seni çok iyi anlıyorum ben de cok korkuyorum.neyse ki az kalmış 12 . haftayı atlatmana :)merhaba bende ağustosun ilk haftası anne olacağım bebeğim şuan 9+4 haftalık.kalp atışını ilk muayeneye gittiğim doktorda duymuştuk, sonra doktor değiştirdim yeni doktorum çok erken kalp atışını dinletmeyi sağlıklı bulmuyorum dedi.Geçen hafta gittiğimde kalp atışlarını duyduk.Hepimiz sağlıklı bebekler kucağımıza alırız umarım.Gerçi ben çoookk korkuyorum
Bende de oyleydi sonradan artti baya geliyordu bende progestan kullanıyorum şimdi çok azaldı doktor da iyi dedi bebek için umarım bi sorun yokturA asliii55 canim bende de oldu ama camasirima bile gelmiyodu sadece peçeteyi sarartiyodu tam 7.haftada oldu.yani bir sonnraki adet dongüme denk geliyo.grip oldum dr ondan da olmuş olabilir dedi çok öksurup hapşirdigim icin.progestan içiyorum.şkur iki gündur yok.8.haftada dr bebeğin çok saglikli dedi
Canim bayaği artti dediğin ne kadardi mesela?ayrica hangi haftalarda oldu senin?insallah bi sorun olmadan bebeklerimize kavuşuruz.Bende de oyleydi sonradan artti baya geliyordu bende progestan kullanıyorum şimdi çok azaldı doktor da iyi dedi bebek için umarım bi sorun yoktur
Bu arada seni gordugume sevindim cunku cok genc Anne adaylari arasinda yalniz hissediyordum.yaslarimiz yakin sanirim.ilk hamileligin mi.bnm 3 tane kaybim oldu malesefmerhaba bende ağustosun ilk haftası anne olacağım bebeğim şuan 9+4 haftalık.kalp atışını ilk muayeneye gittiğim doktorda duymuştuk, sonra doktor değiştirdim yeni doktorum çok erken kalp atışını dinletmeyi sağlıklı bulmuyorum dedi.Geçen hafta gittiğimde kalp atışlarını duyduk.Hepimiz sağlıklı bebekler kucağımıza alırız umarım.Gerçi ben çoookk korkuyorum
Amin canim insallah. İlk başta camasirima gelmiyordu sonra gelmeye başladı kahverengi Kırmızı msiya dönmeye başladı tabi ben doktor doktor gezdim en songittiğim doktor muayene etti korkulacak bişey Yok olağan bunlar diyince biraz rahatladım ama işte annelik yine dusunuyosun. Bi de benim 2. İlkinde hiç böyle problem yaşamadım o yüzden telaş ettim biraz.Canim bayaği artti dediğin ne kadardi mesela?ayrica hangi haftalarda oldu senin?insallah bi sorun olmadan bebeklerimize kavuşuruz.
evet açtım ama açlıkla alakası olduğunu sanmıyorum ben aç gittim çünkü şeker analizi de yaptırmıştımCan'ım aç karnına mı yaptırılıyor bu test?
Neyse biz kendimize dikkat edelim de gerisini Rabbim yoluna koymuştur inşallah.bi de benim geriden gelme sorunum var ultrasonla sat arasinda 9 gün var ultrason 9 gün geriden geliyor.arkadaşlar diger topicte sonradan yakalar demisler ama bakalim bir sonraki randevuda farki kapatmiş olacak mi bizim yaramazAmin canim insallah. İlk başta camasirima gelmiyordu sonra gelmeye başladı kahverengi Kırmızı msiya dönmeye başladı tabi ben doktor doktor gezdim en songittiğim doktor muayene etti korkulacak bişey Yok olağan bunlar diyince biraz rahatladım ama işte annelik yine dusunuyosun. Bi de benim 2. İlkinde hiç böyle problem yaşamadım o yüzden telaş ettim biraz.
Plansiz miydi canim gebeliğin?benim telefonda takvim uygulamasi var.son adetim orda kayitliydi.5 aydir istiyordum ben de.şimdi nasip oldu Rabbime şükür.ilk çocuģun kaç yaşinda?Ben adet tarihimı hatirlamadigim için mecbur ultrason à göre gidiyorum
çok genç sayılmam ilk çocuğum ama 37 yaşındayım:)))Bu arada seni gordugume sevindim cunku cok genc Anne adaylari arasinda yalniz hissediyordum.yaslarimiz yakin sanirim.ilk hamileligin mi.bnm 3 tane kaybim oldu malesefbu yuzden de cok korkuyorum.hayirlisiyla 12 haftayi atlatrsak sonrasi rahat ol dedi Dr.. dilerim hepimiz 've tum isteyenlere evladini saglikli bir sekilde kucaklamak nasip olsun
Aynen Ben de 35imçok genç sayılmam ilk çocuğum ama 37 yaşındayım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?