2016 ağustos anneleri buluşma noktası :)

Cumatesi keseyi gördü dr biran önce bebeğime zarar gelmeden kalbini de duysaydm rahatlıyacağım

Cumatesi keseyi gördü dr biran önce bebeğime zarar gelmeden kalbini de duysaydm rahatlıyacağım
Canim ikimizin ayni gidiyor bebisleri insaallah hayirlisi ile de kucagimiza aliriz ve bu arada canini sıkma bol bol dua et canim hayirlisi ne ise hakkinda oyle olsun bizlerde emin ol en azindan kendi adima konusayim duacinim canim

H handemustafa canim bana kalirsa arkadaşlarina hic bahsetme çunku zamanin insana ne gösterecegi belli olmaz.belki eşin hatasini anlar ve geri adim atar sen de degişimine inanirsin ve geri dönersin.o zaman arkadaşlarin seninle ilgili olumsuz düşunebilir.bence şimdilik çok ayrintiya girmeden ailenle paylaş sadece.ama öncelik her zaman bebeğin olsun.daha kuçucükken ona bu stresleri yaşatma lütfen.tekrardan Allah yardimcin olsun canim.

Gebelik kesenin ve embriyonun kaçıncı haftada gördünüz acaba 5+2 deyim kese var ama embriyo henüz yok.
Ben 6+3 te gordum keseyi.dr um da kalp atişini duymuş şimdi sana dinletemem.2 hafta bekle dedi.her bebekte değisiyo o çok kafana takma canim.ama en geç 8 de duyarsin da görürsün de inşallah.

Izmirli arkadas bende izmirdeyim bende iyi bir doktor arayisindayim

Canim ikimizin ayni gidiyor bebisleri insaallah hayirlisi ile de kucagimiza aliriz ve bu arada canini sıkma bol bol dua et canim hayirlisi ne ise hakkinda oyle olsun bizlerde emin ol en azindan kendi adima konusayim duacinim canim
Çok saol canım Allah razı olsun

Am
in
amin canım zorlu bi süreçten geçiorz hormonlarımız inanılmaz değişimde Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benim ve bebeğimin hakkında ne hayırlı olacaksa oolsun inşallah

Can'ım hamileliğinin kaçıncı haftası? Ben 4+2 günlük hamileyim. Düne kadar hergün kahvaltıda 1-2 dilim pastırma tüketiyordum. Doktoruma sordum tüketmemen gerekirdi dedi. Bir kuşku oluştu bende. 8. Hafta yapıcaz zaten kontrolleri dedi daha 1 ay var. toxoplazma testini en erken ne Zaman yaptırabiliyoruz bir Bilgin var mı?

Merhaba herkese ben iki hafta once keseyi gordum ama kalp atisini duymasim ultrasin ciktisinda 5+2 yazıyordu kalp atisi kac haftalikken duyabilirim

QUOTE="TUANAMEVA, post: 44413256, member: 625958"]Merhaba herkese ben iki hafta once keseyi gordum ama kalp atisini duymasim ultrasin ciktisinda 5+2 yazıyordu kalp atisi kac haftalikken duyabilirim[/QUOTE]
Ben 7haftalığım cnm vajinalultrasonda gözüktü bebişim normal ultrasonda sadece kese göründü

Kızlar ben yıllar önce 2010 haziran annesiydim ve su zamanlarda sayfalarda yihilma olurdu o kadar güzel 9 ay gecirdik ki hatta bu topikden bebeklerimizle tanıştığımiz bile oldu özel grup açıp yazistigimiz da inşallah burdada iyi dostluklar olur bu arada oğlum da tam sıcaklar başladı dogurmustum şimdi tüm yazı çekmez bakalım nasıl günler bekliyor bizi nasıl sizlerde bulantı tiskinme basladimi

Merhaba Cnm ben de 7+3 teymisim doktorun söylediğine göre yani ultrason boyutuna göre ben 8 hesapliyordum oysa.her neyse hiç bulantim yok ınş herşey yolunda gider hepimiz icin

Kizlar sat a gore bir hafta geriden gidiyor bebegim dr onemli degil dedi ama ben biraz kafaya taktim galiba.bakalim 3 hafta sonra tekrar gelin dedi.insallah bir sorun cikmaz.

Kizlar sat a gore bir hafta geriden gidiyor bebegim dr onemli degil dedi ama ben biraz kafaya taktim galiba.bakalim 3 hafta sonra tekrar gelin dedi.insallah bir sorun cikmaz.
Benim de öyleymiş yani 1 hafta geri.ınş bi sorun çıkmayacak Cnm olumlu dusunelim

Hic bulantisi olmayip saglikli hamilelik gecirenler var mii?? Benim hic ama hic bulantim yok ta

Ayni durumdayiz. Masallah suana kadar 4.haftamdaki kasik agrilarim haric tek bi sıkıntm zorlugum olmadi henuz
Ben biraz uzuluyorum bu duruma aslinda yani normal mi Boyle olmasi??yeterki bebeklerimiz iyi olsun.yoksa tabiki ille de bulantim olsun istemem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…