2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Kizlar gaz problemi icin kimyonu da yapiyorlar. Nete bakin nasil yapildiginu tam hatirlamiyorum.bu arada rezeneyi hem bebise verin hem de siz icin.
Bizim kiz da aglar gibi oluyo icini cekiyo uykusunda. Korkarak uyaniyo. Bizim buralarda melekler cimdikliyo derler. Cimdikliyorlarmis ki bebisin dunyaya geldigini ona ogretmek icin :)) bazem aglar gibi oluuo bazen de guluyo uukusunda kuzum :)

Mrb kızlar çok giremiyorum öleki bazen WC ye bile gidemiyorum:)bzm gaz kabzlk sornmz war sürekli bi ıkınma var kızmda damla ve ftil kullandık ama doğl olarak ne yapayım bilmiyorum

Benimkide oyle kucagimda uyurken bile sicriyor bende nete baktim hos seyler yazmiyordu panik oldum...

Bizde de var sıçrama olayı. .hatta omzumda uyurken bile sıçrıyor..endişe edecek birşey yok bence..internettede bunu okumustum:

Bebekler özellikle uykuya dalarken daha fazla sıçrarlar ve bu normaldir. Bu sıçramaları söyle açıklayabiliyoruz: Uykuya dalarken kaslar sakinleşir, gevşer. Bu sırada büyük beyin diye adlandırılan serebrum da sakinleşmeye başlar. Ancak omuriliğin sakinleşmesi daha geç olur ve normalde uyum içinde çalışan beyin ile omurilik arasında bir koordinasyon bozukluğu başlar. Beyin sakinleşirken omurilikten kaslara elektrik sinyalleri çıkmaya devam eder ve bu da bebekte irkilme-sıçramalar şeklinde görülür

Bizde de genizden hirilti geliyor özellikle emerken..telaşlandik doktora gostericez bugün. .doğum sonrası 5. Gun kontrolünde herşey normaldi ama yine de tedirgin olduk..

Kızlar kimyon için birinin bebeğinin bağırsakları felç olmuş 1 aydır dr götürüyom kimse vermesin diye yazmış üye olduğum bi grupta. Bilginiz olsun. ..

Kızlar bebeğim 32 günlük hala sariligi 11 cikiyor. Ayrıntılı testler yapılacak 15 gün sonra. Bizim gibi olan var mı :(

Kızlar bebeğim 32 günlük hala sariligi 11 cikiyor. Ayrıntılı testler yapılacak 15 gün sonra. Bizim gibi olan var mı :KK43:
Kuzum sarilik inatci bi rahatsizlik. Bizde de uzun sure devam etti. 20gunlukken kontrole gittigimizde hala vardi ama dususe gecmisti.idrar tahlili yapalim dedi doktor ama kanda biluribin dususe gectigi icin yaptirmadik.uzulme Allahin izniylr baska bi rahatsizlik olmasin da atlatir kuzucuk

Bizde de var sıçrama olayı. .hatta omzumda uyurken bile sıçrıyor..endişe edecek birşey yok bence..internettede bunu okumustum:

Bebekler özellikle uykuya dalarken daha fazla sıçrarlar ve bu normaldir. Bu sıçramaları söyle açıklayabiliyoruz: Uykuya dalarken kaslar sakinleşir, gevşer. Bu sırada büyük beyin diye adlandırılan serebrum da sakinleşmeye başlar. Ancak omuriliğin sakinleşmesi daha geç olur ve normalde uyum içinde çalışan beyin ile omurilik arasında bir koordinasyon bozukluğu başlar. Beyin sakinleşirken omurilikten kaslara elektrik sinyalleri çıkmaya devam eder ve bu da bebekte irkilme-sıçramalar şeklinde görülür

Bizde de genizden hirilti geliyor özellikle emerken..telaşlandik doktora gostericez bugün. .doğum sonrası 5. Gun kontrolünde herşey normaldi ama yine de tedirgin olduk..
Biraz rahatladim canim saol. Doktorumuzada sordum bebeklerde oldugunu soyledi normal dedi ama insan yinede panikliyor. Hirilti bizdede var dedigin gibi emerken yada sutunu icerken oluyor sorunca haber verirmisin dr ne dicek canim...

