2016 ağustos anneleri buluşma noktası :)

Ben biraz uzuluyorum bu duruma aslinda yani normal mi Boyle olmasi??yeterki bebeklerimiz iyi olsun.yoksa tabiki ille de bulantim olsun istemem :)
Yaa canm bulanti gercekten cok zormus ben acikcasi onu yasamaktan cok korkuyorum. Kimi bunyede de son 2-3 ayda kusmalar yogunlasiyomus. Bazisinda 3.aydan sonra basliyomus. Cok yakin bi ablam suan 7haftalik hamile ve bulantilari suan o kadar yogunki serum takviyesi aliyo,cookk zor ayrica da az daha sabredelim hicbi belirti olmasa illaki asermelerimiz baslar yakin zamanda

bende aranıza katılayım doğumum kısmetse temmuz sonu ağustos başı gibi görünüyor ama ne zaman olur hayırlısı tabi. ben 9+4'üm şuanda. 2'li test yaptırmak için 2-3 hafta var ama 2'li testte neler yapılıyor sadece kan mı alınıyor? yada bizim yaptıracağımız farklı bişey var mı? bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim

Hayırlı olsun canim

Kızlar ben de aranıza yeni katılıyorum 8 haftalık şu an bebeğim ama mide bulantıları canımdan bezdirdi hiç heyecanını hissedemiyorum ve çalıştığım için çok zorlanıyorum. İnşallah dedikleri gibi 3. Aydan sonra biter

Mrb kizlar bende 25 agustos görünüyor dogum nasipse bende agustos annesi olacam :)

Bulantı bebeğinin iyi olduğuna işarettir diyorlar :)

6 haftalıkken istedi benden. pastırma, sucuk bunlar ısıl işlem görmemiş ürünler yani parazit gibi hastalıkları kapabilirsin bundan korkmuştur. bizim evde kedi, köpek ne ararsan var bu yüzden enfeksiyonlara bağışıklık kapmam normalmiş. için rahat etmediyse başka bir doktora gidebilirsin testi direkt yaptırırsın. şu anda hamileliğimin 7. haftasındayım.

Canlar mide bulantilarımdan dolayi sadece kuru tost veya peynir ekmek yiyorum çokta halsizlik var duaniza talibim

Kizlar merhaba bende allahin izniyle ağustosta doğum yapıcam. Yanlız bende leke geliyo sizde de oldu mu? ?

Toxoplasma testi benden doktorum istemedi bu testin ne zaman yapılması gerekiyor? Daha önce yapmıştım negatif çıkmıştı yıllardır kedim olmasına rağmen.

Canlar mide bulantilarımdan dolayi sadece kuru tost veya peynir ekmek yiyorum çokta halsizlik var duaniza talibim
Ben de mide bulantısı yaşıyorum bu diyet yapanlar için mısırlar var eti form yuvarlak oluyor onlar bastırıyor biraz.ve sadece kuru ekmek meyve falan yiyorum. Süt ve yoğurt içemiyorum. En büyük korkum dişlerimin çürümesi. Şu an 3 buçuk kilo kaybettim ve kaybetmeye devam ediyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar

QUOTE="TUANAMEVA, post: 44413256, member: 625958"]Merhaba herkese ben iki hafta once keseyi gordum ama kalp atisini duymasim ultrasin ciktisinda 5+2 yazıyordu kalp atisi kac haftalikken duyabilirim
Ben 7haftalığım cnm vajinalultrasonda gözüktü bebişim normal ultrasonda sadece kese göründü[/QUOTE]
Dün gittim doktora cnm 7 haftalık olmuş ve kalp atışını da duydum... çok güzel bir duygu. rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın kimseyi mahrum bırakmasın

Can'ım aç karnına mı yaptırılıyor bu test?

A asliii55 canim bende de oldu ama camasirima bile gelmiyodu sadece peçeteyi sarartiyodu tam 7.haftada oldu.yani bir sonnraki adet dongüme denk geliyo.grip oldum dr ondan da olmuş olabilir dedi çok öksurup hapşirdigim icin.progestan içiyorum.şkur iki gündur yok.8.haftada dr bebeğin çok saglikli dedi

minciruk canim benim şimdilik bulantim yok sanra olur mu bilemem.allah tez zamanda sagligina kavuşmayi nasip etsin D denizezgi33 sen de bayagi da zayiflamişsin bağisikliğin falan düser dikkat et kendine.kizlar yumurta et süt peynir cevizi istemesek de tüketelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…