2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Annenin iyi olmasına çok sevindim tatlım dilerim sonuçlarda temiz çıkar

Cok saol canim,esimin ailesi cok dusuncesizler, onlar bana ne kadsr uzak o kadar iyi diyorum. Dua ediyorum bana hep uzak olsunlar diye.
Neden bu kadar anlayışsızlar diye hep düşünüyorum ama maalesef hiç bir yanıt bulamıyorum ... Malesefki bazı insanlar haddinden fazla cahil ve ne yaparsan yap bildiklerinden asla şaşmıyorlar ..benim bildiğim tek doğru dediğin gibi ne kadar uzak okadar iyi .. Sen takma onları oğlunla beraber iyi ol yeter .. Biran önce giderler inşallah

Son düzenleme:

Maşallah kuzucuğa
Artık çığlıklarla uyandırıyor bıdık

Benim de 20 kg. Çok ihtiyacım varmış gibi şimdi kebap yedim hem de ekmekli ekmekli. Çok zayıfım ya ondan höldür höldür yedim. Tutamıyorum kendimi

Hiç sorma ya , akşamları bişeyler yiyince bünyem kaldırmaz Miğdem bulanırdı :) böyle olan ben.
Şimdi ne yesem diye şaşıyorum , ama direniyorum havuç salata , su diye pöfff

cetrina bebeğim nerelerdesin?

hayalimsin1 kız tamam istemeyeceğim foto falan. Kayıplara karıştın. Geri dön tulaaaay.

Kızzzzzilahi
Fotolar sana kurban olsun kız.
Ben o gün yemekten geldim, çok güzel geçti , akşamda epey oturduk bahsini ettim, çekmene gerek yok kızımın cep telefonunda geçen çektirdiklerim var ondan gönderirim sana koyarsın dedi gitti, hala göndermedi , bende sormadım çünkü o gün yemekten sonra pastanın yanında az bir dondurma vardı yedim, ertesi günü bademcikler şişti sesim kısıldı , çok kötü hastayım hala geçmedi. Zaten bir haftadır kırgınlık vardı üzerimde
Bu yüzdende kk ya uğramadım.
Ama aklımdasın sana göndericeği yakın zamanda sevgili komşumu :) sabırlı ol

Uykusuz her gece......bu soguk kahvede....
sabahlarimmmmmm :) benim bıdık bi tam dalamadi saat yediden beri ben de siyirdim galiba :) yine kandirmaca bi uykuda.burnunu açtım alti temiz karni tok yarim kundakta yaptim banamisin demiyor

Maşallah barekallah. Allah kabul etsin. Çok güzelsiniz
Ah canım benim çok geçmişler olsun. Her zaman derim 'kimse derdinden anlamaz' diye..hakikaten öyle!!! Rabbim Alp oğlumun şifasını en bolundan versin inşallah. Canım çocuk ne zorluklar atlattı evde de kalabalık..sende streslisin onu hissetmiştir melek ya onlar öyle hissediyorlar.
Eki Görüntüle 1895638 Bizde şuan durum tam olarak bu oğlum memeden bi kopamadı gitti
Ayyyy!! Bizim her zamanki halimiz! Taaa uzatıyor sündürüyor yaniii
Bunun aynısını yaşıyorum;istisnasız hemde!! Önceden gülüyordum ama artık sinirleniyorum Adam anca kendini hazırlıyor! Ben evi topla çocukları doyur giydir kendin giyin.. kaderimdir dedim üzülmedim ki diye Bi şarkı var kendime gönderiyorum

Anamdan emdiğim süt burnumdan geliyor tatlım
Ama her seye rağmen iyi ki varlar ömrümü onlara hizmet etmeye adadım
Sen nasılsın 3 Prenses Nasıl

Bizde iyiyiz tatlım
Ben çok kötü üşüttüm bademcikler davul yutkunamıyorum , herifle kırk yılın başı
Başbaşa yemeğe çıkmıştık
Kucağımda emzirirken hapşırdığımda çok korkuyor kaşları yukarı dikip ağlıyor Hihi
Bulaşmasa bari diye dua ediyorum.

Kızlar ortanca hariç diğerleri maşallahı var.
Her evin bir deli divanesi olur ya İşte benim ortancada bizim evin erkek Fatması, gürültü, patırtı, vurum, kırım, hiperaktiflik hep onda hepimizi birbirimize katan, kreşte bile çocuklara öncelik yapan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…