2016 ağustos anneleri buluşma noktası :)

merhaba bende ağustosun ilk haftası anne olacağım bebeğim şuan 9+4 haftalık.kalp atışını ilk muayeneye gittiğim doktorda duymuştuk, sonra doktor değiştirdim yeni doktorum çok erken kalp atışını dinletmeyi sağlıklı bulmuyorum dedi.Geçen hafta gittiğimde kalp atışlarını duyduk.Hepimiz sağlıklı bebekler kucağımıza alırız umarım.Gerçi ben çoookk korkuyorum

Merhaba,

kısmetse bende sizlerle aynı zamanda doğum yapacağım ve bu 2. meleğim olacak

seni çok iyi anlıyorum ben de cok korkuyorum.neyse ki az kalmış 12 . haftayı atlatmana :)

İyi Akşamlar ben 25 aralıkta test yaptırdım 1192 çıktı,27 aralıkta 3115, 7 ocak yani bugün tekrar yaptırdım 20615,7 çıktı sizce degrler normal mi yükseliyor bu değer iyi midir

Bende de oyleydi sonradan artti baya geliyordu bende progestan kullanıyorum şimdi çok azaldı doktor da iyi dedi bebek için umarım bi sorun yoktur

Bende de oyleydi sonradan artti baya geliyordu bende progestan kullanıyorum şimdi çok azaldı doktor da iyi dedi bebek için umarım bi sorun yoktur
Canim bayaği artti dediğin ne kadardi mesela?ayrica hangi haftalarda oldu senin?insallah bi sorun olmadan bebeklerimize kavuşuruz.

Bu arada seni gordugume sevindim cunku cok genc Anne adaylari arasinda yalniz hissediyordum.yaslarimiz yakin sanirim.ilk hamileligin mi.bnm 3 tane kaybim oldu malesef bu yuzden de cok korkuyorum.hayirlisiyla 12 haftayi atlatrsak sonrasi rahat ol dedi Dr.. dilerim hepimiz 've tum isteyenlere evladini saglikli bir sekilde kucaklamak nasip olsun

Canim bayaği artti dediğin ne kadardi mesela?ayrica hangi haftalarda oldu senin?insallah bi sorun olmadan bebeklerimize kavuşuruz.
Amin canim insallah. İlk başta camasirima gelmiyordu sonra gelmeye başladı kahverengi Kırmızı msiya dönmeye başladı tabi ben doktor doktor gezdim en songittiğim doktor muayene etti korkulacak bişey Yok olağan bunlar diyince biraz rahatladım ama işte annelik yine dusunuyosun. Bi de benim 2. İlkinde hiç böyle problem yaşamadım o yüzden telaş ettim biraz.

Bu arada 8 hafta 2 günlük su an bu Problem 5. Haftada başladı yeni yeni azaldı.

Neyse biz kendimize dikkat edelim de gerisini Rabbim yoluna koymuştur inşallah.bi de benim geriden gelme sorunum var ultrasonla sat arasinda 9 gün var ultrason 9 gün geriden geliyor.arkadaşlar diger topicte sonradan yakalar demisler ama bakalim bir sonraki randevuda farki kapatmiş olacak mi bizim yaramaz

Ben adet tarihimı hatirlamadigim için mecbur ultrason à göre gidiyorum

Ben adet tarihimı hatirlamadigim için mecbur ultrason à göre gidiyorum
Plansiz miydi canim gebeliğin?benim telefonda takvim uygulamasi var.son adetim orda kayitliydi.5 aydir istiyordum ben de.şimdi nasip oldu Rabbime şükür.ilk çocuģun kaç yaşinda?

çok genç sayılmam ilk çocuğum ama 37 yaşındayım:)))

Günaydin canlarr
Nasilsiniz?dün ögleden sonra lavobaya gittiğimde günluk pedimde 7-8 damla kadar çamur gibi kahverengi leke farkettim.hemen eşimi aradim.dr uma koştuk.vajinal ultrasona aldi beni.bebeğimizi gösterdi.çok hareketli dedi.resmen bize el salladi kereta.dr da adeta dans ediyo sizin ufaklik dedi.kalp atişini dinletti.çok saglikli bi bebek şmdilik dedi.Allahim içime su serpildi.
Ultrasonda 1 hafta geri gelmesine geç döllenme dedi.
Kanama için rahim ağzinda bir seyler olabilir ama şimdilik gözuken bir şey yok dedi.yine de ayrintili inceledi.hatta bobreklerime kadar bakti.tertemiz.kafana takma dedi.
Yeme içme konusunda ne istersen onu ye zaten bu haftalarda mide hasssas istemediğin bir şeyi yemen için zorlayamam dedi.
2 hafta sonra memlekete gidicez biz.kendi aracimizla yolculuk konusunda bi yasak var mi dedim.2 saatte bir 15-20 dk araçtan inerek gezersen bir sey olmaz dedi.
Folic asiti 12 haftaya kadar al.progestanin da şimdiden sonra bi faydasi yoktur.icini rahatlatacaksa al ama bir bebek düsecekse düser.progestan düsuk tehlikesini azaltmaz sadece rahim kaslarinin gevsemesine faydasi olur dedi.sana birakiyorum dedi.
ikili testi oneriyorum ama karar sizin dedi.down sendromu konusunda kesin bir tani koyamiyoruz zaten.oyle bir teknoloji yok.sadece riskini arastiriyoruz.dedi.ayrintili kan ve idrar testi istedi.aç olduğu icin bugün yaptiricam
biraz uzun oldu ama ne konuştuysak aktardim:)Allah herkese ve bebeğine sağlik versin.

markusantonyus ve fokbaligi başkalari 40 indan sonra doguruyorlar.hiç bir seycik olmaz allahin izniyle.yaslariniz aman aman da ileri değil zaten.bence gebelik pisikolojisinin yarisindan fazlasi olumlu düşunmek ve rahat olmak.Allah herkesin bebeğini saglikla kucağina almayi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…