2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

3340 kg doğdu.emiyo çok şükür.ilk gece çok zordu ama sonra ii cnm.çok meme istiyo o yüzdn sütüm yetmicek gibi.işlhh artarak devam eder hepimizin
Canım hiç yetmeyecek deme. Yetiyir de. Süt işi kafada bitiyor. O emdikçe gelecek annesi hiç korkma. Rabbim veriyor onların kısmetini. Yeter ki sen aç bırakma kendini psikolojini de saģlam tut. Bebeğine de Allahım uzun saglıklı ömür versin inşallah.

günaydın taze anneler. Foruma giremiyor dum ben de yoğunluktan. Bi arkadaş yazmış tı kimdi hatırlayamadım kusura bakmasın. Saç baş dağınık eşofmanla uykusuz vb. Diye aynı ben de o haldeyim. Çok yorgunum.şükür tabi bu günümüze. Bazen kızım çok zorlar sa yorgunluktan dayanamayıp ağlıyorum.annemle bakıyoruz.ikiz de değil ama durunm bu. Küçük olduğundan mı size sorayım kızlar. Iki memede 1 saate yakın duruyor. Üstüne de mama yemeden uyumuyor.yetmiyor sanırım süt. Sağıyorum da makine ile. Kilo alımı iyi dedi doktor kontrolde ama anne sütü az. Genelde mama ;( Boza hoşaf laktamil still tea içiyorum.sormak istediğim her açıktığında her öğünde sizde ne kadar süre emiyo..iki saat arayla hep emiyor mu kaç dk? sürüyo? ;(
Canım ben paylaşmıştım atarlı lohusa. Hepimizdebdurum aynı. Biz kırk günlük olduk. 40 gün mucizesi başladı sanki. Kendi kendine de gazını çıkarabiliyor artık :) Bisz gün aşirı yaptiriyoruz banyo. Bazen uyumazsa her gün de oluyor. Memede de 10 dk 10 dk duruyir. Hatta bu ara tek memeye indirdi geceleri. Gündüz ikisini emiyor. Mamaya gerek kalmıyor şükür bizde. Annem var benim de sağoksun ama ctesi aksami gidicek mevlidden sonra.

halgan pek vakti olmuyor kimsenin bizimde gaz sorunumuZ var maalesef damla kullaniyoruz ama yinede var.
34 gun sonunda mememi almayi basarttim beni tansiyon hastasi yapti stres ve uzuntuden ama yinede cok sukur inadini yendim :) simdide sutum yetmiyor bes on dk emip ağlıyor mama veriyorum inşallah sutumde artarda kurtulurum su emme sorunundan tamamen

günaydın taze anneler. Foruma giremiyor dum ben de yoğunluktan. Bi arkadaş yazmış tı kimdi hatırlayamadım kusura bakmasın. Saç baş dağınık eşofmanla uykusuz vb. Diye aynı ben de o haldeyim. Çok yorgunum.şükür tabi bu günümüze. Bazen kızım çok zorlar sa yorgunluktan dayanamayıp ağlıyorum.annemle bakıyoruz.ikiz de değil ama durunm bu. Küçük olduğundan mı size sorayım kızlar. Iki memede 1 saate yakın duruyor. Üstüne de mama yemeden uyumuyor.yetmiyor sanırım süt. Sağıyorum da makine ile. Kilo alımı iyi dedi doktor kontrolde ama anne sütü az. Genelde mama ;( Boza hoşaf laktamil still tea içiyorum.sormak istediğim her açıktığında her öğünde sizde ne kadar süre emiyo..iki saat arayla hep emiyor mu kaç dk? sürüyo? ;(
Canim Benimki de 23 günlük bazen 50 dk buluyor bazen 30dk civarı bazende uykudan uyaninca 10dk emin uyuyor kendi açlık tokluk durumuna göre sanırım mama vermiyorum

halgan pek vakti olmuyor kimsenin bizimde gaz sorunumuZ var maalesef damla kullaniyoruz ama yinede var.
34 gun sonunda mememi almayi basarttim beni tansiyon hastasi yapti stres ve uzuntuden ama yinede cok sukur inadini yendim :) simdide sutum yetmiyor bes on dk emip ağlıyor mama veriyorum inşallah sutumde artarda kurtulurum su emme sorunundan tamamen
Gözün aydın canım. Çok sevibdim. Emmeleri buyuk rahatlık. Inş sütün de artar bir an önce.

Kızlar bişey soracağım. Benim bebeğim 24 günlük. Sarilik başlangıcı vardı 4 gunlukken tahlil yapıldı değer 11 cikti dr bişey yok bol bol emzir dedi. Kontrole filan çağırmadi. Şimdi vücudunda bişey yok ama gözlerinin beyaz kısmında sarılık var. Bu durumu yaşayan varmi ne zaman gecer?