halgan halgan sen de epidural sezeryan olmuştun değil mi?? Toparlanma sürecin nasıl geçiyor?
Bende idrar yolu enfeksiyonu oldu kanama ve ağrı yaptı şimdi antibiyotik kullaniyorum..arada ağrım hafifliyor ama genelde duramiyorum ağrıdan iğne vurduruyorum..bacaklarımda da alerji gibi dokuntuler çıktı. .çok kaşınıyor. .bir de bunların uzerine oglusum çok fazla ağlayıp sürekli emmek isteyen bir bebek çok zorlaniyorum..akşam ve gece bazen 2-3 saat boyunca arada alt acmamizi saymazsak durmadan emiyor uyumuyor, gündüz biraz daha rahat en.azindan uykusu 1 saat arayla oluyor, 20ser dk dan 2.meme ile.uyuyabiliyor..
Bizim durumumuzda olan var mı bilemiyorum valla çok zor günler

halgan halgan sen de epidural sezeryan olmuştun değil mi?? Toparlanma sürecin nasıl geçiyor?
Bende idrar yolu enfeksiyonu oldu kanama ve ağrı yaptı şimdi antibiyotik kullaniyorum..arada ağrım hafifliyor ama genelde duramiyorum ağrıdan iğne vurduruyorum..bacaklarımda da alerji gibi dokuntuler çıktı. .çok kaşınıyor. .bir de bunların uzerine oglusum çok fazla ağlayıp sürekli emmek isteyen bir bebek çok zorlaniyorum..akşam ve gece bazen 2-3 saat boyunca arada alt acmamizi saymazsak durmadan emiyor uyumuyor, gündüz biraz daha rahat en.azindan uykusu 1 saat arayla oluyor, 20ser dk dan 2.meme ile.uyuyabiliyor..
Bizim durumumuzda olan var mı bilemiyorum valla çok zor günler
Canim bende hicbir komplikasyon gelismedi sukur. Hemen toparlandim. Bir gece hastanede yattim. Sonra hep ayaktaydım. Bir haftada da hic agrı kalmadı diyebilirim. Allah kolaylik versin. Neden oldu acaba? Ben de antibiyotik kullandim hemen dogummdan sonra baska da bir sey kullanmadım. Bir an evvel iyilesirsin inßallah canim benim.

Kızlar bu arada kimyonun bebeğe verilmesinin bebeğin bağirsaklarina zarar verdiğini okudum. Doktora sormadan vermeyin.

Slm kızlar. Nete giremiyorum fazla. Biz bugün 32 günü bitiriyoruz inşallah . Her şey yolunda şükürler olsun. Yarın hepatit Asimız ve Dr kontrolumüz var. Ctesi mevlutumuzu yapıcaz nasipse. Kiyafetimizi de belirledik :))) küçük adam oldu oğluşum. . Bu arada burunda bizim de hırıltı var hatta burun tıkanıklığı bu. hırıltı değil dedi Dr. Serum fizyolojik damla verdi .bruno kullaniyoruz.Gün içinde iki kez yapıyorum damlayı. Sonrasında burnundakileri hapsirip çıkarıyor. . Rahatliyo çok. Ani sıçrama gün içinde bizde de oluyor. Derin dalıyor emerken ya da uyurken. Bir anda sicriyor. Takilmayın bence çok. Biz de uyurken uçurumdan aşağı düşer gibi oluyoruz sonuçta sicriyoruz. Gaz icin de biogaia damla kullaniyoruz. Iyi geldi. Ama ayaklari sicak tutmak onemli. En alta corap.. ustune pantolonun corabi.. ustune yine corap ve uzerine yun patik giydiriyorum. Sicak su torbanizi eksik etmeyin.Öptüm hepinizi.
IMG-20151107-WA0000.webp

Canim bende hicbir komplikasyon gelismedi sukur. Hemen toparlandim. Bir gece hastanede yattim. Sonra hep ayaktaydım. Bir haftada da hic agrı kalmadı diyebilirim. Allah kolaylik versin. Neden oldu acaba? Ben de antibiyotik kullandim hemen dogummdan sonra baska da bir sey kullanmadım. Bir an evvel iyilesirsin inßallah canim benim.

