Aynen yaa doguma 3ay kala dogum sonrası 2 ay yuhhh yanıı nıye cok sacma dıkkat ettıkten snr ne zararı olcak son ay dese anladım belkıı
Kendımı kötu hıssettım boyle dusuncelere kapıldıgım için normalde cok soguk bakarım cunku demek kı normalmişşşValla bizde çok Nadir ama ben de de öyle bir durum olmuştu rüyalarıma giriyordu Nasıl bi şeyse normalde hiç yaşamadığım bir şey
Ben de bu konuyu açacaktım siz ne yaptınız diye. Bizimde 3 hafta oldu. Sakıncalı mı yani olamamalımıymışKızlar kımseyle paylasamadıgım bıseyı paylasmak ıstıyorum sızle, normalde kırk yıl kalsam aklıma gelmez hatta cogu zaman yasamak ıstemem bıle ama bu ara aklımda surekli yavvvv bılmem anlatabılıyor muyum hormonlar benımle oynuyor mu dersınız dr gecen ay esımde varken sormuştuk artık yasak demıştı daha 28. Haftaydı erken oldugunu dusunmustum esım acısından ama bu hafta kendı acımdan da erken dıyorum rahımın kasılması gevsemesı erken doguma neden olurmuş ama anlamadım yaaa cok cekındım bak şimdıııı sız ne zaman fınalı yaptınız bızım 1 ay olacak nerdeyse, yasaklar cazıp gelır ya o mesele sanırım
Ahh canım düşünmez olur muyum Tabiki daha önce vermek istedim ama malesef kreşe alım yok o yüzden veremiyorum mecbur alımlar eylülde başlıyor diye bekliyoruz ..normalde çok ters zamana denk geliyor dediğin gibi evden dışlanmış gibi hissetmemesi lazım ama kreşlerin çocukları seçme dönemi malesefki eylüle denk geliyor ..bizimki daha bir buçuk yaşında teyzesi Burda da 3 yaşında alıyorlar zaten ama ben acıtasyon yapacagım için ..gerçi acıyasyon da deil gerçek bu kimsesiz yaşıyoruz burda artık bir arkadaş çevresi olsun istiyorum parka götürüyorum ama kreş ortamı gibi olmuyor ki ..sana bir şey diyim mi her iki türlü zaten cinnet dönemi geçirecekler bizim yapacağımız sadece bu durumu biraz daha aza çekmiş olacakBenim oğlum yarım gün kreşe gidiyor. Burda 3 yaşını doldurmayan çocuğu devlet kreşine almıyorlar. İyice alıştı,arkadaşları öğretmeniyle arası iyi. Hatta dışarı çıkınca benden daha çok arkadaşıyla karşılaşıyorcanım senin oğlan kaç aylık? Benimki 10 ağustosta 3 yaşında olacak. Şayet ciddi bir şekilde kreşe verecem diyorsan biran önce vermenintavsiye edebilirim. Doğuma yakın Zaman'da vermek psikolojik açıdan doğru olmayabilir. Evden ve sevdiklerinden uzaklaştırılıyorum,beni sevmiyorlar hissine kapılabilir. Yanında yörende hiç kimsenin olmaması çok zor bir durum. Allah yardımcın olsun inşallah. Kreşe verebilirsen gerçekten çok rahat edersin. Erkek çocuklar kızlara göre daha zor. İnşallah bizi çok zorlamazlar. İnşallah çok kıskanmazlar. İnşallah zarar vermezler ve zarar görmezler.
Kız kardeşim ve 2 çocuklu arkadaşlarım ne olursa olsun Bi cinnet dönemi yaşayacaksın diyorlarbenim gördüğüm de o. Zor günler bizi bekliyor ama üstesinden gelecez Allah'ın izniyle
İnşallah yine normal olur. Ben çok dua ediyorum. Hastaneden eve hiç bir şey olmamış gibi geliyorsun,kuş gibiSezaryen olursa toparlanma süresi malum biraz daha uzun. Benim alttan çok az dikişim vardı ki bu da çok rahat etmemi sağladı. Bi akrabam var kızın yaşı da küçüktü kabız oldum..tam gidiyorum ağlamaya başlıyor falan diye dert yanıyordu. Ona da dedim al git wc ye noolcak diye
teşekkür ederim canım aynen öyle =) cok kızıcam ona gelince :)geçmiş olsun canımm.. nasıl tedirgin etmiş annesini sıpa :)
Anneci bu çocuklar anneciBAna da temmuz sonunda doğuracakmışım gibi geliyo
Bütün bebekler öyle galiba yaa, deli gibi dönüyor dönüyor da, babası bi defa bile göremez mi
Eşim de araştırmış biraz, bütün babalar aynı dertten muzdarip dio
O zaman size kastı var :)Risk yok bişey yok nıye yasak onu anlamadımmm
Tatlm uyuyormuş ya işte bazı dönmeler uyumaya daha çok yatkın oluyorlar enerji depoluyorlar ..sen en iyisini yapmışsın muhakkak hareketleri azalınca ya da kesilince doktora gidilmeli .. Umarım daha da çok hareket etmeye başlar ve annesini korkutmaz bir dahagünaydın kızlar=)
ya dün cok kötü geçti benim. magnezyuma başladım demiştim ya kasığımda ağrı ve bulantı yaptığını düşünüyorum. dün öğlen tam bunu düşünürken bebeğimin hiç oynamadığını fark ettim sabahtan beri. sonra bekledim gün içinde tık yok. çikolata yedim 5 e doğru yine oynamadı.benim tedirginlik artıo tabi. eve gidiyim uzanıyım sırtüstü dedim. iş çıkışı gittim uzandım yok müzik açtım sos ses yok. o sırada eşim geldi gün içinde söylememiştim hiç. neyin var diyince sinirim bozuldu artık ağlamaya başladım. doktora gittik hemen en yakın. baktı doktor uyuyodur su an gayet iyi dedi. rahatladım ama çok büyük bi tedirginlik yaşadım
