Cnm korkma ben daha bu hafta hissetmeye başladı oda hafif vuruşlar ama anlıyorum artık 22. Haftayı bekle 21 de olabilir ayrıntılı ultrasonda iyi sonuçlanır inşallah cnm
Evet cnm ilk gebelikte biraz geç hissediliyomuş.İyi şükür temiz çıkmış gözünaydın bir an önce gelsinlerde sağlıklaayrıntılıda cok şükür sorun cıkmadı. 22 yi bekleyeyım bende yapacak bısey yok. :)
Evet cnm ilk gebelikte biraz geç hissediliyomuş.İyi şükür temiz çıkmış gözünaydın bir an önce gelsinlerde sağlıkla
Hayırlı olsun birbirlerine arkadaş olurlar ne güzel :)merhaba kızlar ugrayamadım epeydir işlerin yogunlugunda başlığı açıp kaçmış gibi oldum :) bende dün dra gittim herşey iyimiş oğlum olacak. 2. oğlum Allah nasip ederse.
evet canım maalesef kaybettik.neyseki diğer eşini etkilemedi çünkü çift yumurta ikizleriydi.çok şukur kızımı sağlıkla kucağıma alabildim.benim kızım yarın 4.ayını dolduruyor :) seninkide 4.5 aylık olmuştur.Kızlar çok tatlı oluyor inan :) inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın minik prensesi :)aaa senin ikizlerden birini kaybettinizmi? çok üzüldüm yaaa.. allah kızını size bağışlasın canımm.
bizde cinsiyetini dün öğrendik kız olacakmış. şu an 16+4 haftadayım. şu an sağlıklı görünüyor inşaAllah böyle gider bende senin gibi kızımı kucağıma alırım:))
Bugün 22 olduk canım sentesekkurler. siziin kaç haftalık oldu?
Cnm ben 12. Haftada öğrenmiştim erkek olduğunu 20 de öğrenirsin artık sağlıklı olsunda kız erkek farketmezSlm kızlar bende Nasıp olursa agustos sonu anne olucam 12.haftada radyolojı uzmanı kıza benzettı 19.haftamdayım daha öğrenemedim belcıkada 20.haftada bakıyorlar sureklı gıremıyorsun esımde cok erkek ıstıyor sızce 12.hafta erken degılmı
Sorma cnm ya ben 15 kilo aldım çok mutsuzum hani veririm doğumdan sonra onu takmıyorumda inanılmaz sırt ve bel ağrısı yapıyorKilo alımları nasıl gidiyor =) kaç kilo aldınız kızlar?
tesekkurler. siziin kaç haftalık oldu?
Bugün 22 olduk canım sen
Masallah Can'ım benımkıde bı kesınlesseydı hazırlık lara başlardıCnm ben 12. Haftada öğrenmiştim erkek olduğunu 20 de öğrenirsin artık sağlıklı olsunda kız erkek farketmez
Kaçıncı haftadasın da bu kadar kılo aldın Canım gözüm korktu ben 19.haftadayım bır kılo aldımSorma cnm ya ben 15 kilo aldım çok mutsuzum hani veririm doğumdan sonra onu takmıyorumda inanılmaz sırt ve bel ağrısı yapıyor
Ayy ne güzel korkma sen böyle olmazsın zaten 6 kilo ilk 4 ayda aldım hep tost yedim bulantılardan sonra tatlıya sardım dikkat etmedim hiç 24 haftalık şimdi 68 kiloyumKaçıncı haftadasın da bu kadar kılo aldın Canım gözüm korktu ben 19.haftadayım bır kılo aldım
Yarısı bitti bile cnmbenımde bugun 22:)
Kilo alımları nasıl gidiyor =) kaç kilo aldınız kızlar?
Ayy ne güzel korkma sen böyle olmazsın zaten 6 kilo ilk 4 ayda aldım hep tost yedim bulantılardan sonra tatlıya sardım dikkat etmedim hiç 24 haftalık şimdi 68 kiloyum
Yarısı bitti bile cnm
Aman Can'ım dıkkat zaten sonlarına doğru daha cok alıcaz sağlıklı bı gebelık ıcın ıyı degıl benım odum kopuyor bırde her aksam esımle yürüyüşe gıdıyoruz ınan cok ıyı gelıyorAyy ne güzel korkma sen böyle olmazsın zaten 6 kilo ilk 4 ayda aldım hep tost yedim bulantılardan sonra tatlıya sardım dikkat etmedim hiç 24 haftalık şimdi 68 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?