2016 ağustos anneleri buluşma noktası :)

Canimmm güzel haberlerini almak ne hos.ins hepimiz icin hersey cok yolunda gider 've zaman cabucak gecer

Kizlar keşke lekelenmem olmasa da mide bulantisina da raziyim uykusuzluğa da.maalesef bende de lekelenme oluyo.dr um sikinti yok dedi ama ben yine de tedirginim.

merhaba kizlar.hepiniz sag salim kucaginiza alirsiniz insallah bebislerinizi.
Ben de hamileyim.ama malesef dunden beri devam eden kanamam var.bana bir akil verirseniz,sevinirim.yatakdayim.igne yapildi proluton.fitil kullaniyim.

Merhaba bayanlar bende yeni hamile oldugumu ogrendim normalde eylul basi diyor ama ikinci dogumum oldugu icin sezeryan olucak ve agustos ayinda dogum yapacagim

kızlar merhaba 8hf. 2 günlük hamişim bu haftalar çok tehlikeli malesef bnde bir tehlike atlattım cuma günü. cuma günü kahveyle başlayan bikac saat sonrada koyu kırmızı pıhtılı kanamam oldu. 2 gün yatışım oldu hastanede. İlaçlarımda orgometrin, coraspirin, proluton iğne, birde vajinal jel. 10 günde yerimden kıprdamadan yatışş. herşey yasak yolculuk, cinsel birleşme. wc hariç ayağa kalkmak yasak. uh uzun lafın kısası herşey yasak. aman dikkatt kızlar

Geçmis olsun canim.ben de 9+0 da yaşadim yani cuma günü.kahve lekelenme.hala da devam ediyo.bugün dr umu aradim sikinti yok rahat ol.leke bebekten keseden karindan gelmiyor dedi.ilişki zaten 4 haftadir yasak bana.dr değil de ben kendi kendime yasakladim
Hakkimizda hayirlisi olsun canim.hayirlisiyla her sey yoluna girer inşallah.

en riskli dönem 7-8-9 hf talar zaten bebeğin beslenmesi artık plesentaya yani eşine deniyor ya , işte artık plesentaya geçiyor. buda demek oluyor ki biz ne yersek onu yiyor artık bebşimiz. bu geçiş esnasında kanama olup devam etmesi sonrada vücudun kabul etmeyip atmak istemesi çok karşılaşılyor.

Sanada çok geçmiş olsun buaradaa

Tam anlamadm Cnm bu haftalarda kanama olmasi normal mi yani.bu arada hosgeldin :) Ben de 8+4 falanim

Hiçbir kanama normal değildir tabiki de arkadaşlar ama kimi gebelerde olan bu kanama devir teslim kanaması olabilirmiş. Bu arada mesleğim ebelik ,sağlık ocağında ebelik yapıyorum.
burdan yardımcı olabildiğim kadar olabilrim.

Ben de serum falan işe yaramıyo bi zaman iyi bikaç saat sonra aynı.
Canım benim de bulantılarım çok oluyor sabah akşam kusuyorum hiç beslenemedim son haftalarda. Ve çalışıyorum çok zorlanıyorum. Çok lanet birşeymiş gerçekten ama kanama falan olacağına kusma olsun en azından bu normal bir süreç.

Beyaz le

Beyaz leblebi işe yarıyor biraz bi de yaban mersini canın rapor al bi müddet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…