- 29 Mart 2013
- 2.049
- 5.553
- 158
Arada naz kaldıran modeli de var bunların da çok nadir olduğu için bize denk gelmemiş. Görümcemin ve kuzenimin eşi bildiğin emre amade cinstendiler. Neredeyse masadan bardak kaldırmadılar. Ay ben yapamam,tutamam,oturamam-kalkamam vs içim bayılırdı yemin ederim. Nazın fazlası bende sinir yapıyor!! İlkinde yaşamadım bu ikinci..bunda zaten kucağımda oğlan(15kg) elimde market poşetleri,5lt su çantalar...kim yapacak? Hayatın öğrettiklerinden biri de kendi işini kendin görmeye alış! Kimse senin ne durumda olduğunu umursamaz! Zaten insan anne olunca Bi süper kahraman oluyor,Bi doğa üstü güçler falanSorma,bu karadenizli erkeklerin suyunda var herhalde, Hamiş olduktan sonra iyice bir elini eteğini çekti benden,ben güçlüyüm ben türk kadınıyım ben herşeyi yaparım kafasında. Naz yapmaya hakkım yok. Eeeeeeeeh be dedim. Bıraktım. En azından üzerime titremesini bekleemediğim için kafam rahat şimdi. Kendi işimi kendim görüyorum,arada zorlandığımı görünce de dur dur nabıyorsun niye beni çağırmıyorsun diyor. Amannn çağırsam sanki gelcen,işin gücün çıkıyor yada belin sakat oluyor ne zzaman bişey istesem diyorum. Bizim ev hayatımız resmen böyle yani. Ben soyutladım kendimi ondan. Kendisi duygusuna girip ilgilensin benimle,bende ay bu böyle ay şu şöyle diye hiiiiiiiiç yoramam kendimi valla. Böyle daha iyi yönetiyorum.

Benim nenem filozof kadındır! Doğru dediydi 'bu erkek kısmı hiç olmasa 1 tane doğuracaktı da anlayacaktı Nasıl oluyor!!' Geçen gün arkadaş ortamında konuşuyoruz çocuksuz arkadaşlara diyorlar ki 'kadın kısmı çocuk doğurunca tamam. Ben çok büyük Bi iş yaptım her sözüm dinlenmeli moda geçiyor' ay Bi sinir oldum!! Cevabı patlattım ama! 'Öyle 2 saat oynattık diye ooo süper babayım çok ilgiliyim olmuyor!' Ay sonra bu kızlar neden bu kadar sinirli?! Akşama kadar çocuk yatana kadar koca sinir ediyor sonra neden sinirli?! Töbe töbeeee!!!!Kesinlikle daha cok ise yariyor canm ben de ayni yoldaym.. Baslarda her seye heveslenir paylassin benle diye ugrasirdm ama kendimi uzdugumle kalirdm... Simdi her seyi kendim yapiyorm halimi goruyo kendi utanip geliyo bazen..Yani rol mu yapiyoz artk halimz bellii.. Mesela hicc oynuyo ediyo bebegimz de demiyorm gecen ben uyurken gelms kendi dinliyo karnima elininkoyms suratinda kocaman bi gulumseme
bi uyandm nasi uyuyosn sen boyle kipir kipir benek diyo, ben de hic ustune dusmedm oyle uyuyorm napim oldugu kadr dedim sadece uyumaya devam ettm..
