2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benimkide istanbul diyince cin gormus gibi bakiyor nedense sevmiyolar yaa benim kv ile kp ayri oda yok yani bende bakicak balim ciddende kocalarda ayniymis. Keske ikna olsalarda istanbula gitsek
Ben de İstanbul'dan kaçmaya çalışıyorum eşim gitmiyor burada düzen kurduk gidemem diyor valla gitse ben hemen kabul ederim neresi olsa farketmez

Valla bizde çok Nadir ama ben de de öyle bir durum olmuştu rüyalarıma giriyordu Nasıl bi şeyse normalde hiç yaşamadığım bir şey

Ayy çok hoşsun doktor yasak dediyse o ayrı ama birlikte olmakla rahim kasılması fln bilemiyorum. İlkinde bayaa bi yazı okuyup araştırmiştim. Eğer dr herhangi birşey demezse yapabildiğin kadar yapılabilir deniyor. Hamilelik costuruyor hormonları

Kizlaaar gunaydin size bisey soracagim kafam cok karisti az once saglik ocagina gittim rutin kontrol icin cagirmisti ebe. Bebegin kalp atisina bakalim dedi 1-2 dk icnde bebgin kalp atislari 127 ile 140 arasinda gitti geldi ilkd defa boyle oluyo sanki huzursuz oldum oyle degisirmiki saniyelik kalp atim hizi

kızlar günaydınnn hayırlı cumalar
doğumdan sonra dependin emici kilotları var onlar kullanışlı olur mu acaba??? açık renk gecelikler giyeceğiz kirlenme riski çok fazla sizler doğumdan sonra ne kullanmayı düşünüyorsunuz?

Canim aç mi gittin bebis aç olduğunda da ritim bozukluğu olabiliyomus. Dr a git bi dr ölçsün bnce

Canım ben sezeryan doğum olmasına rağmen 40 gün yoğun kanamam oldu hatta 53. Güne kadar hafif hafif gelmişti ben 40 da temizlenip namaza başlamıştım sonra gelen kanı özür kanı sayıp devam etmiştim... Bu arada ilk 10 gün depend hasta külodu kullandım çok memnundum şimdi yine koydum doğum çantama

bende almayı düşünüyorum canım kullanan biri olarak sana sorayım çok sıcaklatıp pişik yapma riski varmı ilk doğumum benim nasıl birşey alacağımı bilmiyorum

Kullanmıştım çok rahat ettim kesinlikle almalısınn

bir arkadaşımda bana önerdi depen i.. bende aldım canım.. çok memnun kalmış o da..

Ay kizlar, bende hormonlar nedense tam tersi. Esim yaklasmasa sokulacagim yok. BiZe en basindan beri serbest. Ama bende tik yok. Oncesindende ilgisiz degildim halbuki.

Bu arada doktorumu bekliyorum, birazdan bizimkini gorecegizZZZ. Cok heyecanliyiz.

Haber , resim ne varsa hepsini bekliyoruz

İlkinde hastanede kalın ped gibi birseyler vermişlerdi. Yine almam ben yanıma birsey. Lazım olursa hastane Karşısı eczane var . Zaten lacivert pijama takımı almayi düşünüyorum yanıma. Açık renk tehlikeli

Haftaya sıcaklıklar mevsım normallerının ustune cıkıyormuşşşş eyvahlar olsunnnn
Aman allahım beni bu sıcaklar bile mahvetti
Ben de bu hafta çok ağırlaştım daha önceleri böyle değildim yürümekte çok zorları

bende almayı düşünüyorum canım kullanan biri olarak sana sorayım çok sıcaklatıp pişik yapma riski varmı ilk doğumum benim nasıl birşey alacağımı bilmiyorum
Canım benim ilk doğumum nisan ayıydı havalar çok idealdi şimdi nasıl olur bilmiyorum ama nasıl yazın adetken ped rahatsız ediyor ma mecbur kullanıyorsak bunu da yine kullanıcam en azından pijamalar batmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…