Değişir cnm 120-160 arasıda normal zatenKizlaaar gunaydin size bisey soracagim kafam cok karisti az once saglik ocagina gittim rutin kontrol icin cagirmisti ebe. Bebegin kalp atisina bakalim dedi 1-2 dk icnde bebgin kalp atislari 127 ile 140 arasinda gitti geldi ilkd defa boyle oluyo sanki huzursuz oldum oyle degisirmiki saniyelik kalp atim hizi
BAna da temmuz sonunda doğuracakmışım gibi geliyoCan'ım benim ki tam uyuz bu konuda ne Zaman babasına bak napıyor desem duruyor ayaklarını içeri çekiyor Hemen bende salak gibi bekle Can'ım izle birazdan yapacak yine diyorum Ada'm izliyor izliyor yok hareket etmiyor ne Zaman ki tv ye dönüyor başlıyor yine kıpırdamaya :) hele Bi doğsun göstercem ben ona o minik ayaklarını ellerini öpcem doya doya:) ayyyyyy hadi artık gelsin şu ağustos gerçi bizden bayağı kişi temmuz sonu doğuracak gibi geliyor bana :)
Yok tatlım ameliyat yerinin yukarısı oluyor zaten yumuşak baya
Sagol cnm cvp verdigin icin simdi bende bi video izledim o ebenin kullandigi el dobleri gibi aletin tanitim videosu. Orda da kadin karnina tutuo degisio surekli 120 den 144 e kadar degisti kadinin bebeginin kalp atimiDeğişir cnm 120-160 arasıda normal zaten
Sagol cnm cvp verdigin icin simdi bende bi video izledim o ebenin kullandigi el dobleri gibi aletin tanitim videosu. Orda da kadin karnina tutuo degisio surekli 120 den 144 e kadar degisti kadinin bebeginin kalp atimi
Walla ben de ankara da kimsesizim, çocuğu kreşe vermek gerekiyordu, annemleri ayarladım, bi ay annem bi ay kayınvalidem gelip bakacak kızıma. yaklaşık 2 yaşına kadar böyle olacak.Arkadaslar birsey soracagim. Benim ankarada kimim kimsem yok cocuguma bakicak. O yuzden benim calismam icin cocugumu krese vermem lazim en erken sizce ne zaman verebilirim bebek bakim kresleri var 0-3 yas filan bakiyor. 1 yasindan sonra ayrilabilirsem versemmi sizce korkuyorumda daha bezli dogru duzgun konusup yuruyemeyecek filan kafamda deli sorular. Ama calismamda lazim ne bilim devletin kreslerine filan uygun fiyatli vermeyide dusunmuyor degilim hani
Uykusuzluktan bayilacam kaç gündür gece uyuyamiyorumsicaklar başladı gece yerden sırılsıklam oldum heryer açık olmasına rağmen daha şimdiden böyle napicaz 2 ay var
Ya benim kızım haftalardır doğum pozisyonundaBana bugün doktorum fazla ayakta kalma çok yürüme dedi kızım donmuş doğum pozisyonu almış yürüdükçe ayakta kaldıkça baskı yapar ağrılar artar dedi zaten agrim oldugu icin cok yuruyemiyodum
Risk yok bişey yok nıye yasak onu anlamadımmmNormal Can'ım hep bu. Hormonlar
Ama doktor yasak koyduysa mecbur artık
Aynen oyleeee ilk bebışler bızden olacakkkHadi bakalım ağustos görünümlü temmuz annesi seni :)
günaydın kızlar=)
ya dün cok kötü geçti benim. magnezyuma başladım demiştim ya kasığımda ağrı ve bulantı yaptığını düşünüyorum. dün öğlen tam bunu düşünürken bebeğimin hiç oynamadığını fark ettim sabahtan beri. sonra bekledim gün içinde tık yok. çikolata yedim 5 e doğru yine oynamadı.benim tedirginlik artıo tabi. eve gidiyim uzanıyım sırtüstü dedim. iş çıkışı gittim uzandım yok müzik açtım sos ses yok. o sırada eşim geldi gün içinde söylememiştim hiç. neyin var diyince sinirim bozuldu artık ağlamaya başladım. doktora gittik hemen en yakın. baktı doktor uyuyodur su an gayet iyi dedi. rahatladım ama çok büyük bi tedirginlik yaşadım
Kızlar kımseyle paylasamadıgım bıseyı paylasmak ıstıyorum sızle, normalde kırk yıl kalsam aklıma gelmez hatta cogu zaman yasamak ıstemem bıle ama bu ara aklımda surekli yavvvv bılmem anlatabılıyor muyum hormonlar benımle oynuyor mu dersınız dr gecen ay esımde varken sormuştuk artık yasak demıştı daha 28. Haftaydı erken oldugunu dusunmustum esım acısından ama bu hafta kendı acımdan da erken dıyorum rahımın kasılması gevsemesı erken doguma neden olurmuş ama anlamadım yaaa cok cekındım bak şimdıııı sız ne zaman fınalı yaptınız bızım 1 ay olacak nerdeyse, yasaklar cazıp gelır ya o mesele sanırım
kızlar günaydınnn hayırlı cumalar
doğumdan sonra dependin emici kilotları var onlar kullanışlı olur mu acaba??? açık renk gecelikler giyeceğiz kirlenme riski çok fazla sizler doğumdan sonra ne kullanmayı düşünüyorsunuz?
Kızlar benim karnımda tüyler kalınlaştı ve çoğaldı. Bebeğime feda olsun tabii hiç problem değil de, sonradan azalıyor mu ya da dökülüyor mu diye merak ettim. Bir de siz alıyor musunuz göbekteki tüycükleri?
Benimde agrim çok fazla işte oturup kalkarken yürürken çok ağrıyordu doktora söyledim bana öyle dedi yoksa herseyim normal benimde ama nolur nolmaz erken gelmesin bebislerimizYa benim kızım haftalardır doğum pozisyonunda
Doktorum yürüme yorma kendini demedi hiç. Rahim ağzı kapalı ve ölçüm iyi olduğu için. Ama ben yine de yürüyemiyorum artık, değil yürümek, ağrılardan oturup kalkamıyorum bile
Benim gobekte aynı şekilde eşim alay ediyor bende bile bu kadar yok diyor gülüyorbana doktor daha sınır koymadı devamama okumuştum hormonlardan bu dönemde isteğin arttığını :)
ben de alacağım bundan herkes öneriyor ve cok rahat oluyormuş..
benim de öyle cok fena oldulardoktorum elleme hepsi dökülecek dedi.
Kesinlikle dogumdan snr sezeryan dıkışı uykusuz geceler mısafırler yaklasık 1 ayı da gecıyor yasak dedı rısklı bır durum da yok, esım etkılenmesın dıye cok sarılmıyor bıle yazıkk anlamadım ondan sordum yoksa duskun oldugumdan değil utandım bak şimdı@Pisikedii benim memitolar kuculse hic sorun etmem ama bildircin yimjrtasi kadar da kalmasin maazallah, seninkiler de kalmasin o kadar aman accik ele gelsin ne o bildircin yumurtasi kucucuk
servey , senin erken dogum riskin yoktu saniyorum doktorun neden hasak koydu ki
bana doktor hic soz etmedi boyle bir seyden rahatiz o yuzden, zatsn dogumdan slnra lohusaliktir bebektir derken iyice ayri dusecegiz birbirimizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?