Dun de kv ler yemege geldi !! Sagolsnlarkizartma yapms gelms ben de corba salata yaptm bi de ben topladm bulasiga giristm yapmaciktan ben mi yapsaydm falan dedi kv yaparm ben dedm bu gitti balkona sigara iciyo, esim geldi sonra annesi de duyuyo dedi canm coksa birak yaparz sonra
hosuma gitti acikcasi belki azckkk utanmistir kv diye dusundmm sanmiyorm daa
ama yoksa ekstra surekli bi sey bekledmde hep hayal kirikligi oluyorrr
![]()
Hep diyorum 'ben bu çocuğu babamın evinden getirmedim! Tek başıma da yapmadım! Bakacaksın,tutacaksın,uğraşacaksın!!! Kaynanam ya akşama kadar çalışıyor yoruluyor eve gelince de Bi dinlenemiyor diye bana laf çarpıtıyor. He anne ben akşama kadar evde yatıyorum. Çocuğu ikimiz yaptık ortak bakıp büyütecez bu işler böyle. E ne biliiim biz öyle görmedik şimdi yeni nesil de Bi değişik diyo. Yine Bi laf çarpıtmalar..
Kız onu geçtim görümceler de aynı tip haa!! İstanbul'a gittik hepsi aman yoldan geldin dur arkana yastık koyalım yatak açtım sana git uzan falan..yanlış anlaşılmasın bunları bana değil eşime diyorlar. Sanki hamile olan o sanki uçağı o kullandı da yoruldu töbe töbee!!
Aynı canım aynı. İsimleri farklı sadeceDemek ki hepsi ayniymis. Ben de kocamin normal olmadigini dusunmeye baslamistim. Iyi ildu bunlari soylediginiz. Bu erkeklerin hepsinin markasi ayni modelleri farkli.. O yuzden ortak yanmari cok:)

Ben olayı çözdüm. Kaynanalar 'ne yardım edecem..ben yorulacam o keyf yapacak. Gelsin yapsın işini' modundalar. Sanki yemek temizlik yapınca ben tek kendime yapıyorum bu işleri. Tek başıma yaşıyorum ya evde...bence düşünce bu!aynen bende bankacıyım geç saatlerde geliyordum işten zaten bişey yemiyosunuz (ki biz uğraşamadığımız için pratik geçiştiriyoduk) diye yapmıyorum gelince halledersiniz diyodu bi ay kalmışlığı vardı öyle.. annem hasta olmasına rağmen her işimize koşar.. Allah görüyo ne diyeyim eşim de gördü artık çok fazla dile getirmek bile istemiyorum.. Rabbim yardımcımız olsn
Yavrum benim yaaAhhh kızlar ahhh bugünde dertleşme günü olmuş .. Benim pek Bi huylanmam olmadı bu konuda kayınvalidem çok yaşlı Bi insan zaten evlendik bir iki hafta sonra buraya geldik .. Ama çok çok zoruma giden bir şey olmadı mı oldu hatta gecen hafta oturdum üzüntümden ağladım .. Sen tut eşime her hafta ailecek bırak karını al oğlunu gel tatil yap değişiklik olsun senin için de !!!!(ki bunu kardeşleri annesi babası Bi değil iki değil defalarca teklif etti )..gecen hafta tv izliyordum eşimde odada telefonda konuşuyor Allah ı var eşimde bir şey saklamaz hoparlörü açmış öyle sohbet ediyor derken yine aynı sözcükler döküldü hepsinin ağzından al oğlunu gel tatil yapalım sizi görelim .. Bırak karını kalsın orda ..( ki defalarca söyledim burda kimsem yok eşim bu yıl iznini doğumuma kullanacak o da zaten 10 gün bile değil diye)Eşimde bağırdı çağırdı bir daha bu cümleyi kurmayın karım hamile doğum yapacak hala bırak gel diyorsunuz diye .. Bunun üstüne ayyy sen böyle değildin orda çok sinirli bir insan olmuşsun abi gel gel stres atalım burda Dedi sevgili kız kardeşi :/ Ada'mı hem çıldırtıyorlar hem de burda çok stresli olduğunu söyleyip laf çakıyorlar
Nasıl üzüldüm Nasıl ağladım .. Anlayışsızlık ve kör cahillik o kadar kötü ki ..
Ha sanmayın ki vazgeçecekler bu yıl her telefonda eşime inatla bırak karını al oğlunu gel diyecekler
![]()