Kızlar bişey soracağım. Benim bebeğim 24 günlük. Sarilik başlangıcı vardı 4 gunlukken tahlil yapıldı değer 11 cikti dr bişey yok bol bol emzir dedi. Kontrole filan çağırmadi. Şimdi vücudunda bişey yok ama gözlerinin beyaz kısmında sarılık var. Bu durumu yaşayan varmi ne zaman gecer?
Canım benim de ayni. Hatta degeri 13e yukselmişti. Fototerapi aldik 11e dustu. Simdi 40 gun okduk. Dra sordum en son yüzünden ve göxunden gider 1.5 3 syı bulur dedi.

bence kontrol için götür.bizim de geçmedi ama biz dr çağırmasa da gittik hatta farklı iki doktora da götürdük. Bzm ki 41 günlük oldu tiroyit yüksekse o da tetik lermiş.biz kan verip kontrol altında yız brz tiroyit yüksek;( düzelmezse dr ilaç verecek ;(

Kızlar selam
Biz de 7 Kasım da bekliyorduk oglusumuzu ama supriz yapıp erken geldi dün kucağımıza aldık:)

Artık emzirme ile ilgili benimde sorularım olacak;)
Doğumdan sonra hemen emdi aynı gün 2 kez kaka 1 kez çiş yaptı..sonra meme ucunu tutamamaya başladı daha önce aldığı halde silikon uc verdiler onunlada tam süt alamadığı için doymadı gece mama vermek zorunda kaldılar. .şimdi silikon uc olmadan ememez haldeyiz saatlerce emiyor doymuyor..çıplak memeyi verince de tutuyor.ama emmiyor uyuyor..ne yapacağımı şaşırdım..:( sürekli hemşire değişiyor herkes farklı taktik uyguluyor çok bunaldım..doktorlar silikonla değil normale alistirilalim diyorlar ama olmuyor..siz.nasil emziriyorsunuz? Bu arada göğüs ucum falan herseyim normal memeyi tutuyor Ama EMMİYOR uyuyor

Kızlar selam
Biz de 7 Kasım da bekliyorduk oglusumuzu ama supriz yapıp erken geldi dün kucağımıza aldık:)

Artık emzirme ile ilgili benimde sorularım olacak:KK66:
Doğumdan sonra hemen emdi aynı gün 2 kez kaka 1 kez çiş yaptı..sonra meme ucunu tutamamaya başladı daha önce aldığı halde silikon uc verdiler onunlada tam süt alamadığı için doymadı gece mama vermek zorunda kaldılar. .şimdi silikon uc olmadan ememez haldeyiz saatlerce emiyor doymuyor..çıplak memeyi verince de tutuyor.ama emmiyor uyuyor..ne yapacağımı şaşırdım..:KK43: sürekli hemşire değişiyor herkes farklı taktik uyguluyor çok bunaldım..doktorlar silikonla değil normale alistirilalim diyorlar ama olmuyor..siz.nasil emziriyorsunuz? Bu arada göğüs ucum falan herseyim normal memeyi tutuyor Ama EMMİYOR uyuyor
Canim hayırlı olsun Allah analı babalı buyutsun eğer memede uyuyorsa çene kemiğinin hafifçe ıttır uyanıp emmeye başlıyor. O emme refleksini tetikliyormus ilk günler Benimki de uyuyor du öyle yapa yapa çok sukur astik. Kolay gelsin...

Kizlar gunaydin nasilsiniz umarim herkeste hersey yolundadir. Bisiy sorucAm bu oto koltuklarina oturtuyormusunuz bebisleri ben daha oturtmadim kararda veremedim sizler naptiniz???

Kızlar selam

Doğumdan sonra hemen emdi aynı gün 2 kez kaka 1 kez çiş yaptı..sonra meme ucunu tutamamaya başladı daha önce aldığı halde silikon uc verdiler onunlada tam süt alamadığı için doymadı gece mama vermek zorunda kaldılar. .şimdi silikon uc olmadan ememez haldeyiz saatlerce emiyor doymuyor..çıplak memeyi verince de tutuyor.ama emmiyor uyuyor..ne yapacağımı şaşırdım..:KK43: sürekli hemşire değişiyor herkes farklı taktik uyguluyor çok bunaldım..doktorlar silikonla değil normale alistirilalim diyorlar ama olmuyor..siz.nasil emziriyorsunuz? Bu arada göğüs ucum falan herseyim normal memeyi tutuyor Ama EMMİYOR uyuyor
Canim oncelikle Allah anali babali buyutsun yavrunu. Benimde sorunum ayni silikon ucla emiyo ama doymuyor kizimben emdikten sonra sagdigim sutten veriyorum :(

Kızlar selam

Canım öncelikle gözün aydın. Seninki çok farklı bir durum olmuş. Benim hiç almadı. Ne silikon uçla aldı. Ne çıplak. Alamıyordu. Seninki başta almamış olsa diyeceğim ki emme refleksi tam gelişmemiş zamanını bekliyor ama başta tutmuş. Mümkün olduğunca uğraş canım. Pes etme. Ben sagıp veriyordum ama her seferinde önce memeye tutuyordum. Kendiliğinden emiverdi bir gün. Onca hemşire onca taktik işe yaramamışti. Demek ki zamanını bekliyormuş dedik. Inşallah bir an evvel eskiye döner ve iştahla emer canım.

