2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Değişir cnm 120-160 arasıda normal zaten

BAna da temmuz sonunda doğuracakmışım gibi geliyo
Bütün bebekler öyle galiba yaa, deli gibi dönüyor dönüyor da, babası bi defa bile göremez mi
Eşim de araştırmış biraz, bütün babalar aynı dertten muzdarip dio

Değişir cnm 120-160 arasıda normal zaten
Sagol cnm cvp verdigin icin simdi bende bi video izledim o ebenin kullandigi el dobleri gibi aletin tanitim videosu. Orda da kadin karnina tutuo degisio surekli 120 den 144 e kadar degisti kadinin bebeginin kalp atimi

Sagol cnm cvp verdigin icin simdi bende bi video izledim o ebenin kullandigi el dobleri gibi aletin tanitim videosu. Orda da kadin karnina tutuo degisio surekli 120 den 144 e kadar degisti kadinin bebeginin kalp atimi

canımm benimde nts de öyle oldu.. ayrıca dr.um şöyle söyledi bazen bebeğin beyni ile kalp ritmi bu dönemde birbirini tutmayabilir.. anneler üzülmesin farketmesinler diye çoğu zaman kalp sesini kontrol eder sesini açmam yada kısa tutarım dedi.. bende senin yaşadığın paniği yaşamıştım..

Kızlar benim karnımda tüyler kalınlaştı ve çoğaldı. Bebeğime feda olsun tabii hiç problem değil de, sonradan azalıyor mu ya da dökülüyor mu diye merak ettim. Bir de siz alıyor musunuz göbekteki tüycükleri?

Walla ben de ankara da kimsesizim, çocuğu kreşe vermek gerekiyordu, annemleri ayarladım, bi ay annem bi ay kayınvalidem gelip bakacak kızıma. yaklaşık 2 yaşına kadar böyle olacak.

Uykusuzluktan bayilacam kaç gündür gece uyuyamiyorumsicaklar başladı gece yerden sırılsıklam oldum heryer açık olmasına rağmen daha şimdiden böyle napicaz 2 ay var

Uykusuzluktan bayilacam kaç gündür gece uyuyamiyorumsicaklar başladı gece yerden sırılsıklam oldum heryer açık olmasına rağmen daha şimdiden böyle napicaz 2 ay var

inşallah daha ağırlaştığımızda Rabbim yardımcımız olsun.. bende çok zorlanıyorum..

Bana bugün doktorum fazla ayakta kalma çok yürüme dedi kızım donmuş doğum pozisyonu almış yürüdükçe ayakta kaldıkça baskı yapar ağrılar artar dedi zaten agrim oldugu icin cok yuruyemiyodum
Ya benim kızım haftalardır doğum pozisyonunda
Doktorum yürüme yorma kendini demedi hiç. Rahim ağzı kapalı ve ölçüm iyi olduğu için. Ama ben yine de yürüyemiyorum artık, değil yürümek, ağrılardan oturup kalkamıyorum bile

günaydın kızlar=)

ya dün cok kötü geçti benim. magnezyuma başladım demiştim ya kasığımda ağrı ve bulantı yaptığını düşünüyorum. dün öğlen tam bunu düşünürken bebeğimin hiç oynamadığını fark ettim sabahtan beri. sonra bekledim gün içinde tık yok. çikolata yedim 5 e doğru yine oynamadı. benim tedirginlik artıo tabi. eve gidiyim uzanıyım sırtüstü dedim. iş çıkışı gittim uzandım yok müzik açtım sos ses yok. o sırada eşim geldi gün içinde söylememiştim hiç. neyin var diyince sinirim bozuldu artık ağlamaya başladım. doktora gittik hemen en yakın. baktı doktor uyuyodur su an gayet iyi dedi. rahatladım ama çok büyük bi tedirginlik yaşadım

İyide 24. 26. Haftalarda dönebilir bebekler . Yat denmesi saçma yaklaşık 14 16 hafta yatacak mi anne :/ ya eksik bilgi veriliyor yada yanlış

geçmiş olsun canımm.. nasıl tedirgin etmiş annesini sıpa :)

bana doktor daha sınır koymadı devam ama okumuştum hormonlardan bu dönemde isteğin arttığını :)

ben de alacağım bundan herkes öneriyor ve cok rahat oluyormuş..

benim de öyle cok fena oldular doktorum elleme hepsi dökülecek dedi.

Benimde agrim çok fazla işte oturup kalkarken yürürken çok ağrıyordu doktora söyledim bana öyle dedi yoksa herseyim normal benimde ama nolur nolmaz erken gelmesin bebislerimiz

Benim gobekte aynı şekilde eşim alay ediyor bende bile bu kadar yok diyor gülüyor

Kesinlikle dogumdan snr sezeryan dıkışı uykusuz geceler mısafırler yaklasık 1 ayı da gecıyor yasak dedı rısklı bır durum da yok, esım etkılenmesın dıye cok sarılmıyor bıle yazıkk anlamadım ondan sordum yoksa duskun oldugumdan değil utandım bak şimdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…