Ben de aynı durumdayım Cnm 9. Haftadayim ve bugün e kadar hiç bulan tim olmadı.ama yoğun bir bel agrimm vararkadaşlar bugün 8+1 haftamdayım ama bende mide bulantısı başlamadı hala normalmi acaba çünkü bakıyorum çoğu anne adaylarının 5 yada 6 haftadan sonra başlamış... olumsuz birşey yoktur değilmi... benimle aynı durumu yaşayanlar varmı acaba....
Kesinlikle katılıyorum ve ben de aynı durumdayım.hiç bulantim yok ve istahim çok açık.Ben de 2 kg aldm şimdiden :) peki bel agrin falan var mi8+5 deyim bulantı yok bendede hiçmi olmcak ki diye düşünür oldum. olmaz inşallh fakat 1 kg aldım. 15 haftaya kadar almamak en iyisi fakat iştahıma engel olamıyorum foliktenmidir nedir.
Canım bu konuda ben de çok kararsızım kafam çok karışık.olumsuz bi sonuç alsam bebeğ ime kiyamam ve bu durum boşu boşuna demoralize eder gibi geliyorKızlar doktorum 12. Haftada çağırdı muhtemelen ikili test yapcak ama ben yaptırmayı düşünmüyorum sizlerin bu konudaki görüşü nedir?
canım bi ağrım yok allahtan. kiloya cok takan insanım 59 kiloyum şuan.emzirmek günde 500 kalori harcatıyormuşş. bu çok iyi haber, az kalori bol sıvı bol bol emzirmeeKesinlikle katılıyorum ve ben de aynı durumdayım.hiç bulantim yok ve istahim çok açık.Ben de 2 kg aldm şimdiden :) peki bel agrin falan var mi
Bende 2010 ocak annesiyim hala o tarihte tanistigim arkadaslarimla görüşürüzKızlar ben yıllar önce 2010 haziran annesiydim ve su zamanlarda sayfalarda yihilma olurdu o kadar güzel 9 ay gecirdik ki hatta bu topikden bebeklerimizle tanıştığımiz bile oldu özel grup açıp yazistigimiz da inşallah burdada iyi dostluklar olur bu arada oğlum da tam sıcaklar başladı dogurmustum şimdi tüm yazı çekmez bakalım nasıl günler bekliyor bizi nasıl sizlerde bulantı tiskinme basladimi
Bende 8 şubatta öğrencem cinsiyetini canım ilk başta kız hissediyordum rüyamda hep kız gördüm babamız da kız diyor ancak onun dışında tamamen herkes erkek diyor :)Kızlar yakinda 2.li tarama testlerimiz olacak ben sadece 2 li tarama testi yaptır cam 3lu veye4 luyu yaptirmicam birde en son kontrolümden sonra anasagligina kaydimi yaptırdım genel bir kan testi yaptılar demir TSH vs.. bir çok test hepsi güzel çıktı subatin 2.haftasında kontrolüm var hepsini gostercem doktora sağlık ocağında genel bir gebelik takip programı verdi 2 kere tatanoz vurulcakmisim vs..şimdilik durumlar böyle kızlar sizde kontrolünüz nasıl geçiyor doktor yada ana sağlığı nasil testler istiyor yazın bilelim bizde. Kizlar birde hisleriniz ne durumda benim bebegimin cinsiyeti içime erkek doğuyor nedense benim bir oğlum var adı kuzey buda erkek olursa arda koymayı düşünüyorum sağlıkla gelsin ler akıl ve beden sağlığı yerinde olsun da hiç önemli değil kız erkek neyse en son olarak acayip midem yanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?