O zaman kadar duyarsin bence.içim rahat etsin dersen vajinal ultrason da dusünebilirsin.ada_aras Teşekkürler canım. Ben de bu perşembe gitmeyi düşünüyorum 6+3 te. Belki duyarız. Aileler şehir dışındalar.o yüzden perşembe yılbaşı için yola cikicaz onların yanına. Henüz soylemedik süpriz yaparız yüzyüze diye. Allah inşallah kalp sesini duyup yola çıkmayı nasip eder..
Cnm ben de hibor 3500 Kullaniyorum.kaçıncı hamileliğinmrb herkese hayırlı olsun diyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.benimde son adet tarihim 23 kasım bhcg 1999 kese göründü yarın tekrar gideceğim su an 5+1 deyim hibor 3500 kullanıyorum henüz kalp atışı duymadık tabi
benim bu 5.gebeliğim bir tane kızım var 3 kaybım varCnm ben de hibor 3500 Kullaniyorum.kaçıncı hamileliğin
Çok geçmiş olsun sen daha tecrübeli sin o zaman benim de 3 kaybim varbenim bu 5.gebeliğim bir tane kızım var 3 kaybım var
Öncelikle çok geçmiş olsun.bnm de 3 kaybim var ama ilk bebeğim olacak inşallah.çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan.Allah kucagimiza almayı kısmet etsin ınş :)benim bu 5.gebeliğim bir tane kızım var 3 kaybım var
amin inşallah Rabbim umduklarımıza hayırlısı ile nail eylesin çok zor günlerdi.Çok geçmiş olsun sen daha tecrübeli sin o zaman benim de 3 kaybim var
Öncelikle çok geçmiş olsun.bnm de 3 kaybim var ama ilk bebeğim olacak inşallah.çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan.Allah kucagimiza almayı kısmet etsin ınş :)
2 türlü pıhtılaşma çıktı heterozigot çok ciddi değil ama benimki de önlem amaçlı.WestLife kusura bakma lutfen son bisey daha sorucam genetik testlerde pihtilasma cikmis miydi senin.Ben de çıkmadı ama tedbir amaçlı Kullaniyorum sanırım..şimdiden Tskkrler
Galiba sorumun cevabi buradaWestLife kusura bakma lutfen son bisey daha sorucam genetik testlerde pihtilasma cikmis miydi senin.Ben de çıkmadı ama tedbir amaçlı Kullaniyorum sanırım..şimdiden Tskkrler
hıbor kan sulandırıcı iğne.pıhtılaşma sorunu olanlara veriliyor size daha önce test yaptılar mıKizlar hibor u neden kullaniyorsunuz neye faydasi var.ben folic ve progestan a devam sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?