- 15 Aralık 2015
- 849
- 604
- 23
Bende artık dikkat ediyorum tatlıyı kestim ama olan oldu yürüyüşe bizde çıkıyoruz iyi geliyor Evet cnm o yüzden yazdım gece hiç uyuyamıyorum kilodan sırtım belim çok ağrıyor iyi olmadı böyle olmasıAman Can'ım dıkkat zaten sonlarına doğru daha cok alıcaz sağlıklı bı gebelık ıcın ıyı degıl benım odum kopuyor bırde her aksam esımle yürüyüşe gıdıyoruz ınan cok ıyı gelıyor
Evet ya aynen çok aldım bulantı zamanı birde vejeteryan olduğum için vitamin aldım karbonhidrat ağırlıklı beslendim bebeğimde kilo olarak önden gidiyo tost yedim çok tatlı dikkat etmedim anlayacağın şimdi kestim ama Allah tan zayıftım hamile kaldığım da 55 le kaldım 68 şimdi boyumda 170 görünen halimde şişman değilim ama beni çok rahatsız ediyo sırt ve bel ağrısı çok yapıyo60la hamile kaldım. mıde bulantım yuzunden 52 ye düştüm.
24. haftaya kadar mı 15 kilo aldın?
Moralini bozma hamileliginikendine zehır etme bıtanem az daha dikkat et herşey yoluna girecek bebislerimiz kucağımıza alalım kilo mu kalirEvet ya aynen çok aldım bulantı zamanı birde vejeteryan olduğum için vitamin aldım karbonhidrat ağırlıklı beslendim bebeğimde kilo olarak önden gidiyo tost yedim çok tatlı dikkat etmedim anlayacağın şimdi kestim ama Allah tan zayıftım hamile kaldığım da 55 le kaldım 68 şimdi boyumda 170 görünen halimde şişman değilim ama beni çok rahatsız ediyo sırt ve bel ağrısı çok yapıyo
Yok takmıyorum sigarayı bir anda bırakınca aslında normal böyle olması hergün yürümeye çalışıyorum bakalımMoralini bozma hamileliginikendine zehır etme bıtanem az daha dikkat et herşey yoluna girecek bebislerimiz kucağımıza alalım kilo mu kalir
Evet cnm çok zor gerçekten belki bende yapamazdım ama eşim sağolsun bu konuda çok ısrarcıydı tabii aklıma geldikçe tıkındımHii sıgarayı bırakınca sen ondan bu kadar aldın simdianladim Can'ım aferım sana bırakman cok iyi olmuş çoğu anne bunu yapaimiyor
20+3 deyim 8 kilo aldım ama iyi oldu 42 ile hamile kaldımKilo alımları nasıl gidiyor =) kaç kilo aldınız kızlar?
Benimde hep öyle 9-5 9-6Benımde tansiyonum hep düşük 8 e 5 benım de her kontrol de bu böyle sıkıntı olmayacağını gebelikten Kaynaklı olduğunu söyledi
Canim benim ne guzel bı sorun yok demı benımde 28de sabırsızlıkla bekliyorum bırde cınsıyetını ogrenicemDün detaylı ultrasonumuz vardı. Uzun uzun izledik oğlumuzu çok güzeldi ya. Hayırlısıyla sağlıkla zamanında doğsada sevsem
Evet ya çok güzel bir duygu çok şükür. Sıkıntı çıkmadı her şey gayet iyi dedi şükür. :)Canim benim ne guzel bı sorun yok demı benımde 28de sabırsızlıkla bekliyorum bırde cınsıyetını ogrenicem
Hayırlısıyla zaman çabuk geçsede o mutluluğu tatsak. 6 yıl bekledim ama 4 ay gözümde büyüyor30 agustosta geliyor benim minik aşkım
Hayırlı olsun canım :)Kızlar bugun ogrendım benımde kızım olucak cok mutluyuöö
Saol fıstıgımHayırlı olsun canım :)
Hamilelik takvimini imzana ekle hergün takip etmek çok eğlenceliiSaol fıstıgım
Pazartesi günü yaptıracağım inşallahşeker yükleme yaptırdınız mı kızlar
ysnına kitsp dergi bişi götür :) bekle bekle zaman geçmiyor. :)Pazartesi günü yaptıracağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?