2016 ağustos anneleri buluşma noktası :)

Eveeet suan 13 +1iz bugün kontrolumuz vardı doktorumuz erkeğe benzettim ama kesin bişey diyemem ben öyle hissettim erkek gibi dedi kafam karıştı 1 ay sonra gel kesin söylerim dedi de böylesi beklemek daha kötü nasıl sabretcem :)

Çok teşekkürler bana moral verdin. Allah bebeişlerimizi sağlıkla kucağımıza alöayı nasip etsin. Bu mide sorunlarını kabul edip yola devam etmek gerekiyor artık gebelik öncesi rahatlığıma dönmeyi beklemiyorum kusmasam yeter diyorum.

12+4 te kontrole gittim ikizlerimden birinin erkek olduğunu söyledi:) sabırsızlıkla diğerini öğrenmeyi de bekliyorum hareketlerini ne zaman hissederiz acaba

Merhabalar, ben de 12+1 deyim. Doktorumuz perşembe çağırdı ense kalınlığını ölçüp ona göre teste yönlendirecekmiş. Mide bulantılarım fazla, kilo almadım henüz eski kıyafetlerimi giyiyorum, herkes ve ben cinsiyeti öğrenmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz

Kısmetse bende ağustos annesi olucam. Ama bulantılar kusmalar ne zaman biticek. Tecrübesi olan var mı. 13. Haftalık olduk ama hiç azalma yok. Kuru gıdalar alsam bile serum almadığım gün kusmaktan ölüyorum. Geçicek mi acaba yoksa doğuma kadar böyle yaşamaya alışsam mı

kızlar 12+3 günlüğüz bizde bulantım filan yok çok şükür ama birkaç günüdür mide kramplarım ve şişkinlik var sizlerde de oluyormu acaba

kızlar bağırsak hareketleriniz yavaşladı mı, mide yanmam hat safhada uyku uyuyamıyorum doğal yollarla da çözemedim. sizde de aynı sıkıntılar var mı?

Merhaba kızlar kısmetse bende ağustos annesi olacağım. Size danışmak istediğim bir konu var ben iki dr gittim ilk gittiğim doktorum elevit ve folik asit verdi ilk ayda,sonra içime birseyler sinmedi baska bir doktorla devam etmeye karar verdim. Suanki doktorum eleviti bırak dedi sadece folik asitle devam ediyorum suan. Siz hangi hapları kullanıyorsunuz? Birde beslenme düzeniniz nasıl ben simdiden 4 5 kilo aldim ilk üç ayın icinde olduğum halde. Sürekli yeme modundaydım artık bu konuda daha dikkat edecegim

Merhabalar benim doktorum da ilk üç ay sadece folik asit verdi. Benim bulantılarım aşırı yoğundu hiçbirşey yiyemiyordum yediğim herşeyi çıkarıyordum vitamin istedim yine vermedi gerek yok dedi. Şu an bulantılar azaldı sadece demir hapı kullanıyorum. Ben henüz hiç kilo alamadım çünkü ilk üç ay 4 kilo verdim. İnşallah bundan sonra alacağım. Benim sana tavsiyem kendini yememek için zorlama ama sürekli canın yemek istediği için kilo yapacak şeyler değil faydalı şeyler yemeye çalış. Ben çalışıyorum ve ara öğünlerimde meyve ceviz kuru üzüm kayısı gibi şeyler yiyorum. Evet canım abur cubur tatlı çok istiyor ama bu dediklerimi yediğim an tatlı isteği kesiliyor neyse ki.

bi tanesi çok hareketliydi onu net gördüm erkek dedi ama diğeri nazlı dönmedi göremedik bu haftasonu tekrar randevum var inşallah ikisini de öğrenmiş olurum.. senin ne kadarlık belli oldu mu

kızlar merhaba. Allah nasip ederse bende Ağustos annesi olucam. henüz bebişin kesin olarak cinsiyetini öğrenmedik. iki doktor takibinde ilerliyoruz 12. haftada biri kız diğeri erkek olabilir dedi. bu cumartesi kontrolümüz var inşallah bu sefer kesin olarak öğrenebiliriz. Benim sezeryan kesiği yapılacak bölgede 3 cmlik bi miyomum var o yüzden her iki doktorumda normal doğumun benim için daha uygun olacağını söyledi sezeryan sırasında miyomdan dolayı çok fazla kanamam olabilirmiş. sizdede aynı sorunu yaşayan ya da bu konuda bilgisi olan var mı?

bende çok kusanlardanım. hemşire olduğum için söylüyorum idrarımda keton çıktı sodyum düzeyim yerlerdeydi. ciddi hiperemezisten hastanede yattım dediğin gibi zofran kullandım. hala ara ara yarım içiyorum ama geçiyor emin ol. bazı kokulara hassasiyetim devam ediyor sadece. yavaş yavaş yemeye de başladım. kabus dolu günler bitti çok şükür. inşallah seninkide bitecek merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…