum diye eşimin her dediği batıyor adam beni memnun etmek için uğraşıyor ama psikolojim çok kötü yaslarım gözde bekliyor duzeliriz insallah stres bebekleri etkiliyor üstelik doguncada gaz problemi çok oliyomus gazmanlar dogurcam gibiKızlar bu ara inanılmaz gerginim özellikle eşimin düşünemediği herşey beni kahrediyo o da adapte olmaya çalışıyo ama ben bu ara elektrik yüklüyüm işyerinde de odun insanlarla biraradayım 2 erkekle çalışıyorum düşünmeden yiyecekten bahsedebiliyolar iğrenç parfümlerini boca ediyolar onları da sözle devamlı uyarmak zorunda olunca nefes alamyıorum kimse yardımcı olmuyo işte de.karnım burnuma gelince mi farkedilicem acaba.ben gerilince karnım geriliyo bebeğim üzülüyo diye daha çok üzülüyorum ne yapıcağımı şaşırdım.evde her işimi yapıyorum Allaha şükür Allah yatırmasın ama bazen ağlamaklı çocuk gibi oluyorum ne yapsam enerjimi yükseltmek için
doktorun karar verdi yanii ben hep 0.4 ile devam ediyorum amaaynıyız hatta ben kusmaktan kilo verdim şimdi 52 yim.Benimde transfer sonrası 0,4 le başladık hamilelik olunca riske atmayalım dedik ara kiloda olduğum için şimdi 0,6 ya devam...
bu ilaç kiloya göre veriliyor ya aslında benim 0,5 mm kullanmam gerekiyormuş ama oda olmadığından 0,6 yla devam edelim dedi bende böyle istiyordum zaten sonrasındada devam ettik.Ama sen kilo aldığın zaman bence doktoru uyar özellikle 60 kilolara gelince arttırsın dozajı.Bana böyle anlatmıştılar olayı....doktorun karar verdi yanii ben hep 0.4 ile devam ediyorum ama
hımmm aklımda bulunsun tamm teşekkürler canımbu ilaç kiloya göre veriliyor ya aslında benim 0,5 mm kullanmam gerekiyormuş ama oda olmadığından 0,6 yla devam edelim dedi bende böyle istiyordum zaten sonrasındada devam ettik.Ama sen kilo aldığın zaman bence doktoru uyar özellikle 60 kilolara gelince arttırsın dozajı.Bana böyle anlatmıştılar olayı....
rica ederim canım...hımmm aklımda bulunsun tamm teşekkürler canım
Ah o stres hali beni de mahvetti,eşime çatıyorum,hep bi moral bozukluğu yaşıyorum ,üstelik kusmalar beni mahvetti,geçen doktor bana ilaç vermişti etki etmezse gel hastaneye yatırıcam dedi,ben bu haldeyken kayınvalidem bizdeydi,ben işe de gidiyordum hiç bana destek olmadı sabahtan akşama kadar oturdu resmen,artık dayanamadım eşime patladım,annen bi pilav bile yapmıyor dedim,demez olaydım,kayınvalide hiç annenin yerini tutar mı bunu çok net anladım....bebeğim sağlıklı olsun da kimsenin desteğini istemiyorum dedim eşime...Allah bana güç kuvvet verdikçe annene hizmet ederim ,hiç merak etme dedim ,ama kalbim çok kırıldı,ben olaya vicdan yönüyle baktım,insanın vicdanı sızlar dedim kendi kendime....Kızlar bu ara inanılmaz gerginim özellikle eşimin düşünemediği herşey beni kahrediyo o da adapte olmaya çalışıyo ama ben bu ara elektrik yüklüyüm işyerinde de odun insanlarla biraradayım 2 erkekle çalışıyorum düşünmeden yiyecekten bahsedebiliyolar iğrenç parfümlerini boca ediyolar onları da sözle devamlı uyarmak zorunda olunca nefes alamyıorum kimse yardımcı olmuyo işte de.karnım burnuma gelince mi farkedilicem acaba.ben gerilince karnım geriliyo bebeğim üzülüyo diye daha çok üzülüyorum ne yapıcağımı şaşırdım.evde her işimi yapıyorum Allaha şükür Allah yatırmasın ama bazen ağlamaklı çocuk gibi oluyorum ne yapsam enerjimi yükseltmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?