- 3 Eylül 2013
- 805
- 460
- 158
Yaa canm bulanti gercekten cok zormus ben acikcasi onu yasamaktan cok korkuyorum. Kimi bunyede de son 2-3 ayda kusmalar yogunlasiyomus. Bazisinda 3.aydan sonra basliyomus. Cok yakin bi ablam suan 7haftalik hamile ve bulantilari suan o kadar yogunki serum takviyesi aliyo,cookk zorBen biraz uzuluyorum bu duruma aslinda yani normal mi Boyle olmasi??yeterki bebeklerimiz iyi olsun.yoksa tabiki ille de bulantim olsun istemem :)
Hayırlı olsun canimbende aranıza katılayımdoğumum kısmetse temmuz sonu ağustos başı gibi görünüyor ama ne zaman olur hayırlısı tabi. ben 9+4'üm şuanda. 2'li test yaptırmak için 2-3 hafta var ama 2'li testte neler yapılıyor sadece kan mı alınıyor? yada bizim yaptıracağımız farklı bişey var mı? bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
Sağsalim alırız inşallah bebişlerimizi kucağımıza cnmyesmr .!.:Merhaba hayirli olsun arkadaslar şimdiden .BEnde ağustosta anne olacağım insallah ☺
Bulantı bebeğinin iyi olduğuna işarettir diyorlar :)Kızlar ben de aranıza yeni katılıyorum 8 haftalık şu an bebeğim ama mide bulantıları canımdan bezdirdi hiç heyecanını hissedemiyorum ve çalıştığım için çok zorlanıyorum. İnşallah dedikleri gibi 3. Aydan sonra biter
Bebek iyi ama ben gerçekten kötüyüm doğru düzgün birşey yiyemiyorum. Karar verdim bundan sonra etrafımdaki hamilelere hep yardım etcem çok zormuş gerçekten anne olmakBulantı bebeğinin iyi olduğuna işarettir diyorlar :)
6 haftalıkken istedi benden. pastırma, sucuk bunlar ısıl işlem görmemiş ürünler yani parazit gibi hastalıkları kapabilirsin bundan korkmuştur. bizim evde kedi, köpek ne ararsan var bu yüzden enfeksiyonlara bağışıklık kapmam normalmiş. için rahat etmediyse başka bir doktora gidebilirsin testi direkt yaptırırsın. şu anda hamileliğimin 7. haftasındayım.Can'ım hamileliğinin kaçıncı haftası? Ben 4+2 günlük hamileyim. Düne kadar hergün kahvaltıda 1-2 dilim pastırma tüketiyordum. Doktoruma sordum tüketmemen gerekirdi dedi. Bir kuşku oluştu bende. 8. Hafta yapıcaz zaten kontrolleri dedi daha 1 ay var. toxoplazma testini en erken ne Zaman yaptırabiliyoruz bir Bilgin var mı?
Ben de mide bulantısı yaşıyorum bu diyet yapanlar için mısırlar var eti form yuvarlak oluyor onlar bastırıyor biraz.ve sadece kuru ekmek meyve falan yiyorum. Süt ve yoğurt içemiyorum. En büyük korkum dişlerimin çürümesi. Şu an 3 buçuk kilo kaybettim ve kaybetmeye devam ediyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlarCanlar mide bulantilarımdan dolayi sadece kuru tost veya peynir ekmek yiyorum çokta halsizlik var duaniza talibim
Ben 7haftalığım cnm vajinalultrasonda gözüktü bebişim normal ultrasonda sadece kese göründü[/QUOTE]QUOTE="TUANAMEVA, post: 44413256, member: 625958"]Merhaba herkese ben iki hafta once keseyi gordum ama kalp atisini duymasim ultrasin ciktisinda 5+2 yazıyordu kalp atisi kac haftalikken duyabilirim
Can'ım aç karnına mı yaptırılıyor bu test?6 haftalıkken istedi benden. pastırma, sucuk bunlar ısıl işlem görmemiş ürünler yani parazit gibi hastalıkları kapabilirsin bundan korkmuştur. bizim evde kedi, köpek ne ararsan var bu yüzden enfeksiyonlara bağışıklık kapmam normalmiş. için rahat etmediyse başka bir doktora gidebilirsin testi direkt yaptırırsın. şu anda hamileliğimin 7. haftasındayım.
Bende 2 gündür yumurta yiyemiyorum içim almıyorminciruk canim benim şimdilik bulantim yok sanra olur mu bilemem.allah tez zamanda sagligina kavuşmayi nasip etsin D denizezgi33 sen de bayagi da zayiflamişsin bağisikliğin falan düser dikkat et kendine.kizlar yumurta et süt peynir cevizi istemesek de tüketelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?