- 30 Nisan 2010
- 1.269
- 2.180
- 133
Ben de İstanbul'dan kaçmaya çalışıyorum eşim gitmiyor burada düzen kurduk gidemem diyor valla gitse ben hemen kabul ederim neresi olsa farketmezBenimkide istanbul diyince cin gormus gibi bakiyor nedense sevmiyolar yaabenim kv ile kp ayri oda yok yani bende bakicak balim ciddende kocalarda ayniymis. Keske ikna olsalarda istanbula gitsek
Valla bizde çok Nadir ama ben de de öyle bir durum olmuştu rüyalarıma giriyordu Nasıl bi şeyse normalde hiç yaşamadığım bir şeyKızlar kımseyle paylasamadıgım bıseyı paylasmak ıstıyorum sızle, normalde kırk yıl kalsam aklıma gelmez hatta cogu zaman yasamak ıstemem bıle ama bu ara aklımda surekli yavvvv bılmem anlatabılıyor muyum hormonlar benımle oynuyor mu dersınız dr gecen ay esımde varken sormuştuk artık yasak demıştı daha 28. Haftaydı erken oldugunu dusunmustum esım acısından ama bu hafta kendı acımdan da erken dıyorum rahımın kasılması gevsemesı erken doguma neden olurmuş ama anlamadım yaaa cok cekındım bak şimdıııı sız ne zaman fınalı yaptınız bızım 1 ay olacak nerdeyse, yasaklar cazıp gelır ya o mesele sanırım
Kızlar kımseyle paylasamadıgım bıseyı paylasmak ıstıyorum sızle, normalde kırk yıl kalsam aklıma gelmez hatta cogu zaman yasamak ıstemem bıle ama bu ara aklımda surekli yavvvv bılmem anlatabılıyor muyum hormonlar benımle oynuyor mu dersınız dr gecen ay esımde varken sormuştuk artık yasak demıştı daha 28. Haftaydı erken oldugunu dusunmustum esım acısından ama bu hafta kendı acımdan da erken dıyorum rahımın kasılması gevsemesı erken doguma neden olurmuş ama anlamadım yaaa cok cekındım bak şimdıııı sız ne zaman fınalı yaptınız bızım 1 ay olacak nerdeyse, yasaklar cazıp gelır ya o mesele sanırım
Canim aç mi gittin bebis aç olduğunda da ritim bozukluğu olabiliyomus. Dr a git bi dr ölçsün bnceKizlaaar gunaydin size bisey soracagim kafam cok karisti az once saglik ocagina gittim rutin kontrol icin cagirmisti ebe. Bebegin kalp atisina bakalim dedi 1-2 dk icnde bebgin kalp atislari 127 ile 140 arasinda gitti geldi ilkd defa boyle oluyo sanki huzursuz oldum oyle degisirmiki saniyelik kalp atim hizi
Canım ben sezeryan doğum olmasına rağmen 40 gün yoğun kanamam oldu hatta 53. Güne kadar hafif hafif gelmişti ben 40 da temizlenip namaza başlamıştım sonra gelen kanı özür kanı sayıp devam etmiştim... Bu arada ilk 10 gün depend hasta külodu kullandım çok memnundum şimdi yine koydum doğum çantamaBenim de fenaydı da ben Bebek bezi kullandım. Can'ım sen normal mı sezaryen mi? Bana hep sezaryende bu kadar çok kanama olmuyorsun dediler ne kadarı doğru bilmiyorum ama...Bebekle çok wc ye girdim. Naapacaksın? Ağlayıp çatlasın mı diyorsun alıyorsun yanınazaten öyle keyfi wc nerde yok yok kim ne derse desin zor çok zor!
bende almayı düşünüyorum canım kullanan biri olarak sana sorayım çok sıcaklatıp pişik yapma riski varmı ilk doğumum benim nasıl birşey alacağımı bilmiyorumCanım ben sezeryan doğum olmasına rağmen 40 gün yoğun kanamam oldu hatta 53. Güne kadar hafif hafif gelmişti ben 40 da temizlenip namaza başlamıştım sonra gelen kanı özür kanı sayıp devam etmiştim... Bu arada ilk 10 gün depend hasta külodu kullandım çok memnundum şimdi yine koydum doğum çantama
Kullanmıştım çok rahat ettim kesinlikle almalısınnkızlar günaydınnn hayırlı cumalar
doğumdan sonra dependin emici kilotları var onlar kullanışlı olur mu acaba??? açık renk gecelikler giyeceğiz kirlenme riski çok fazla sizler doğumdan sonra ne kullanmayı düşünüyorsunuz?
Canım ben sezeryan doğum olmasına rağmen 40 gün yoğun kanamam oldu hatta 53. Güne kadar hafif hafif gelmişti ben 40 da temizlenip namaza başlamıştım sonra gelen kanı özür kanı sayıp devam etmiştim... Bu arada ilk 10 gün depend hasta külodu kullandım çok memnundum şimdi yine koydum doğum çantama
Kullanmıştım çok rahat ettim kesinlikle almalısınn
Ay kizlar, bende hormonlar nedense tam tersi. Esim yaklasmasa sokulacagim yok. BiZe en basindan beri serbest. Ama bende tik yok. Oncesindende ilgisiz degildim halbuki.
Bu arada doktorumu bekliyorum, birazdan bizimkini gorecegizZZZ. Cok heyecanliyiz.
kızlar günaydınnn hayırlı cumalar
doğumdan sonra dependin emici kilotları var onlar kullanışlı olur mu acaba??? açık renk gecelikler giyeceğiz kirlenme riski çok fazla sizler doğumdan sonra ne kullanmayı düşünüyorsunuz?
Aman allahım beni bu sıcaklar bile mahvettiHaftaya sıcaklıklar mevsım normallerının ustune cıkıyormuşşşş eyvahlar olsunnnn
Ben de bu hafta çok ağırlaştım daha önceleri böyle değildim yürümekte çok zorlarıgünaydın kızlar. şükür bu haftada cumaya ulaştık. artık iyice ağırlaştım kendimi zor taşıyorum. iki adım yürüyemiyorum. dün gece ayaklarım o kadar şişmişti ki üzerine basamıyorum. bir an bilekten çıktığını zannettim
Canım benim ilk doğumum nisan ayıydı havalar çok idealdi şimdi nasıl olur bilmiyorum ama nasıl yazın adetken ped rahatsız ediyor ma mecbur kullanıyorsak bunu da yine kullanıcam en azından pijamalar batmazbende almayı düşünüyorum canım kullanan biri olarak sana sorayım çok sıcaklatıp pişik yapma riski varmı ilk doğumum benim nasıl birşey alacağımı bilmiyorum
Yok tatlım ameliyat yerinin yukarısı oluyor zaten yumuşak bayacanım peki sezeryandan sonra ameliyat kısmına denk geliyor mu bu külotlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?