2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Valla bizde çok Nadir ama ben de de öyle bir durum olmuştu rüyalarıma giriyordu Nasıl bi şeyse normalde hiç yaşamadığım bir şey
Kendımı kötu hıssettım boyle dusuncelere kapıldıgım için normalde cok soguk bakarım cunku demek kı normalmişşş

Selamlar kızlar,
İstanbul çok sıcak hele hele akşam üstü tam bastırıyor.. Dayanılacak gibi değil.. Allahtan geceleri evim serin de kızım uyuduğu zaman bende rahat uyuyuyorum.. Yoksa yığılır kalırım bir yerlerde.. Kızım ve ben iyiyiz çok şükür.. hatta 33. haftamda seyehat izni bile verdi doktorumuz :) Ama oğlum büyük sıkıntı.. Hem Wc eğitimi, hemde kreş.. Kesinlikle kreşe alışamıyor... Wc eğitimine de hazır kuzum ama ben hem ev hem iş hem bebek hem oğlum artık dayanamıyorum sanırım.. Çok yoruluyorum.. Ananesi gelince halledecekler artık
servey arkadaşım söylediğin durumla ilgili ben ilk doğumum da da şimdi de bir problem yaşamadım.. Hatta bebek için iyi diye de okumuştum bir makalede.. İlk doğumda 2-3 hafta kala kendi kendimize yasak koyduk :) şimdi de doktor bişey demediği için normal rutin devam :)

Birde Kızlar Biberon Olarak Avent'imiz hazır fakat bir tanede Medela Calma almak istiyorum... Alan arkadaşlar uygun nereden aldığını yazarsa sevinirim :)

Ben de bu konuyu açacaktım siz ne yaptınız diye. Bizimde 3 hafta oldu. Sakıncalı mı yani olamamalımıymış

Ahh canım düşünmez olur muyum Tabiki daha önce vermek istedim ama malesef kreşe alım yok o yüzden veremiyorum mecbur alımlar eylülde başlıyor diye bekliyoruz ..normalde çok ters zamana denk geliyor dediğin gibi evden dışlanmış gibi hissetmemesi lazım ama kreşlerin çocukları seçme dönemi malesefki eylüle denk geliyor ..bizimki daha bir buçuk yaşında teyzesi Burda da 3 yaşında alıyorlar zaten ama ben acıtasyon yapacagım için ..gerçi acıyasyon da deil gerçek bu kimsesiz yaşıyoruz burda artık bir arkadaş çevresi olsun istiyorum parka götürüyorum ama kreş ortamı gibi olmuyor ki ..sana bir şey diyim mi her iki türlü zaten cinnet dönemi geçirecekler bizim yapacağımız sadece bu durumu biraz daha aza çekmiş olacak

Anneci bu çocuklar anneci nazları bile şimdiden bize geçiyor :) valla temmuz sonu senden de haber alırız gibi :) çoğu anne kalmayacak ağustosa artık benle bir kaç kişi daha burda gidip gelenlerin yolunu gözleriz :)

Tatlm uyuyormuş ya işte bazı dönmeler uyumaya daha çok yatkın oluyorlar enerji depoluyorlar ..sen en iyisini yapmışsın muhakkak hareketleri azalınca ya da kesilince doktora gidilmeli .. Umarım daha da çok hareket etmeye başlar ve annesini korkutmaz bir daha

Anlafım canım, esıme dıyorum kı dr umuz 50 yasını geckındır kendı rutını nadır oldugundan oyle demiştırrr
Medela ben n11 den aldım bugun yarın gelır kargo dahil 68 tı sanırım tek dezavantajı suymuş anne gogsunu taklıt ettıgınden bebış emdıkce sut geldıgınden bıberon ucu cabuk yıpranıyormus ve sadece bıberon agzı satılmıyormu malesef

Doktorun hayatı askıya almış bencede :) İnsan kendini biliyor zaten rahatsız olduğunu veya artık tamam dediği noktayı o nedenle korkulacak bişey yok :)

Medela'da uc değişimi olmadığını bilmiyordum.. Almam o zaman Avent hem kolik önleyici hemde geniş ağız sıkıntı olmaz :) Sağol canım bilgi için :)

Rica ederım canım avent te ıyı ancak medelanın vıdeosunu izledım uc ayrı satılmamasına ragmen aldım cunku aventte bıle su koyup denedım cevırdıgınde damla damla da olsa akıyor bu da kolayca agza sut gelmesınden dolayı emme gayretını axaltabılıyormuş ama medelanda tters cevırsen de emme refleksı olmadan sut akmıyormuş, oğlumda su içmede bıle bıberon kullanmamıştım ama 18. Aya kdr kendım bakmıştım bunda calışacagım için mecbur bıberonla emmesı gerekecek o yuzden aldımm aklında olsun arkadadımmm

Canım bende dün gitmedim doktora kendi doktorum tatildeymiş nöbetçiyede gitmek istemedim bi kaç kez tartıştım çünkü pazartesiyi beklicem ağrılarda hafifledi zaten çok şükür. Sen nasılsın?

baya uzun sürmüş hareketsizliği haklısınız korkmakla. Geçmiş olsun inşallah bir daha olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…