Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ben ilk hamileliğimde çok zorlanmıştım bulantılarım çok fazlaydı prilam bile kesemiyordu kendi evimde yemek pişsin istemiyordum annemde yiyebiliyordum kız oldu,şimdiki hamileliğimde bulantılarım ilk ay vardı ama sonra çok azaldı sadece bunda da çok uykum geliyordu erkek oluyor. Kardeşimin eşinin de bulantısı azdı erkek oldu acaba ilgisi var mı cinsiyetle bulantının
Kızlar cinsiyet öğrendiniz mi? Biz erken detaylıya girmek zorunda kaldık onda bile göstermedi çok kıpır kıpır şükür her şeyi normal ama hiç durmuyor net görüntü bile alamadık
Benim 2. Hamileliğim o yüzden bence erkenden hissettim ikincileri erken hissedermişsin ya. Bildiğin taş gibi oldu orası aay dedim eşimi uyandırdım o da anladı bebek olduğunu dokununca
Kızlar karnımdaki şişkinlik o kadar çokki mideme kadar doluyum resmen oda biraz çarpıntı yapıyor gören 6 aylık sanır beni o derece sizdede böyle mi pekte birşey yemiyorum kilolu hamile kaldım ama daha kilo artışı olmadı 71.6 çıktım sabah ama karnım mideme kadar şiş
Kızlar karnımdaki şişkinlik o kadar çokki mideme kadar doluyum resmen oda biraz çarpıntı yapıyor gören 6 aylık sanır beni o derece sizdede böyle mi pekte birşey yemiyorum kilolu hamile kaldım ama daha kilo artışı olmadı 71.6 çıktım sabah ama karnım mideme kadar şiş
Bir de fark ettiniz mi sabah ve akşam şişkinlik farklı oluyor aynı böyle ama normal endişe etmeyin hem adet olmuyoruz hem gazımız var, rahim genişliyor. Sürekli bakıyorum internetten 3 aylık gebe kadınların bazılarında karın hiç yok neredeyse ama bazıları da büyüyor işte
Bir de fark ettiniz mi sabah ve akşam şişkinlik farklı oluyor aynı böyle ama normal endişe etmeyin hem adet olmuyoruz hem gazımız var, rahim genişliyor. Sürekli bakıyorum internetten 3 aylık gebe kadınların bazılarında karın hiç yok neredeyse ama bazıları da büyüyor işte
Bakalım haftaya şansımı denerim tekrar muhtemelen ilk çocuğumun kız olmasını gerçekten çok istiyorum. Çünkü ablası olan erkekler kızlara karşı daha güzel yaklaşıyor. Tabi aile faktörü de var ama çoğu çocukta bunu net gördüm. Bizde de öyle. İnşallah kızdır
Bende de aynı hazım problemleri oluyor. Son iki ayda 1/1.5 kilo verdiğim halde karnım davul gibi şişiyor yediğimde normal yediklerimin yarısı yiyemiyorum da çok evin içinde bol bol yürüyüp(sıcakta çıkamıyorum ) sade sodadan medet umuyorum