2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    391
Kaderdasiz hemde ankaradayiz. Tanismakta isterim ayni dr gitmişiz kuzum yol arkadaslairmiz ms bizim pozitif ve dikkay iste
 
@MinikPiranha kızımın 1 aylık çekimlerini bayram şekeri olarak yaptım senden ilhamla :) 2.ay için konsept fikrin var mı canım?

Fotoğraf Çek'imi değil ama ben elinin izini bir kağıda çıkartmak istiyorum. Parmaklarını bir kalıp gibi. Sonra aynı kapıda benim ve babasının eli :)

Bir de yine bir kağıda her yıl bebişin elinin kalıbını çıkartmak istiyorum :) hatıra kalsın

Kizlar ucagin bebege zarari olur mu yolculuga cikan oldu mu ?

Ben çıktım canım. Uçak kalkarken ve inerken emzirin diyorlar ama bizimki hep uyudu. Israrla vermeye çalıştım ama almadı. Ama bir sorun da olmadı. 1 buçuk saatlik uçuştu. Hatta bu cumartesi de italya'ya uçuyoruz inşallah. Dua edin de bir aksilik olmadan güzel güzel gidip gelelim.

Havaalanında Bebek bakım odası tuvaletlerin içinde. Ben de tuvalette Bebek emzirme fikrine hiç sıcak bakmıyorum. Emzirme önlüğü alırsan rahat edersin.

Bir de gözü kararttık bu haftasonu bir arkadaşın nişanı için İstanbul'dan kalktık araba ile Samsun'a gittik, geldik. Bizim oğluş çok şükür seviyor gezmeyi, arabası. Yolda da nişanda da sorun çıkartmadı bize :)
 
Ya bu oğlan çok sıpa! Yalandan ağlıyor mememe tutunca 3-4 dk emiyor sonra bırakıyor. Meme dudağına değecek..öyle seviyorsa demek

Bu kadar ıkınan Bi çocuk yok heralde! Başını sağa sola çevirirken bile ıhhh ıhhh! Yani ben doğururken bu kadar ıkınmadım
 
52Gunluk canim bu ay cikarken 70 gunluk falan olur Sanirim gunumuz belli degilde. Araba mi ucak mi karar veremedik
 
Sağolsun Neva banyo sonrası üstüme işedi bir güzel. Bezi tam kapatmamistim. Emzirirken bir sıcaklık yayıldı. Kendim de banyo yaptım. Temiz kokuyoruz sanmayın ama odaya soğan kesip koyduk aromamiz bir harika.
Oyyy oyyy sefasi olsub neva kuzusunun:))))
 
Kendime nazar değdirdim resmen, bebiş 5 saat uyumaya başladı, çok enerjiğim derlen hasta oldum, ben hasta olduğum için de bebiş de huzursuz bugün süt sağdım babaannesine götürdü babası, hem benden hastalık bulaşmadın diye, dinlendim biraz ama bebişimi çok özledim, şimdi almaya gitti babası, ama gelince de doya doya sarılamıcam kiadaçayı ıhlamur içiyorum bi de parol, hamileyken adaçayı içemiyorduk şimdi bir zararı olmaz değil mi
 
Ohh masallah size :))) bizimkide uykuyu sever emmeye bilir o tedirgin ediyor beni. Arabayla mi gitsek ucakla mi emin olamadik. Arabayla 10 saat suruyor. Icim rahat degil ya. Ama gidenler olunca rahatladim biraz
 
Canım neymiş bu kampanya ya geçmişe baka geliyom da merak ettim ben de alayım mavisinden de ne alıyoz
E bebekte canim bonbiboni ( boyle yazilmiyorda olabilir ) astronot montlar yuzde 50 indirimdeymis canim. Kiz anneleri ekru rengini aldilar almayan kalmadi resmen o yüzden dedim bizde mavisini alalim diye :)()
 
Ben astronot almıştım 2 hafta önce 6 aylık ama hep 9 aylık almışsınız, 9 aylık olanı çok büyüktü,benim başka marka kalıbı farklı olabilir, acaba 9 aylık aldıklarınız boyundan bacağa kaç cm? Kendiminkiyle karşılaştırayım olmadı değiştiririm.
 
Eger dereotu çok etkiliyse zorlada olsa yerim yoğurtla falan inş senin kadar olur sütüm
 
Bende dun Dr gittim serum skicm ama yıkama gibi değil artik iki deligede sirqngayla az az sikicam ole dedi dr inşallah duzelir


Evet normal serum. Bizim aldığımız küçük tüplerin içindeki de o serumun içindeki ayni tuzlu suymus. Ama buruna damla şeklinde yapmak lazim. Ben evde bu serumun içinden çekip kullanıcam dışarıda da lazim olursa diye küçük tüplerde olanlardan kullanırım.


Bende aspiratörun ucunu yıkayıp kullanıyorum. Bekletmeden hemen temizlenirse sorun olacağını sanmam. Ama onu da kullanırken serum fiYoloji ile mutlaka yumuşatıp çekin. Kuru çekerseniz zararlaymış. Tabi seninkinin sümüklü baya var galiba ve ıslak anladığım kadarıyla.


Maalesef insanlar annesi kadar hassas davranmıyor. Bisey söyleyince de alınıyorlar. halbuki anlamayacak ne var. Minicik kuzum neler atlattı. dinlense annesinin koynunda kalsa. Alp için sakin ol canım.
Diyorum ama sinirden de ben burada dişlerimi sıkmışım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…