- 14 Ekim 2012
- 621
- 48
- 73
Bende büyüme oldugunun farkındayım ama pek hassasiyet hissetmiyorum. Kusmaktan anlamamış olabilirim de tabi. Belim biraz kötü benim de.Merhaba kızlar bende 12+ 3 um perşembe ikili test için kontrolumuz var inşallah cinsiyetini de öğreniriz benim tek sorunum goguslerim hamile kalmadan önce 85 takiyordum şuan 90 bile zor oluyor ve goguslerim dokununca bile çok aciyobenim gibi olan var mi acaba..
Hoşgeldiniz Cnm inşallah saglikli bir şekilde kucağına alırsın bebeğini.Sen tecrubelisin ben 12. Haftadayim ama hiçbir belirtim yok.senin durumun nasıl veya ilk bebeginde nasildiMerhabalar 11+4 haftalık 2. bebeğime hamileyim
1 tane oğlum var 18 aylık 2. tüp bebek tedavisi ile kavuştum yavruma
göbüşümdeki minik mucizesüpriz yaptı bize :) normal oldu
cuma kontolümüz var heycanla bekliyorum 28 yaşındayım istanbulda yaşıyorum muhasebeciyim
öpüyoruz herkesi
Canım ilk bebeğimde rahimde batma ve uyku hali vardı bundada aynı rahimde ara ara batma uyku hali ve göğüslerde hassasiyet var ilk gebeliğimdede vardı ama tüp bebekten dolayı çok hormon almıştım ondanda olmuştu hepimiz sağlıklı bir şekilde yavrularımıza kavuşuruz inşallah cuma kontrolümüz var heycan sardı benide en son 8. haftada gitmiştim minnacıktı :)Hoşgeldiniz Cnm inşallah saglikli bir şekilde kucağına alırsın bebeğini.Sen tecrubelisin ben 12. Haftadayim ama hiçbir belirtim yok.senin durumun nasıl veya ilk bebeginde nasildi
hoşgeldiniz sağlıklı bir şekilde kavuşurusunuz minnaklara inşallah :) benimde göbeğim çıktı hamilelik kıyafetlerine geçtim bilemerhabalar kızlar.. bende 12+0 ikizlerime hamileyim.. eğer bir sürpriz yapmazlarsa ağustosta bekliyorum bende miniklerimi.. bende mide bulantısı yok denecek kadar az oldu ama mide yanması sıkıntım fazla, kilo almama rağmen göbeğim şimdiden çıktı beli lastikli pantolonlara geçtik biz:)
Mucizeki ne mucize RABBİM dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallahBirkaç gün önce doktora gidip de bebeğimi görünce hayran kaldım mucize gibiydi resmen elleri ayakları oynuyordu. Doğum 6 ağustos görünüyor tabi tarih kayabilir. Cinsiyeti erkek gibi dedi doktor ama iki hafta sonra kesin bilgi verecek. Onu görünce mide bulantıları hafifledi ama soğan sarımsak hala çok kötü kokuyo ve kusmama sebep oluyor Yemek yapamıyorum bu yğzden. Bir de üç gündür çoook fazla acıkıyorum
var canım olmazmı benimde aynıMerhaba kızlar bende 12+ 3 um perşembe ikili test için kontrolumuz var inşallah cinsiyetini de öğreniriz benim tek sorunum goguslerim hamile kalmadan önce 85 takiyordum şuan 90 bile zor oluyor ve goguslerim dokununca bile çok aciyobenim gibi olan var mi acaba..
sağol Cnm insallah güzel haberler alalım haftamiz aynı sanırım.cuma benimde kontrolum var..Canım ilk bebeğimde rahimde batma ve uyku hali vardı bundada aynı rahimde ara ara batma uyku hali ve göğüslerde hassasiyet var ilk gebeliğimdede vardı ama tüp bebekten dolayı çok hormon almıştım ondanda olmuştu hepimiz sağlıklı bir şekilde yavrularımıza kavuşuruz inşallah cuma kontrolümüz var heycan sardı benide en son 8. haftada gitmiştim minnacıktı :)
aaa evet bebeklerimizin doğum tarihleride aynı :) 18-08-2016 da benim oğlum 2 yaşına girecek 2. bebeğimin doğum tarihide osağol Cnm insallah güzel haberler alalım haftamiz aynı sanırım.cuma benimde kontrolum var..
Evet ben aşırı kusuyordum günü aç geçiriyordum sı bile içemiyordum oturup üstüne ağlıyprdum. Şu anda hala bılantılar ara ara oluyor tamamen bitti diyemem ama artık yemek yiyebiliyorum inşallah zamanla yemek yapmaya da başlayabilirim. Ben şu an 13. Haftanın içindeyim sen kaçıncı haftadasın canım?Aşırı kusup da düzelen var mı ? Zofranı serumla veriyolar iki lokma yiyorum ertesi gün gene kusma başlıyoelim ayağım boşanıyo bazen. 5 kilo verdim. Su çıkarıyorum en başta içmemle kusmam bir oluyo. Zencefil kraker leblebi havuç herseyi denedim serumsuz imkansız durmuyo içimde. Biri benim de böyleydi düzeldim dese çok sevinicem
Evet ben aşırı kusuyordum günü aç geçiriyordum sı bile içemiyordum oturup üstüne ağlıyprdum. Şu anda hala bılantılar ara ara oluyor tamamen bitti diyemem ama artık yemek yiyebiliyorum inşallah zamanla yemek yapmaya da başlayabilirim. Ben şu an 13. Haftanın içindeyim sen kaçıncı haftadasın canım?
Çubuk kraker patlamış mısır leblebi limonlu zencefilli su kuru ekmek tost etimek vb vb herseyi yemeyi denedim. geri çıkıyorBir de mide bulantımı rahatlatan tek şey yuvarlak patlamış mısırlar oluyor ya gong ya da eti form un var onlat beni bir süre rahatlatıyordu. Ve bu arada meyve yemeye çalışın az da olsa.
Birşey yiyemiyorum diye üZülme sadece yat dinlen ve birkaç hafta azalacağını düşün. Ben de hiç geçmeyecek sandım eşim bana sana ne getirsem yersin dinozor iste getireyim yeter ki ye diyordu Yok birşey yiyemedim yediysem de hepsi çıktı. Kendini leblebi ya da çubuk krakere de zorlama. Az enerji harca. Meyve ye elma armut öuz ne olursa enerji için onlar mide bulantısı yapmıyor birkaç dilim ye ve uyu böylece kusmuyorsun Birkaç hafta sonra inşallah sen de toparlanırsın.Çubuk kraker patlamış mısır leblebi limonlu zencefilli su kuru ekmek tost etimek vb vb herseyi yemeyi denedim. geri çıkıyorbendeki şans bulantı ilacıyla bi kaç bişi yutabiliyorum. O da bi gün ilaca karşıydım ben bi de. Olmasa ölmüştüm herhalde.
Gul merhaba canım.hamile olmana çok sevindim :) umarım herşey yolundadır.çok sevindim gerçekten :) rabbim hayırlısı ile tamamlamayı kısmet etsin.ben çok şukur sağlıkla kızımı dünyaya getirdim.darısı tüm isteyenlerin başına :)Merhaba kızlar. Bende 6 haftalık oldum. Pazartesi günü keseyi gördüm 6mm'miş. . 7 ocakta kalp atışını duymaya gideceğim kısmetse. Umarım hepimizin hamileliği yolunda gider.
Ben 2 yıllık evliyim. Tam aşılama tedavisi düşünürken kendiliğinden hamile kaldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?