- 4 Ocak 2016
- 28
- 8
- 1
- 36
Başlarda ben de öyleydim çok yiyordum ama bulantılar başladıktan sonra yiyememeye başladım malesefSelam anne adayları. Umarım herkes sağlıkla kucağına alır bebeklerini. inşallah agustos ayında ben de anne oluyorumYa ben sürekli acıkıyorum. Sizde de var mı bu durum. Bi şeyler yemekten yoruldum artık. Süt, meyve, ceviz vs geçiştireyim diyorum yok ne mümkün. Sürekli açım...
Benimde yavaştan çıkmaya başladı canım:)kızlarr göbüşleri belli olan varmı aranızda ? benim cok belli . ama zaten yemek yiynce göbeği şişenlerdenim ben . şimdide yiynce aman allhım dyorumm. nasıl alışıcam bu duruma :s pantolonlarım olmuyor bel kısmımdan sıkıyor rahatsız edyor. bebişde aşağıda olduğu için bu haftalar giymiyorum artık, elbise elbise elbise
Canm bende 9 haftalk oldum ve farkettim ki artk göbüşüm çıkmış zaten mide bulantsndan hicbirsey yemiyorum o yüzden farkettim canm :)kızlarr göbüşleri belli olan varmı aranızda ? benim cok belli . ama zaten yemek yiynce göbeği şişenlerdenim ben . şimdide yiynce aman allhım dyorumm. nasıl alışıcam bu duruma :s pantolonlarım olmuyor bel kısmımdan sıkıyor rahatsız edyor. bebişde aşağıda olduğu için bu haftalar giymiyorum artık, elbise elbise elbise
Aynı durumdayım,hiç olmuyor değil tabi acıktığımda ya da konularda mide bulantım oluyor hafif hafif. Ama bende de bel agrisi,yorgunluk, uyku hali çok vararkadaşlar bugün 8+1 haftamdayım ama bende mide bulantısı başlamadı hala normalmi acaba çünkü bakıyorum çoğu anne adaylarının 5 yada 6 haftadan sonra başlamış... olumsuz birşey yoktur değilmi... benimle aynı durumu yaşayanlar varmı acaba....
Bende agustosda dogum yapacagım iki oglum var bakalım bu ne olacakay diğer başlığı görmemişim silebilirmisiniz
Aynı durum bende de oldu 9+3 um su an sürekli açlık hali ama ağzıma iki lokma alınca midem bulanıyor. Biraz zorlasam kusacak gibi oluyorum. Yiyemiyorum artık. Umarım Bebegim besleniyordur.Başlarda ben de öyleydim çok yiyordum ama bulantılar başladıktan sonra yiyememeye başladım malesef
Benim göğüslerde de ağrı yok canım ama bulantılar tam gaz devam. Artık hayattan bezdim çok kötüyüm Acaba gerçekten 12. Haftadan sonra geçecek mi bunlar?Kızlar bugün goguslerim acimiyo çok korkuyorum normal mıdır.11+3 um bu arada
Aynı durum bende de oldu 9+3 um su an sürekli açlık hali ama ağzıma iki lokma alınca midem bulanıyor. Biraz zorlasam kusacak gibi oluyorum. Yiyemiyorum artık. Umarım Bebegim besleniyordur.[/QUOT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?