2016 ağustos anneleri buluşma noktası :)

Bende artık dikkat ediyorum tatlıyı kestim ama olan oldu yürüyüşe bizde çıkıyoruz iyi geliyor Evet cnm o yüzden yazdım gece hiç uyuyamıyorum kilodan sırtım belim çok ağrıyor iyi olmadı böyle olması

60la hamile kaldım. mıde bulantım yuzunden 52 ye düştüm.

24. haftaya kadar mı 15 kilo aldın?
Evet ya aynen çok aldım bulantı zamanı birde vejeteryan olduğum için vitamin aldım karbonhidrat ağırlıklı beslendim bebeğimde kilo olarak önden gidiyo tost yedim çok tatlı dikkat etmedim anlayacağın şimdi kestim ama Allah tan zayıftım hamile kaldığım da 55 le kaldım 68 şimdi boyumda 170 görünen halimde şişman değilim ama beni çok rahatsız ediyo sırt ve bel ağrısı çok yapıyo

Moralini bozma hamileliginikendine zehır etme bıtanem az daha dikkat et herşey yoluna girecek bebislerimiz kucağımıza alalım kilo mu kalir

Moralini bozma hamileliginikendine zehır etme bıtanem az daha dikkat et herşey yoluna girecek bebislerimiz kucağımıza alalım kilo mu kalir
Yok takmıyorum sigarayı bir anda bırakınca aslında normal böyle olması hergün yürümeye çalışıyorum bakalım

Hii sıgarayı bırakınca sen ondan bu kadar aldın simdianladim Can'ım aferım sana bırakman cok iyi olmuş çoğu anne bunu yapaimiyor

Hii sıgarayı bırakınca sen ondan bu kadar aldın simdianladim Can'ım aferım sana bırakman cok iyi olmuş çoğu anne bunu yapaimiyor
Evet cnm çok zor gerçekten belki bende yapamazdım ama eşim sağolsun bu konuda çok ısrarcıydı tabii aklıma geldikçe tıkındım

Dün detaylı ultrasonumuz vardı. Uzun uzun izledik oğlumuzu çok güzeldi ya. Hayırlısıyla sağlıkla zamanında doğsada sevsem

Benımde tansiyonum hep düşük 8 e 5 benım de her kontrol de bu böyle sıkıntı olmayacağını gebelikten Kaynaklı olduğunu söyledi
Benimde hep öyle 9-5 9-6

Aslında kendimi halsiz de hissetmiyorum ama dün sabah tetenos aşımı bile tansiyonun düşük deyip yapmadı akşama doğru yaptı

Dün detaylı ultrasonumuz vardı. Uzun uzun izledik oğlumuzu çok güzeldi ya. Hayırlısıyla sağlıkla zamanında doğsada sevsem
Canim benim ne guzel bı sorun yok demı benımde 28de sabırsızlıkla bekliyorum bırde cınsıyetını ogrenicem

30 agustosta geliyor benim minik aşkım
Hayırlısıyla zaman çabuk geçsede o mutluluğu tatsak. 6 yıl bekledim ama 4 ay gözümde büyüyor

Normal olsaydı 3 eylüldü benimde. Ama sezeryan dedikleri için muhtemel tarih 23 Ağustos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…