2016 ağustos anneleri buluşma noktası :)

arkadaşlar bugün 8+1 haftamdayım ama bende mide bulantısı başlamadı hala normalmi acaba çünkü bakıyorum çoğu anne adaylarının 5 yada 6 haftadan sonra başlamış... olumsuz birşey yoktur değilmi... benimle aynı durumu yaşayanlar varmı acaba....

Ben de aynı durumdayım Cnm 9. Haftadayim ve bugün e kadar hiç bulan tim olmadı.ama yoğun bir bel agrimm var

Selam hanımlar kısmetse bende ağustos annesi olucam.8+3 teyim.bulantım çok fazla özellikle akşamları

8+5 deyim bulantı yok bendede hiçmi olmcak ki diye düşünür oldum. olmaz inşallh fakat 1 kg aldım. 15 haftaya kadar almamak en iyisi fakat iştahıma engel olamıyorum foliktenmidir nedir.

8+5 deyim bulantı yok bendede hiçmi olmcak ki diye düşünür oldum. olmaz inşallh fakat 1 kg aldım. 15 haftaya kadar almamak en iyisi fakat iştahıma engel olamıyorum foliktenmidir nedir.
Kesinlikle katılıyorum ve ben de aynı durumdayım.hiç bulantim yok ve istahim çok açık.Ben de 2 kg aldm şimdiden :) peki bel agrin falan var mi

Kızlar bulantim yok diye üzülmeyin nolur.bu bnm 4. Gebeligim. Daha önce 3 kaybim oldu ve hepsinde bulantim olmuştu ama malesef kaybetmeme engel olamadı. Bu yüzden bulantı olmalı gibi yorumlara itibar etmeyin..hiç bisey moralimizi yüksek tutmak kadar önemli değil.inşallah hepimiz sağlıklı tosun gibi bebekler dogururuz.sevgiyle kalın

Kızlar doktorum 12. Haftada çağırdı muhtemelen ikili test yapcak ama ben yaptırmayı düşünmüyorum sizlerin bu konudaki görüşü nedir?

Benim bulantılarımın yoğunluğu biraz azaldı şu am 9. Haftadayım herhangi bir koku geldiğinde bulanıyor ama son üç dört hafta sürekli yatıyordum gün boyu yediğim tek şey bir tane meyveydi şimdi yemek yemeye başladım hafif hafif

Kızlar doktorum 12. Haftada çağırdı muhtemelen ikili test yapcak ama ben yaptırmayı düşünmüyorum sizlerin bu konudaki görüşü nedir?
Canım bu konuda ben de çok kararsızım kafam çok karışık.olumsuz bi sonuç alsam bebeğ ime kiyamam ve bu durum boşu boşuna demoralize eder gibi geliyor

Aynen öyle ve kesin bir sonuç vermediği için gerek duymuyorum. Açıkçası orda olumsuz birşey çıkarsa sonra aylar boyu stresini çekmek istemiyorum.

evet arkadaşlar benide 12. haftada çağırdı. b-hcg değerine ve bi değere daha bakılıyormuş sanırım. sonuçlar kesin sonuç vermiyormuş. 2 liden sonra 3 lü daha sonra 4 lü ve renkli usg ile artık nerdeyse 24. haftaya kadar bu şekilde tüm testler yapılıyor. yanlış bilgi aktarmak istemem, bu şekilde biliyorum.

Kesinlikle katılıyorum ve ben de aynı durumdayım.hiç bulantim yok ve istahim çok açık.Ben de 2 kg aldm şimdiden :) peki bel agrin falan var mi
canım bi ağrım yok allahtan. kiloya cok takan insanım 59 kiloyum şuan.emzirmek günde 500 kalori harcatıyormuşş. bu çok iyi haber, az kalori bol sıvı bol bol emzirmee

Bende 2010 ocak annesiyim hala o tarihte tanistigim arkadaslarimla görüşürüz

Arkadaşlar merhaba bende kismetse ağustos annesi olacağimolacağim.2012 mayis ayinda dogan oğlum var.ilk bebeğim tüp bebekbebek,bizim için bu bebek çok süpriz oldu.allah hepimize sağ sağlim kucağimiza almayi nasip etsin.benimde sali gununden beri suren camur gibi akintim var dr pruloton igne,progestan verdi ve yatacaksin dedi. Çrşb gununden beri yatiyorum ama devam ediyor camur gibi akinti.pazartesi dr gidecegim.hayirlisi bakalim

Kızlar yakinda 2.li tarama testlerimiz olacak ben sadece 2 li tarama testi yaptır cam 3lu veye4 luyu yaptirmicam birde en son kontrolümden sonra anasagligina kaydimi yaptırdım genel bir kan testi yaptılar demir TSH vs.. bir çok test hepsi güzel çıktı subatin 2.haftasında kontrolüm var hepsini gostercem doktora sağlık ocağında genel bir gebelik takip programı verdi 2 kere tatanoz vurulcakmisim vs..şimdilik durumlar böyle kızlar sizde kontrolünüz nasıl geçiyor doktor yada ana sağlığı nasil testler istiyor yazın bilelim bizde. Kizlar birde hisleriniz ne durumda benim bebegimin cinsiyeti içime erkek doğuyor nedense benim bir oğlum var adı kuzey buda erkek olursa arda koymayı düşünüyorum sağlıkla gelsin ler akıl ve beden sağlığı yerinde olsun da hiç önemli değil kız erkek neyse en son olarak acayip midem yanıyor

Merhaba ben hem yeni uye hem de yeni gebeyim hepimiz hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza alalim insallah. Suan 8.haftamfayim. son adet tarihim 22 kasimdi. Rutin testler yapildi temiz cok sukur. Kansizlik var biraz onu da telafi ediyorum kuru uzum pekmezle. Ilac yazmadi doktorum. Haftaya gidecez ikili uclu testler yapilcak. Ama ne icin bu testler bilmiyorum? Yaptiraniniz var mi??

Selam anne adayları. Umarım herkes sağlıkla kucağına alır bebeklerini. inşallah agustos ayında ben de anne oluyorum Ya ben sürekli acıkıyorum. Sizde de var mı bu durum. Bi şeyler yemekten yoruldum artık. Süt, meyve, ceviz vs geçiştireyim diyorum yok ne mümkün. Sürekli açım...

slm arkadaşlar ben de ağustosta bekliyorum inşallah herkes hayırlısıyla bebeğini kucağına alır

Bende 8 şubatta öğrencem cinsiyetini canım ilk başta kız hissediyordum rüyamda hep kız gördüm babamız da kız diyor ancak onun dışında tamamen herkes erkek diyor :)

herkese tekrar hayırlı uğurlu olsun
ben 2hafta önce kaybettim bebegimi
inş sağlıkla kucağınıza almak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…