Anlafım canım, esıme dıyorum kı dr umuz 50 yasını geckındır kendı rutını nadır oldugundan oyle demiştırrrSelamlar kızlar,
İstanbul çok sıcak hele hele akşam üstü tam bastırıyor.. Dayanılacak gibi değil.. Allahtan geceleri evim serin de kızım uyuduğu zaman bende rahat uyuyuyorum.. Yoksa yığılır kalırım bir yerlerde.. Kızım ve ben iyiyiz çok şükür.. hatta 33. haftamda seyehat izni bile verdi doktorumuz :) Ama oğlum büyük sıkıntı.. Hem Wc eğitimi, hemde kreş.. Kesinlikle kreşe alışamıyor... Wc eğitimine de hazır kuzum ama ben hem ev hem iş hem bebek hem oğlum artık dayanamıyorum sanırım.. Çok yoruluyorum..Ananesi gelince halledecekler artık
servey arkadaşım söylediğin durumla ilgili ben ilk doğumum da da şimdi de bir problem yaşamadım.. Hatta bebek için iyi diye de okumuştum bir makalede.. İlk doğumda 2-3 hafta kala kendi kendimize yasak koyduk :) şimdi de doktor bişey demediği için normal rutin devam :)
Birde Kızlar Biberon Olarak Avent'imiz hazır fakat bir tanede Medela Calma almak istiyorum... Alan arkadaşlar uygun nereden aldığını yazarsa sevinirim :)
teşekkür ederim canım aynen öyle =) cok kızıcam ona gelince :)
e bebekte 10 lusu 20,00 tl al canımAy bu depend den ben de alim yazan arkadaslar sagolun valla aradigim gibi bi sey
Anlafım canım, esıme dıyorum kı dr umuz 50 yasını geckındır kendı rutını nadır oldugundan oyle demiştırrr
Medela ben n11 den aldım bugun yarın gelır kargo dahil 68 tı sanırım tek dezavantajı suymuş anne gogsunu taklıt ettıgınden bebış emdıkce sut geldıgınden bıberon ucu cabuk yıpranıyormus ve sadece bıberon agzı satılmıyormu malesef
Güle gule kullan canım ne kadara aldın aynı markadan n11 de gormuştum 169 tl yeGünaydın kızlar... Kangurumuzun rengini beğenicek misiniz bakalım resmini yüklüyorum
e bebekte 10 lusu 20,00 tl al canım
Rica ederım canım avent te ıyı ancak medelanın vıdeosunu izledım uc ayrı satılmamasına ragmen aldım cunku aventte bıle su koyup denedım cevırdıgınde damla damla da olsa akıyor bu da kolayca agza sut gelmesınden dolayı emme gayretını axaltabılıyormuş ama medelanda tters cevırsen de emme refleksı olmadan sut akmıyormuş, oğlumda su içmede bıle bıberon kullanmamıştım ama 18. Aya kdr kendım bakmıştım bunda calışacagım için mecbur bıberonla emmesı gerekecek o yuzden aldımm aklında olsun arkadadımmmDoktorun hayatı askıya almış bencede :) İnsan kendini biliyor zaten rahatsız olduğunu veya artık tamam dediği noktayı o nedenle korkulacak bişey yok :)
Medela'da uc değişimi olmadığını bilmiyordum.. Almam o zaman Avent hem kolik önleyici hemde geniş ağız sıkıntı olmaz :) Sağol canım bilgi için :)
orta boyu 50-90 kg olanlar içinPeki orta mı büyük mü almak lazım. Büyük olanı çok mu büyük acaba..?
Canım bende dün gitmedim doktora kendi doktorum tatildeymiş nöbetçiyede gitmek istemedim bi kaç kez tartıştım çünkü pazartesiyi beklicem ağrılarda hafifledi zaten çok şükür. Sen nasılsın?Git ama gelince mutlaka yaz bana olur mu merak ederim .. Ya ben bir gün önce doktordaydım alttan muayenede etti sorun olmadığı için gitmek istemedim ..yemin ederim dün sanki kasığımdaki kemikler iki yandan çekildi belimdeki o Ağrı'yı saymıyorum bile
baya uzun sürmüş hareketsizliği haklısınız korkmakla. Geçmiş olsun inşallah bir daha olmaz.günaydın kızlar=)
ya dün cok kötü geçti benim. magnezyuma başladım demiştim ya kasığımda ağrı ve bulantı yaptığını düşünüyorum. dün öğlen tam bunu düşünürken bebeğimin hiç oynamadığını fark ettim sabahtan beri. sonra bekledim gün içinde tık yok. çikolata yedim 5 e doğru yine oynamadı.benim tedirginlik artıo tabi. eve gidiyim uzanıyım sırtüstü dedim. iş çıkışı gittim uzandım yok müzik açtım sos ses yok. o sırada eşim geldi gün içinde söylememiştim hiç. neyin var diyince sinirim bozuldu artık ağlamaya başladım. doktora gittik hemen en yakın. baktı doktor uyuyodur su an gayet iyi dedi. rahatladım ama çok büyük bi tedirginlik yaşadım
e bebekte 10 lusu 20,00 tl al canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?