Oy anası da yıkansın istemiş :)Sağolsun Neva banyo sonrası üstüme işedi bir güzel. Bezi tam kapatmamistim. Emzirirken bir sıcaklık yayıldı. Kendim de banyo yaptım. Temiz kokuyoruz sanmayın ama odaya soğan kesip koyduk aromamiz bir harika.
Kaderdasiz hemde ankaradayiz. Tanismakta isterim ayni dr gitmişiz kuzum yol arkadaslairmiz ms bizim pozitif ve dikkay isteayni kaderi paylasiyormusuz ,bende 36 yasindayim msim ve ankarada iken 2.drum rana hoca idi ,cok sukur ki benimkilerde uyuyor simdilik ve umarim hic uyanmazlar
kizlar benim cimcimede elini kolunu yakasini ne bulursa emiyor :) asil sorun emmesi degil bizde asil sorun o el kazara agizdan cikiyor ya bir sinir bir aglama sanki etinden et gidiyor
@MinikPiranha kızımın 1 aylık çekimlerini bayram şekeri olarak yaptım senden ilhamla :) 2.ay için konsept fikrin var mı canım?
Kizlar ucagin bebege zarari olur mu yolculuga cikan oldu mu ?
Canım neymiş bu kampanya ya geçmişe baka geliyom da merak ettim ben de alayım mavisinden de ne alıyozErkek anneleri bizde kozmonot tulumun mavisinden alalim
Ben ciktim canım bebeğim 32 gunlukken kulak ağrısı yapabiliyor o yüzden sürekliKizlar ucagin bebege zarari olur mu yolculuga cikan oldu mu ?
2 ay kontrolunde baktirayim muhakkak kulaginada sagol canimOlmuyor genelde canım
Ama kulak iltihabı varsa ağrı yapabilir.
52Gunluk canim bu ay cikarken 70 gunluk falan olur Sanirim gunumuz belli degilde. Araba mi ucak mi karar veremedikkaç aylık canım bebişin? bn uçakla çıkmadımda kuzenim çıktı 2.5 aylıktı bebeği uçuş boyunca emzirmiş hiçbi sıkıntı yaşamadı. zaten kalkışta ve inerken basıncı önlemek için emzirin gerisi skıntı olmaz diyorlar hep
Bizim erkek analari olarsk ne eksimiz var demi :)))(Yaa valla heveslendirdiler alalım eveeettt
git tatlım bi için tahatlasın neymiş değilöiş öğrenmiş olursunngecmiş olsunn
Oyyy oyyy sefasi olsub neva kuzusunun:))))Sağolsun Neva banyo sonrası üstüme işedi bir güzel. Bezi tam kapatmamistim. Emzirirken bir sıcaklık yayıldı. Kendim de banyo yaptım. Temiz kokuyoruz sanmayın ama odaya soğan kesip koyduk aromamiz bir harika.
Ohh masallah size :))) bizimkide uykuyu sever emmeye bilir o tedirgin ediyor beni. Arabayla mi gitsek ucakla mi emin olamadik. Arabayla 10 saat suruyor. Icim rahat degil ya. Ama gidenler olunca rahatladim birazFotoğraf Çek'imi değil ama ben elinin izini bir kağıda çıkartmak istiyorum. Parmaklarını bir kalıp gibi. Sonra aynı kapıda benim ve babasının eli :)
Bir de yine bir kağıda her yıl bebişin elinin kalıbını çıkartmak istiyorum :) hatıra kalsın
Ben çıktım canım. Uçak kalkarken ve inerken emzirin diyorlar ama bizimki hep uyudu. Israrla vermeye çalıştım ama almadı. Ama bir sorun da olmadı. 1 buçuk saatlik uçuştu. Hatta bu cumartesi de italya'ya uçuyoruz inşallah. Dua edin de bir aksilik olmadan güzel güzel gidip gelelim.
Havaalanında Bebek bakım odası tuvaletlerin içinde. Ben de tuvalette Bebek emzirme fikrine hiç sıcak bakmıyorum. Emzirme önlüğü alırsan rahat edersin.
