- 12 Nisan 2008
- 98
- 179
- 293
Çok teşekkürler bana moral verdin. Allah bebeişlerimizi sağlıkla kucağımıza alöayı nasip etsin. Bu mide sorunlarını kabul edip yola devam etmek gerekiyorBirşey yiyemiyorum diye üZülme sadece yat dinlen ve birkaç hafta azalacağını düşün. Ben de hiç geçmeyecek sandım eşim bana sana ne getirsem yersin dinozor iste getireyim yeter ki ye diyordu Yok birşey yiyemedim yediysem de hepsi çıktı. Kendini leblebi ya da çubuk krakere de zorlama. Az enerji harca. Meyve ye elma armut öuz ne olursa enerji için onlar mide bulantısı yapmıyor birkaç dilim ye ve uyu böylece kusmuyorsun Birkaç hafta sonra inşallah sen de toparlanırsın.
Bende agustosda dogum yapacagım iki oglum var bakalım bu ne olacak
Merhabalar benim doktorum da ilk üç ay sadece folik asit verdi. Benim bulantılarım aşırı yoğundu hiçbirşey yiyemiyordum yediğim herşeyi çıkarıyordum vitamin istedim yine vermedi gerek yok dedi. Şu an bulantılar azaldı sadece demir hapı kullanıyorum. Ben henüz hiç kilo alamadım çünkü ilk üç ay 4 kilo verdim. İnşallah bundan sonra alacağım. Benim sana tavsiyem kendini yememek için zorlama ama sürekli canın yemek istediği için kilo yapacak şeyler değil faydalı şeyler yemeye çalış. Ben çalışıyorum ve ara öğünlerimde meyve ceviz kuru üzüm kayısı gibi şeyler yiyorum. Evet canım abur cubur tatlı çok istiyor ama bu dediklerimi yediğim an tatlı isteği kesiliyor neyse ki.Merhaba kızlar kısmetse bende ağustos annesi olacağım. Size danışmak istediğim bir konu var ben iki dr gittim ilk gittiğim doktorum elevit ve folik asit verdi ilk ayda,sonra içime birseyler sinmedi baska bir doktorla devam etmeye karar verdim. Suanki doktorum eleviti bırak dedi sadece folik asitle devam ediyorum suan. Siz hangi hapları kullanıyorsunuz? Birde beslenme düzeniniz nasıl ben simdiden 4 5 kilo aldim ilk üç ayın icinde olduğum halde. Sürekli yeme modundaydım artık bu konuda daha dikkat edecegim
Kuru yemiş kuru kayısı üzüm yemeye çalış canım ve meyve ye bunlar seni biraz olsun rahatlatır.kızlar bağırsak hareketleriniz yavaşladı mı, mide yanmam hat safhada uyku uyuyamıyorum doğal yollarla da çözemedim. sizde de aynı sıkıntılar var mı?
aranızda cinsiyet öğrenen var mı ? tahmin yürütüyorlar dediler benimde kontrolüm 6 şubatta çok merak ediyorum miniklerimi:))
Aşırı kusup da düzelen var mı ? Zofranı serumla veriyolar iki lokma yiyorum ertesi gün gene kusma başlıyoelim ayağım boşanıyo bazen. 5 kilo verdim. Su çıkarıyorum en başta içmemle kusmam bir oluyo. Zencefil kraker leblebi havuç herseyi denedim serumsuz imkansız durmuyo içimde. Biri benim de böyleydi düzeldim dese çok sevinicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?