- 28 Aralık 2015
- 18
- 6
- 1
Canım gerçekten üzüldüm senin için.Ne denir bilmiyorum.yaşınız mi küçük acaba evlilik ağır mi geliyor.Ama benden sana abla tavsiyesi keşke aileleri çok dahil etmeseydiniz.aranızda çözmeye calissaydiniz.bu arada ben 34 yasndaym ve 8 yıllık evliyimbir süredir takip ediyorum sizi moralim çok bozuk cumartesi günü kahverengi lekem geldi dr progestan ve 6 gün rapor verdi öğretmenim buarada. ben çok korkuorm birşey olur diye ama eşimin umurunda değil pazar günü beni tek başıma bırakıp kahveye gitti zaten hamilelik hormonlarımla oynamış tehlikeli durumum var kalktım ogün ağlaya ağlaya yemek yaptım eşim geldi gönlümü almaya çalıştı konuşmadım ben konuşmayınca sinirlendi herşey daha kötü oldu küfür kıyamet beni evden kovdu gecenin 3ünde evden çıktım ağlaya ağlaya ailemin yanına gitmeye karar verdim takip etti yolda önüme falan kırdı beni durdurdu (buarad daha önce şiddetide vardı parmağım kırıldı bacağım yarıldı) yalvar yakar geldim eve ertesi gün annesinin gazlamasıyla tekrar aynı şeyler ben bütün gün yatıorm akşam gelio yüzüme bakmıo elinde telefon sürekli oyun oynuo anneside bana kızıo oğlum büyümeyen bebek onu idare et dio bende babamı aradım gel beni al ben daha fazla dewam edemiyeceğim diye ayrıca çocuğu çok istiyodu hatta olmuyordu bende pco onda sperm azlığı vardı tedavi olacaktık tam o sırada Allah verdi ve kıymetini bilemedi. olmasaydı zaten senden ayrılacaktım falan diyor. şimdi babamı bekliyorum memleketten geliyor yolda. bugün çocuğumu hissetmiyorum sanki içim bomboş gibi napacağımı bilmiorm
Canim çizelge siger topicte yapiliyor ama orasi çok kalabalik.burda sadece paylasmda bulunuyoruz.gebeliğin hayirli olsunSelam kizlar bende araniza yeni katildim sanirim 5 hafta 3 gunluk hamileyim , sanirim diyorum cunku doktor ultrosondan bakmadi sadece kan tahliliyle hamilesin dedi 2 hafta sonra gelde ultrosana oyle bakalim dedi , ya birde birsey soracagim bu hamilelik cizelgesini nasil yapiyorsunuz
Yapmadilar dr 12. Haftadan önce tahlil yapmayacaģim dedi.yaptirsam mi acaba?tam kan tahlilinde çikar mi bu pihtilaşma?hıbor kan sulandırıcı iğne.pıhtılaşma sorunu olanlara veriliyor size daha önce test yaptılar mı
Ben folic i 1 progestani günde 2 kullaniyorum.dün doktorumdan cevap geldi, toxoplazma testlerinde IgG nin pozitif olması hastalıkları daha önceden atlattığımın göstergesiymiş. bebişlerin ikiz olup olmaması hakkında ne zaman bilgi verir bilmiyorum ama haftaya kalbi atacakmış sanırım. onu dinlemeye gideceğiz. bu arada dün bir şey duydum . kuzenimin kanda pıhtılaşma nedeniyle bebeğini kaybettiğini öğrendim kan sulandırıcı hap kullanmak ve folik asit çok çok önemliymiş hanımlar.
ben 30 eşim 33 yaşında sevdiğim için birçok şeyi zaten ailemize taşımadım bugüne kadar dediğim gibi daha 2 ay önce bacağıma 6 dikiş atıldı evde darp raporlarım var kadermi desem ben cahilimmi desem nasıl böle birşeye müsade ettim bilmiorm bide çocuk yaptım bu adamdan kafam çok karışık çok kötüyüm
Kan pıhtılaşma testleri genetik bölümünde ve hematoloji yapılıyor geçmişte düşüklerim olduğu için yapıldıYapmadilar dr 12. Haftadan önce tahlil yapmayacaģim dedi.yaptirsam mi acaba?tam kan tahlilinde çikar mi bu pihtilaşma?