Bugün daha iyiyim sağol cnm..işte bizim ufaklık çok zorluyor..altını değiştirmek bile problem katıla katıla ağlıyor. .bugün 2 kere yatağında uyutabildim çok mutluyum :)) bakalım gece ne yapacağız..

Slm kızlar. Nete giremiyorum fazla. Biz bugün 32 günü bitiriyoruz inşallah . Her şey yolunda şükürler olsun. Yarın hepatit Asimız ve Dr kontrolumüz var. Ctesi mevlutumuzu yapıcaz nasipse. Kiyafetimizi de belirledik :))) küçük adam oldu oğluşum. . Bu arada burunda bizim de hırıltı var hatta burun tıkanıklığı bu. hırıltı değil dedi Dr. Serum fizyolojik damla verdi .bruno kullaniyoruz.Gün içinde iki kez yapıyorum damlayı. Sonrasında burnundakileri hapsirip çıkarıyor. . Rahatliyo çok. Ani sıçrama gün içinde bizde de oluyor. Derin dalıyor emerken ya da uyurken. Bir anda sicriyor. Takilmayın bence çok. Biz de uyurken uçurumdan aşağı düşer gibi oluyoruz sonuçta sicriyoruz. Gaz icin de biogaia damla kullaniyoruz. Iyi geldi. Ama ayaklari sicak tutmak onemli. En alta corap.. ustune pantolonun corabi.. ustune yine corap ve uzerine yun patik giydiriyorum. Sicak su torbanizi eksik etmeyin.Öptüm hepinizi.Eki Görüntüle 1681971
gule gule giysin kuzun canim
bende boyle salopet bir takim ariyorum pancoya baktim fiyati cok ucuk geldi sen nerden aldin acaba ? birde 0 3 ay mi aldin

Slm kızlar. Nete giremiyorum fazla. Biz bugün 32 günü bitiriyoruz inşallah . Her şey yolunda şükürler olsun. Yarın hepatit Asimız ve Dr kontrolumüz var. Ctesi mevlutumuzu yapıcaz nasipse. Kiyafetimizi de belirledik :))) küçük adam oldu oğluşum. . Bu arada burunda bizim de hırıltı var hatta burun tıkanıklığı bu. hırıltı değil dedi Dr. Serum fizyolojik damla verdi .bruno kullaniyoruz.Gün içinde iki kez yapıyorum damlayı. Sonrasında burnundakileri hapsirip çıkarıyor. . Rahatliyo çok. Ani sıçrama gün içinde bizde de oluyor. Derin dalıyor emerken ya da uyurken. Bir anda sicriyor. Takilmayın bence çok. Biz de uyurken uçurumdan aşağı düşer gibi oluyoruz sonuçta sicriyoruz. Gaz icin de biogaia damla kullaniyoruz. Iyi geldi. Ama ayaklari sicak tutmak onemli. En alta corap.. ustune pantolonun corabi.. ustune yine corap ve uzerine yun patik giydiriyorum. Sicak su torbanizi eksik etmeyin.Öptüm hepinizi.Eki Görüntüle 1681971
Canlar sıçrama bebeğin sinir sisteminin yeterince gelişmemesinden oluyormuş. 3. Ayda geçiyormuş. Kafaya takmayın. Doktor harvey karp'ın mahallenin en mutlu bebeğini okuyorum. Gerçekten rahatlattı beni.

gule gule giysin kuzun canim
bende boyle salopet bir takim ariyorum pancoya baktim fiyati cok ucuk geldi sen nerden aldin acaba ? birde 0 3 ay mi aldin
Gömlek 3_6 ay ama kolları kıvrılıyor düğmeyle. Kolay giyimi. Lcw den aldım. Kot pantolonu da HM den aldım cnm. 2-4 aylık . Askı ve papyonu da ablam almış. Askıyi takınca kot da güzel duruyor. Kot ayakkabılar da annemden. Bu arada 0-1 ya da 2-4 aylık salopetler vardı HM de. Aldım onlardan da.varsa HM ye bak derim

Back
X