2016 ağustos anneleri buluşma noktası :)

Merhaba,, Ben bugün katıldım aranıza. 13h2g minik bir bebeğim var ve kısmetse ağustosta gelecek.. Biraz tombikledim:) bu haftaya kadar 5,5 kilo aldım çok zayıftım belki ondan belki de bulantı vs yaşamadığımdandır. Benim gibi olup kendini durdurabilen var mı çok merak ediyorum

Bende dün bebeğimin cinsiyetini öğrendim kızımız olucak inşallah 50 kiloyla hamile kaldım şuan 4aylık hamileyim 45kiloyum :)

ay şimdi gördüm canım yazdığını. ben yine yurt dışındaydım yeni geldim.
çok teşekkür ederim sonunda banada nasip oldu beklemediğim bir zamanda. Tam tedaviye başlamak için doktordan randevu almıştım, adetimi bekliyordum. bir baktımki gelmedi:)))
senin kuzucuklar nasıl:))

Kızlar merhaba bir şey sormak istiyorum öncelikle hepinizin bebişleri hayırlı olsun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Allah.Aranızda vitamin takviyesi olan elevit yada benzeri bir vitamin kullanan var mı?Bu ilacı kullandıktan sonra kilo durumunuz ne oldu?

Ben elevit ve demir ilacı kullanıyorum, iştahım açılmasın diye yatmadan önce içiyorum kilo açısından bi etkisi olmadı o yüzden...

Ben elevit ve demir ilacı kullanıyorum, iştahım açılmasın diye yatmadan önce içiyorum kilo açısından bi etkisi olmadı o yüzden...
Anladım cnm ben sabah içtim bir haftada 2 kilo aldım bundan sonra bende öyle yapayım teşekkür ederim canım

Mrb arkdaşlar yeni aranıza katılıyorum, bende Ağustos annesi olucam İnş. :) Benimde 15+3 hafta. Cinsiyet belli oldu gibi doktor %80-85 erkek gibi :) Bu arada ben Diyabet hastasıyım aranızda Diyabetli gebe var mı?

zaten hep tam ümidi kestiğimiz zamanda geliyorlar :) neyse çok şukur geliyorlar.canım benim ikizlerin bir tanesi gebeliğimin 13. haftasında gerilemeye başladı.diğeri çok şukur normal gelişim gösterdi ve 7 aralıkta sağlıklı bir durumda doğumumu yaptım.çok şukur herşey yolunda ve canım kızım 3.ayını doldurdu.
sen kaçıncı haftandasın? cinsiyet falan belli oldu mu?

Kızlar aranızda tansiyonu düşük olan varmı?Ben 8 e 4 le grziyorum yani gezemiyorum da yatıyorum doktorum olsun önemli değil dedi yüksek tansiyon olmasında dedi.Ama çok kötüyüm.Sizde yaşıyomusunuz neler yapıyosunuz

Benımde tansiyonum hep düşük 8 e 5 benım de her kontrol de bu böyle sıkıntı olmayacağını gebelikten Kaynaklı olduğunu söyledi

aaa senin ikizlerden birini kaybettinizmi? çok üzüldüm yaaa.. allah kızını size bağışlasın canımm.
bizde cinsiyetini dün öğrendik kız olacakmış. şu an 16+4 haftadayım. şu an sağlıklı görünüyor inşaAllah böyle gider bende senin gibi kızımı kucağıma alırım:))

Bende 2016 agusyos annesi olucam kismetse. Suand bebisim 5+4 hepiniz bebislerinizi saglikla kucaginiza alirsiniz insallh.

arkadaşlar aranıza yenı katıldım. öncelikle şunu soyleyeyım kı tansıyonum benımde dusuk hep. doktor az su içiyorsun dedı gercekten suyu arttırdıgımdan berı daha rahatım. bugun ayrıntılı ultrasonum var bebek 19+4 hala hareket hıssetmıyorum. normal mı sızce?

Canım elevitin içinde domuz ürünü var firmada yayınladı. Bence previt kullan dr una da danış, y,ne de sen bilirsin ama elevit kullanıyorum diyenlere bilgi vermeyince içim rahat etmiyor

merhaba kılzar bende agustos annesıyım... kızlar 2 gündr ishal var bende korkuyorm bebegıme zararı olur dıye

Cnm korkma ben daha bu hafta hissetmeye başladı oda hafif vuruşlar ama anlıyorum artık 22. Haftayı bekle 21 de olabilir ayrıntılı ultrasonda iyi sonuçlanır inşallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…