ay şimdi gördüm canım yazdığını. ben yine yurt dışındaydım yeni geldim.Gul merhaba canım.hamile olmana çok sevindim :) umarım herşey yolundadır.çok sevindim gerçekten :) rabbim hayırlısı ile tamamlamayı kısmet etsin.ben çok şukur sağlıkla kızımı dünyaya getirdim.darısı tüm isteyenlerin başına :)
Kızlar merhaba bir şey sormak istiyorum öncelikle hepinizin bebişleri hayırlı olsun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Allah.Aranızda vitamin takviyesi olan elevit yada benzeri bir vitamin kullanan var mı?Bu ilacı kullandıktan sonra kilo durumunuz ne oldu?
Anladım cnm ben sabah içtim bir haftada 2 kilo aldım bundan sonra bende öyle yapayım teşekkür ederim canımBen elevit ve demir ilacı kullanıyorum, iştahım açılmasın diye yatmadan önce içiyorum kilo açısından bi etkisi olmadı o yüzden...
zaten hep tam ümidi kestiğimiz zamanda geliyorlar :) neyse çok şukur geliyorlar.canım benim ikizlerin bir tanesi gebeliğimin 13. haftasında gerilemeye başladı.diğeri çok şukur normal gelişim gösterdi ve 7 aralıkta sağlıklı bir durumda doğumumu yaptım.çok şukur herşey yolunda ve canım kızım 3.ayını doldurdu.ay şimdi gördüm canım yazdığını. ben yine yurt dışındaydım yeni geldim.
çok teşekkür ederim sonunda banada nasip oldu beklemediğim bir zamanda. Tam tedaviye başlamak için doktordan randevu almıştım, adetimi bekliyordum. bir baktımki gelmedi:)))
senin kuzucuklar nasıl:))
Benımde tansiyonum hep düşük 8 e 5 benım de her kontrol de bu böyle sıkıntı olmayacağını gebelikten Kaynaklı olduğunu söylediKızlar aranızda tansiyonu düşük olan varmı?Ben 8 e 4 le grziyorum yani gezemiyorum da yatıyorum doktorum olsun önemli değil dedi yüksek tansiyon olmasında dedi.Ama çok kötüyüm.Sizde yaşıyomusunuz neler yapıyosunuz
aaa senin ikizlerden birini kaybettinizmi? çok üzüldüm yaaa.. allah kızını size bağışlasın canımm.zaten hep tam ümidi kestiğimiz zamanda geliyorlar :) neyse çok şukur geliyorlar.canım benim ikizlerin bir tanesi gebeliğimin 13. haftasında gerilemeye başladı.diğeri çok şukur normal gelişim gösterdi ve 7 aralıkta sağlıklı bir durumda doğumumu yaptım.çok şukur herşey yolunda ve canım kızım 3.ayını doldurdu.
sen kaçıncı haftandasın? cinsiyet falan belli oldu mu?
Canım elevitin içinde domuz ürünü var firmada yayınladı. Bence previt kullan dr una da danış, y,ne de sen bilirsin ama elevit kullanıyorum diyenlere bilgi vermeyince içim rahat etmiyorBen elevit ve demir ilacı kullanıyorum, iştahım açılmasın diye yatmadan önce içiyorum kilo açısından bi etkisi olmadı o yüzden...
Sıkıntı yapma canım. Kabızlık daha büyük problem. Bir şey olmaz inşallah. Patates ye haşlanmış olarak.merhaba kılzar bende agustos annesıyım... kızlar 2 gündr ishal var bende korkuyorm bebegıme zararı olur dıye
tesekkurler canmSıkıntı yapma canım. Kabızlık daha büyük problem. Bir şey olmaz inşallah. Patates ye haşlanmış olarak.
Cnm korkma ben daha bu hafta hissetmeye başladı oda hafif vuruşlar ama anlıyorum artık 22. Haftayı bekle 21 de olabilir ayrıntılı ultrasonda iyi sonuçlanır inşallah cnmarkadaşlar aranıza yenı katıldım. öncelikle şunu soyleyeyım kı tansıyonum benımde dusuk hep. doktor az su içiyorsun dedı gercekten suyu arttırdıgımdan berı daha rahatım. bugun ayrıntılı ultrasonum var bebek 19+4 hala hareket hıssetmıyorum. normal mı sızce?
Cnm bol bol su iç devam ederse doktoruna sor ama suyu ihmal etme geçmiş olsunmerhaba kılzar bende agustos annesıyım... kızlar 2 gündr ishal var bende korkuyorm bebegıme zararı olur dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?