Kızlar selam

Bu arada sakın aç bırakma. Biz emdi emmedi.o hataya düşmüşüz bilmeden. Sarılık arttı. Emmiyorsa özellikle bu günlerde ver mamayı. Zamanla emecek sakın pes etme ve korkma. Yeter ki şimdi sarılık yükselmesin.

Selam kizlar nasilsijiz. Biz iyiyiz cok sukur.
Bizim de emismeyle ilgili soyle bi sikintimiz var. Kuzum emerken baç bac diye ses çıkarıyor ozellikle sol gogusten emerken. Nette baktim diyor ki eger memisi iyi kavrayamadi ise cup cup ses cikarir. Ama kavriyo kuzum. Kavramasa yutkunma sesi gelmez ve kilo almaz demi. Bize gelisimi oyi demisti doktor. Ama kafama takildigi icin hem size sorayim dedim hem de pazartesi saglik ocagina götürüp kilo boy ölçümü yaptiricam ki bakalim ne durumdayiz.
Bir de sariliktan oturu gece 12 de kalkinca kuzuma aptamil mama veriyorum. Ama sanirim gaz sanciis yapiyo ve kakasini yaoarken zorlaniyo kuzum. Sjz hangi marka mama veriyosunjz?
Bir de bu zorlanmadan oturu sanirim kuzumjb popisinde catlak olustu . Kakasinda ufak minik kan noktalari oluyor. Gectigimiz haftalarda doktora götürmüştüm bu sorunla ilgili olarak catlak olabilir demisti. Sizlerde ds zorlaninca minikleriniz boyle bi sıkıntı oluyo mu?
Hepimize Rabbim yardim etsin insallah.
Sag slaim sağlıkla evlatlarimizi buyutmek nasip olsun insallahhhhhh

Merhaba arkadaşlar gaz probleminden bahsedilmis hep benim oglumda 24 günlük oldu çok gaz problemi yaşamadık ilk günlerde oluyordu hemen ayağına ve karnına sıcak havlu koyuyordum çok rahatlatiyor sizde deneyin hatta isitip isitip tekrarlayın birde yediklerime dikkat ediyorum bence direk etkili her gün kimyon kaynatıp içiyorum bizim sıkıntımız süt yetmiyor mama takviyesi yapıyoruz oda kaka yaparken biraz sıkıntı veriyor ınslh süt artar kurtuluruz mamadan. Bende emzirmeye başlayınca yaklaşık 1 saat sürüyor her seferde iki memeyide emzirin diyor Dr bende öyle yapmaya çalışıyorum ama geceleri tekinden sonra uykuya dalıyor
Sizlerle paylaşmak istedim yazdklarinizdan bende okuyup birseyler çıkarıyorum kendi adıma umarım yazdıklarım işinize yarar kolaylıklar ve sabır diliyorum biz neleri aştık bunlar ne ki.:)

Merhaba arkadaşlar gaz probleminden bahsedilmis hep benim oglumda 24 günlük oldu çok gaz problemi yaşamadık ilk günlerde oluyordu hemen ayağına ve karnına sıcak havlu koyuyordum çok rahatlatiyor sizde deneyin hatta isitip isitip tekrarlayın birde yediklerime dikkat ediyorum bence direk etkili her gün kimyon kaynatıp içiyorum bizim sıkıntımız süt yetmiyor mama takviyesi yapıyoruz oda kaka yaparken biraz sıkıntı veriyor ınslh süt artar kurtuluruz mamadan. Bende emzirmeye başlayınca yaklaşık 1 saat sürüyor her seferde iki memeyide emzirin diyor Dr bende öyle yapmaya çalışıyorum ama geceleri tekinden sonra uykuya dalıyor
Sizlerle paylaşmak istedim yazdklarinizdan bende okuyup birseyler çıkarıyorum kendi adıma umarım yazdıklarım işinize yarar kolaylıklar ve sabır diliyorum biz neleri aştık bunlar ne ki.:)

Kimyanı nasıl kaynatıyorsunuz? Çekilmiş kimyan olur mu? Ölçüsü nasıl?

Back
X