2016 ağustos anneleri buluşma noktası :)

Başlarda ben de öyleydim çok yiyordum ama bulantılar başladıktan sonra yiyememeye başladım malesef

Selam müstakbel anneler. Bende 9+5teyim. Bulantım olmaması için sürekli elimde kraker geziyorum.
Umarım hepimizin sağlıklı, hayırlı ve kolay doğumlarla bebekleri olur.

Merhaba
1 Eylül annesi gözüküyorum ama büyük ihtimal ağustos ta doğururum diye düşünüyorum. Çünkü bu 3 bebeğim. Olacak ikisi de erken doğdu.
Herkese bol sağlıklı gebelikler...

Merhaba arkadaşlar, sıkıntılar ile başlayan hamilelik normal haftasına döndü ve dün kalp atışlarını gördüm haftamızı da yakalamışız 8+2 olduk dün, hepimize hayırlı sağlıklı hamilelikler diliyorum

kızlarr göbüşleri belli olan varmı aranızda ? benim cok belli . ama zaten yemek yiynce göbeği şişenlerdenim ben . şimdide yiynce aman allhım dyorumm. nasıl alışıcam bu duruma :s pantolonlarım olmuyor bel kısmımdan sıkıyor rahatsız edyor. bebişde aşağıda olduğu için bu haftalar giymiyorum artık, elbise elbise elbise

Benimde yavaştan çıkmaya başladı canım:)

Canm bende 9 haftalk oldum ve farkettim ki artk göbüşüm çıkmış zaten mide bulantsndan hicbirsey yemiyorum o yüzden farkettim canm :)

Merhaba ben de yeni bu sitede.
Bebişimi merakla bekliyorum.
Mevlam herkese mübarek evlatlar versin.
Bi aksilik olmazsa ağustos anacığı olucağım inş.
Devlette doğurmayı planlayanınız var mı?

Selam anne adayları :) uzun zamandır bakamıyordum foruma şimdi şöyle bir okudum. Herkes kalp atışlarını duymuş çok şükür. Biz de 11. haftamızdayız yarın kontrolümüz var , benim son 3 haftadır sabah mide bulantılarım oluyordu bu hafta başından beri azaldı, rahatsız edici bir koku duyduğumda midem bulanıyor sadece bir de karnım acıktığında, hemen doyuyorum ve çok çabuk acıkıyorum 1 kilo verdim. Sık ama az yiyin dedikleri bu olsa gerek zaten vücut ister istemez bunu yaptırıyor bana :) göğüslerdeki hassasiyet de azaldı büyük oranda , tabi bu durumda merak ve endişe artıyor biraz geçen hafta gittiğimde 2,5 cm olmuştu bebeğim. Şu 12. haftayı da hayırlısıyla atlatsak baya rahatlıycam. Herkese sağlıklı günler :)

Merhabas ben de Allah nasip ederse Ağustos annesi olacağım.Aslında 9+4 diye hesapliyordum ama son kontrole göre 8+5iz inşallah.Sağlıkla alalım kucaklarımıza bebeklerimizi inşallah.

Aynı durumdayım,hiç olmuyor değil tabi acıktığımda ya da konularda mide bulantım oluyor hafif hafif. Ama bende de bel agrisi,yorgunluk, uyku hali çok var

Başlarda ben de öyleydim çok yiyordum ama bulantılar başladıktan sonra yiyememeye başladım malesef
Aynı durum bende de oldu 9+3 um su an sürekli açlık hali ama ağzıma iki lokma alınca midem bulanıyor. Biraz zorlasam kusacak gibi oluyorum. Yiyemiyorum artık. Umarım Bebegim besleniyordur.

Merhaba kızlar bende 13. Haftamdayim rabbim nasip ederse agustosta bebegime kavusacagim benim bulantılarım çok kötü ne yesem hemen geri çıkarıyorum birde baş ağrım çok sizdede oluyomu?

baş ağrısı ve bulantı bende de çok var ama hiç çıkarmadım. benim ikinci gebeliğim ilkinde hiç böyle yaşamamıştım bu biraz zor geçiyor. ikili test yaptıran var mı değerleriniz nasıl çıktı

benim de baş ağrılarım yeni başladı artan kan hacmine bağlı olabilirmiş.biz de 11+6 olduk hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah

Kızlar bugün goguslerim acimiyo çok korkuyorum normal mıdır.11+3 um bu arada

Besleniyor onlar merak etmeyin ben doktora kusma şikayetiyle gittiğimde bebeğin gelişimi normaldi doktor da kendini zorlama dedi yemek için. Şu an onlar bizi sömürüyorlar. Kusmalar bizi halsiz bırakıyor sadece. 4 kilo kaybettim ve hala alamıyorum. Çok sıkıldım bu durumdan artık.
Aynı durum bende de oldu 9+3 um su an sürekli açlık hali ama ağzıma iki lokma alınca midem bulanıyor. Biraz zorlasam kusacak gibi oluyorum. Yiyemiyorum artık. Umarım Bebegim besleniyordur.[/QUOT

Herkese iyi akşamlar. 11. Haftadayım bende. Çok güzel yiyorum 2 saate kalmıyo hepsini çıkarıyorum serumsuz ilaçsız 1 gün dayanabiliyorum. 6. Haftadan bugüne 5 kiloyu buldu kilo kaybım. Yemek pişirmek çok zor geliyor mecbur kalınca, aspiratörü son ayarda açıp yapıyorum. O da tek çeşit. Azıcık baş ve bel ağrım da var gibi ama istifra ağır bastıgından onları dert etmiyorum :) yediğimi çıkarmadan çocugumu besleyeceğim günü bekliyorum umutla. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…