Bir de gözü kararttık bu haftasonu bir arkadaşın nişanı için İstanbul'dan kalktık araba ile Samsun'a gittik, geldik. Bizim oğluş çok şükür seviyor gezmeyi, arabası. Yolda da nişanda da sorun çıkartmadı bize :)
E bebekte canim bonbiboni ( boyle yazilmiyorda olabilir ) astronot montlar yuzde 50 indirimdeymis canim. Kiz anneleri ekru rengini aldilar almayan kalmadi resmen o yüzden dedim bizde mavisini alalim diye :)()Canım neymiş bu kampanya ya geçmişe baka geliyom da merak ettim ben de alayım mavisinden de ne alıyoz
Insallah canim biraz rahatladim gidenleri duyunca. Arabayla mu gitsek diye tereddut ediyordumBen ciktim canım bebeğim 32 gunlukken kulak ağrısı yapabiliyor o yüzden sürekli
Emzirdim bi sorun olmadı inşallah sizde de olmaz
Evlenip istanbula yerlestim ama ailem ankarada sık sık gelirim zaten ,bende cok isterim dostum tanismayi en kisa zamanda diyelim o zamanKaderdasiz hemde ankaradayiz. Tanismakta isterim ayni dr gitmişiz kuzum yol arkadaslairmiz ms bizim pozitif ve dikkay iste
Eger dereotu çok etkiliyse zorlada olsa yerim yoğurtla falan inş senin kadar olur sütümCan'ım annem yanımda değilken daha cok yoruluyordum uyumuyordum 2 saatte 1 emzircem yemek yap derken sütüm 100 bazen 120 ancak çıkıyordu hiç birşey yemeye fırsatım olmuyordu annem geldi beni kampa aldı resmen en önemlisi uyku dereotu nu annem özellikle yedirir annem geldi 2 hafta sonunda sürüm 2 katına çıktı haklısın dinlenebilince süt cok güsel artıyor.mesela 2 gün moralim cok bozuktu cok ağladım keyfim yoktu 80 cc zor çıktı sütüm kesiliyor sandım aklım çıktı psikoloji cok önemli .dereotunu Bi şekilde tüketebilsen keşke
Ne zaman bitecek bu kampanya ben de alcam sarısını beğendim aksi gibi izmir e ailemin yanına geldik. Avm ye gmtirmeue6 çalışıyorum bizimkilri. İnternetten sipariş versem evde yokuz.Canım neymiş bu kampanya ya geçmişe baka geliyom da merak ettim ben de alayım mavisinden de ne alıyoz
Bende dun Dr gittim serum skicm ama yıkama gibi değil artik iki deligede sirqngayla az az sikicam ole dedi dr inşallah duzelir
Normal serum dimi koca siselerde oluyo. Onu ben agzima ameliyatimdan sonra dikislerim temizlensin diye siringayla sikiyodum bildigin tuzlu su. Burna hafif hafif sikican heralde ama bogazina kacmaz mi ? Ben burnundan cok korkuyorum bikere nefessiz kalinca birdaha olcak diye ödüm kopuyo
Hortumlu icine cekiyosun sumukleri hortumunda kaliyo yikiyosun biliyorum onu. Ben gerek gormedigim icin almamistim birinden birini alayim bari hirlamasi gider belki gece
Ay sorma canim yaa cocugu cisiyle ortada birakmisim haberim yok
E tuzlu suysa neden o kadar para veriyoruz evde yapalim yada normal serum alalim
Cnm serum fizyolojik yumusatio. Bitek bu ise yaradi bnde. Smdi bnmkide sumuklu bayagi sumukler duz yatiigindan genize akip balgam olarak orayi da tikiyor. Emerken de hiZli emmesi sicak sekerli sut olusu iyice artirio balgami. Bende yastigin birini yatak yaptim kizima bas tarafina baska yastikte koydum hafif dik yatio. Altindaki yastik kalin olduundan boynu duz bi zarari yok yani. Akan balgam vs de tikamamis oluo. Ben otribebe aspiritorden cok memnunum esim sacma bulmustu smdi mucizevi gibi bakio. Bi cekiyorum sumukler gelio ucuna hirlayan cocuk normal nefes alio. Serum fizyolojik de gerek yok cnku taze sumuklerimiz pataklancak firsati olmuo surekli aktigindanay ne pis muhabbet oldu:) bide burna sikilan bisi narin damla damla ve az sikilmali aman diyip orta kulak iltuhabina kdr yoluvar temizliyelim derken ice itmek basincla zarar vermek mumkun... otri bebe sorunu basligi tek kullanimlik 10tane yedek aldim e yani 1 gunde bitse biter bu sumuklu halimizle. Once gunde bitane kullanayim dedim. Baktim o bile sacma. Smdi yikayip yikayip kullaniyorum.
Canim saol iyiyiz simdilik,eve geldik diye herkeste eve kostugg icin ev curcuna, eve geldik bir saat olmadi dede damladi hemen,sonra kaynanamlar goruncemler derken ev curcuna. Persembe gecesi yolcu olacaklar allahtan biraz daha dayanmaya calisiyorum. Cocugumla hasret bile gideremedik, ameliyatli cocuk herkrsin elinde geziyor. Kocamin bisi dedigi yok,biye desin ki anasi sonucta. Anasina laf soylenmez. Yani misafirde olsalar,1 hafta dibdibr yasadigimizda deliricek gibi oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?