- 28 Aralık 2015
- 165
- 113
- 103
- 43
Canimmm güzel haberlerini almak ne hos.ins hepimiz icin hersey cok yolunda gider 've zaman cabucak gecerGünaydin canlarr
Nasilsiniz?dün ögleden sonra lavobaya gittiğimde günluk pedimde 7-8 damla kadar çamur gibi kahverengi leke farkettim.hemen eşimi aradim.dr uma koştuk.vajinal ultrasona aldi beni.bebeğimizi gösterdi.çok hareketli dedi.resmen bize el salladi kereta.dr da adeta dans ediyo sizin ufaklik dedi.kalp atişini dinletti.çok saglikli bi bebek şmdilik dedi.Allahim içime su serpildi.
Ultrasonda 1 hafta geri gelmesine geç döllenme dedi.
Kanama için rahim ağzinda bir seyler olabilir ama şimdilik gözuken bir şey yok dedi.yine de ayrintili inceledi.hatta bobreklerime kadar bakti.tertemiz.kafana takma dedi.
Yeme içme konusunda ne istersen onu ye zaten bu haftalarda mide hasssas istemediğin bir şeyi yemen için zorlayamam dedi.
2 hafta sonra memlekete gidicez biz.kendi aracimizla yolculuk konusunda bi yasak var mi dedim.2 saatte bir 15-20 dk araçtan inerek gezersen bir sey olmaz dedi.
Folic asiti 12 haftaya kadar al.progestanin da şimdiden sonra bi faydasi yoktur.icini rahatlatacaksa al ama bir bebek düsecekse düser.progestan düsuk tehlikesini azaltmaz sadece rahim kaslarinin gevsemesine faydasi olur dedi.sana birakiyorum dedi.
ikili testi oneriyorum ama karar sizin dedi.down sendromu konusunda kesin bir tani koyamiyoruz zaten.oyle bir teknoloji yok.sadece riskini arastiriyoruz.dedi.ayrintili kan ve idrar
testi istedi.aç olduğu icin bugün yaptiricam
biraz uzun oldu ama ne konuştuysak aktardim:)Allah herkese ve bebeğine sağlik versin.
Hayırlı olsun canım bende aynı şekildeKısmet olursa bende ilk bebeğimi ağustos 2016 da kucağıma alacağım. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin :)
Benimde canım 5.haftadan bu yana çok kötüyüm serumlar falan ancak daha yeni bir parça iyi olabildimHamileliğim çok zor geçiyor bulantı kusma vs sizde durum nasıl
Geçmis olsun canim.ben de 9+0 da yaşadim yani cuma günü.kahve lekelenme.hala da devam ediyo.bugün dr umu aradim sikinti yok rahat ol.leke bebekten keseden karindan gelmiyor dedi.ilişki zaten 4 haftadir yasak bana.dr değil de ben kendi kendime yasakladimkızlar merhaba 8hf. 2 günlük hamişim bu haftalar çok tehlikeli malesef bnde bir tehlike atlattım cuma günü. cuma günü kahveyle başlayan bikac saat sonrada koyu kırmızı pıhtılı kanamam oldu. 2 gün yatışım oldu hastanede. İlaçlarımda orgometrin, coraspirin, proluton iğne, birde vajinal jel. 10 günde yerimden kıprdamadan yatışş. herşey yasak yolculuk, cinsel birleşme. wc hariç ayağa kalkmak yasak. uh uzun lafın kısası herşey yasak.aman dikkatt kızlar
Sanada çok geçmiş olsun buaradaaGeçmis olsun canim.ben de 9+0 da yaşadim yani cuma günü.kahve lekelenme.hala da devam ediyo.bugün dr umu aradim sikinti yok rahat ol.leke bebekten keseden karindan gelmiyor dedi.ilişki zaten 4 haftadir yasak bana.dr değil de ben kendi kendime yasakladim
Hakkimizda hayirlisi olsun canim.hayirlisiyla her sey yoluna girer inşallah.
Teşekkürler canim.Allah bize ve bebeklerimize saglikli günler nasip etsin.Sanada çok geçmiş olsun buaradaa
Tam anlamadm Cnm bu haftalarda kanama olmasi normal mi yani.bu arada hosgeldin :) Ben de 8+4 falanimen riskli dönem 7-8-9 hf talar zaten bebeğin beslenmesi artık plesentaya yani eşine deniyor ya , işte artık plesentaya geçiyor. buda demek oluyor ki biz ne yersek onu yiyor artık bebşimiz. bu geçiş esnasında kanama olup devam etmesi sonrada vücudun kabul etmeyip atmak istemesi çok karşılaşılyor.
Canım benim de bulantılarım çok oluyor sabah akşam kusuyorum hiç beslenemedim son haftalarda. Ve çalışıyorum çok zorlanıyorum. Çok lanet birşeymiş gerçekten ama kanama falan olacağına kusma olsun en azından bu normal bir süreç.Ben de serum falan işe yaramıyo bi zaman iyi bikaç saat sonra aynı.
Canım benim de bulantılarım çok oluyor sabah akşam kusuyorum hiç beslenemedim son haftalarda. Ve çalışıyorum çok zorlanıyorum. Çok lanet birşeymiş gerçekten ama kanama falan olacağına kusma olsun en azından bu normal bir süreç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?