2016 ağustos anneleri buluşma noktası :)

O zaman kadar duyarsin bence.içim rahat etsin dersen vajinal ultrason da dusünebilirsin.

Kızlar bugün de idrarimi yaparken beyaz pihti gibi bir parça düştü. Böyle birşey başına gelen var mi? Bi de yine böyle beyaz akintiylaa beraber gelen 1 damla pembelik gördüm. Ama devamı gelmedi.bunlar doğal mi

G gurishihanu canim bilmiyorum ama ciddi bi kanama yoksa sikinti yoktur bence.beyaz akinti bende de oluyor.parça düşmesi şeklinde degil ama.dr kontrolüne çok varsa telefonla sorabilirsin.az kaldiysa da yüzyüze sorarsin.
Ben de 8+3 teyim ama makatta baski oluyor arada.hamilelik insani daha pimpirikli yapiyor sanirim

Merhaba kızlar bnm de 7 haftalık çok şükür.Daha önce 3 dusugum oldu daha doğrusu kurtaj olmak zorunda kaldım maalesef.o yüzden çok hassasim,gerginim.şimdi günlük hibor iğne ve progesteron Kullaniyorum.hayırlısıyla 12. Haftayı bi atlatsak..hepimize Allah yardım etsin inşallah

Kızlar merhaba son adet tarihim 13 kasım , agustos annesiyim inşallah. izmir de olan varmı aranızda ? doktor danışıcam.
dün doktora gittik kalp atışını gördüğünü söyledi, ses yok şiimdilik bizde. biraz erken giittik sanırım. bu 3. gidişimizde sabırsız anne

mrb herkese hayırlı olsun diyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.benimde son adet tarihim 23 kasım bhcg 1999 kese göründü yarın tekrar gideceğim su an 5+1 deyim hibor 3500 kullanıyorum henüz kalp atışı duymadık tabi

Cnm ben de hibor 3500 Kullaniyorum.kaçıncı hamileliğin

benim bu 5.gebeliğim bir tane kızım var 3 kaybım var
Çok geçmiş olsun sen daha tecrübeli sin o zaman benim de 3 kaybim var
benim bu 5.gebeliğim bir tane kızım var 3 kaybım var
Öncelikle çok geçmiş olsun.bnm de 3 kaybim var ama ilk bebeğim olacak inşallah.çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan.Allah kucagimiza almayı kısmet etsin ınş :)

amin inşallah Rabbim umduklarımıza hayırlısı ile nail eylesin çok zor günlerdi.

WestLife kusura bakma lutfen son bisey daha sorucam genetik testlerde pihtilasma cikmis miydi senin.Ben de çıkmadı ama tedbir amaçlı Kullaniyorum sanırım..şimdiden Tskkrler

Kizlar hibor u neden kullaniyorsunuz neye faydasi var.ben folic ve progestan a devam sadece.

Kizlar bizler paylaşimlarimizi buradan yapariz.diğer sayfamiz biraz yoğun.yazilanlar kaybolup gidiyor maalesef

Biz de ocakta gidicez.bakalim bizim kerata büyümuş mü?çin takvimi erkek gösterdiğinden beri hep oğlum olacak gibi hissediyorum bakalim kiz mi geliyor erkek mi ki olursa ayni giyinicem kizimla.kendime aldiğimdan ona da alicam.allah hayirlisini versin:)

Merhabalar bende araniza yeni katıldım bir oglum var 3 yasinda bu ikinci gebeligim rabbim hepimizin evlatlarini sag saglim kucağımiza almayi nasip etsin

Merhaba kızlar. Bende 6 haftalık oldum. Pazartesi günü keseyi gördüm 6mm'miş. . 7 ocakta kalp atışını duymaya gideceğim kısmetse. Umarım hepimizin hamileliği yolunda gider.
Ben 2 yıllık evliyim. Tam aşılama tedavisi düşünürken kendiliğinden hamile kaldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…