Ben 5+1gunlukken doktora gittim ve doktor ultrosondan baksak birsey gorunmez sen en iyisi 2 hafta sonra gel hem kalp atisina da bakariz dedi ben ilk basta kizdim bi gorseydim keseyi en azindan dedim ama doktor gerek gormedi simdi hic hamileymisim gibi gelmiyorGebelik kesenin ve embriyonun kaçıncı haftada gördünüz acaba 5+2 deyim kese var ama embriyo henüz yok.
Bende aranıza yeni katıldım öncelikle herkesin bebeği hayırlı olsun ben folic asit kan sulandirici iğne ve aspirin kullanıyorum bugün keseyi gördükSimdilik sadece folik asit mi kullaniyorsunuz kizlar
H handemustafa öncelikle geçmis olsun inan durumuna çok üzüldüm bir o kadar da şaşirdim.2 ay önce bacağima 6 dikiş atildi diyorsun ama hamilelik haftasina bakarsan aşagi yukari olaydan 1 2 hafta sonra hamile kalmişsinayrica içinde şiddet olan bir evlilikten bebek beklemek bana biraz olmayacak duaya amin demek geldi.ara sira kavga gürültü olur her evlilikte ama bu adam sana ciddi zararlar vermis.
Bana sorarsan ona haber vermeden eşyalarini topla babanla evi terk at ve darp raporlarin da varmis tabiri caizse mahkemede donuna kadar da al.hem de ögretmenmişsin canim ya kiyamam.milletin çocuguna her seyi ögretirsin ama evdeki hayvani(sana şiddet uyguladiği icin diyorum kusra bakma)evcilleştiremezsin
Canim çok açik olacak ama bu adam sana geri dönüsu olmayan bi zarar verebilir
Bebeğe gelince o tamamen senin bebeğin sebep ne olursa olsun ona kiyma ve her seyi ona göre ayarla.
Allah yardimcin olsun canim.hakkinda hayirlisini versin.
ederim söyledikleriniz okadar doğruki babam geldi ewden ayrıldık sirekli arıyor yalvarıyor babamda. Bende cvp vermiorz inşallah bebeğime bişi olmamıştr bundan sonra artık Hakkımızda hurlısı olsun tekrar çok teşekkür ederim yazınızı görünce çok rahatladım en azından yalnız değilimişim çünkü arklaromdan hiç birine bahsedemedim utandımH handemustafa öncelikle geçmis olsun inan durumuna çok üzüldüm bir o kadar da şaşirdim.2 ay önce bacağima 6 dikiş atildi diyorsun ama hamilelik haftasina bakarsan aşagi yukari olaydan 1 2 hafta sonra hamile kalmişsinayrica içinde şiddet olan bir evlilikten bebek beklemek bana biraz olmayacak duaya amin demek geldi.ara sira kavga gürültü olur her evlilikte ama bu adam sana ciddi zararlar vermis.
Bana sorarsan ona haber vermeden eşyalarini topla babanla evi terk at ve darp raporlarin da varmis tabiri caizse mahkemede donuna kadar da al.hem de ögretmenmişsin canim ya kiyamam.milletin çocuguna her seyi ögretirsin ama evdeki hayvani(sana şiddet uyguladiği icin diyorum kusra bakma)evcilleştiremezsin
Canim çok açik olacak ama bu adam sana geri dönüsu olmayan bi zarar verebilir
Bebeğe gelince o tamamen senin bebeğin sebep ne olursa olsun ona kiyma ve her seyi ona göre ayarla.
Allah yardimcin olsun canim.hakkinda hayirlisini versin.
razı olsun çocuğumu onunla büyütme istemiorm inşallah Allah o gücü verir ve ondan kurtulurumCanım çok üzüldüm ya inşallah Rabbim sanada bebeğine de yardım eder ve hayatın düzene girer nacizane fikrim keşke çocuk yapmasaydın bu durumda ilerde onun psikolojisi ve sağlığı için baba ve annenin arasında ki diyalog çok önemli dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?