Annenin iyi olmasına çok sevindim tatlım dilerim sonuçlarda temiz çıkarSlm kizlar dun geceden uykusuzum sabah 7 dde hastaneye gittik annem icin 9 da aldilar 10 da cikti dr temiz gorunuyor dedi genede parca patolojiye gonderildi iceriyide temizlemis ve kanamayi durdurmurlar ama damar yolunu bulana kadar cok zorlattik dedi her yeri mos mor sukur sr iyi konustu 1 hafta sonra sonuca bakilacak alt temizligine dikkat edin dedi eve geldik belden asasini yikadim binkac gun kanama lekelenme olur.dedi bebegimi ablama birakmistim onuda dotyurdum gazuni aldim yazvrum sabahtan beri debgesi kaydi uyudu bende yaticam bu arada dua eden merak eden arkadaşlara tsk ederim allah hepinizden razi olsun sonucumuzda temiz gelsin allahin izniyle cok panikledim bugun
Bu arada erkek kardesim kirilmis bana kopegi hastalanmisti veterinerdeydi dun aksam arabayi istedi gonlum razi.olmadi vermeye elifin asisi yok dedim kopekte hastalik çıkmamış ama kil.tüy demistim bugun nerdeyse hic.konusmadik keyfim yok falan dedi esime derlenmiş neyse bugn gene arabayayla.isi vardi bende al. Gotur dedim dunden dolayi tavirmi yapiyorsun dedim yok dedi arabayi almam beni alacak arkadaslar var dedi gitti zoruma gitti senin kopeginmi onemli benim yavrummu yanlismi yaptim bilemedim annem uyutulmus bebek teyzesinde birde kardesimin kopegine arabayi vermedim.diye surat cektim iste oyle sonuc olatak annem iyi sukur evimizdeyiz
Neden bu kadar anlayışsızlar diye hep düşünüyorum ama maalesef hiç bir yanıt bulamıyorum ... Malesefki bazı insanlar haddinden fazla cahil ve ne yaparsan yap bildiklerinden asla şaşmıyorlar ..benim bildiğim tek doğru dediğin gibi ne kadar uzak okadar iyi .. Sen takma onları oğlunla beraber iyi ol yeter .. Biran önce giderler inşallahCok saol canim,esimin ailesi cok dusuncesizler, onlar bana ne kadsr uzak o kadar iyi diyorum. Dua ediyorum bana hep uzak olsunlar diye.
hayalimsin1 heheh zamane çocukları farklı, bizimkisi bu sabah çığlıklarıyla uyandırdı bizi ağlamıyor ama durmuyor da beşiğin içinde beni görünce gülmeler agulamalar al beni burdan der gibi :))
Şimdi baba kız yatakta yatıyorlar ben salonda çekyatta
Benim de 20 kg. Çok ihtiyacım varmış gibi şimdi kebap yedim hem de ekmekli ekmekli. Çok zayıfım ya ondan höldür höldür yedim. Tutamıyorum kendimi
cetrina bebeğim nerelerdesin?
hayalimsin1 kız tamam istemeyeceğim foto falan. Kayıplara karıştın. Geri dön tulaaaay.
Sende mi nöbettesin tatlım..............
Sende mi nöbettesin tatlım
Anamdan emdiğim süt burnumdan geliyor tatlımEvet tatlım Yen'i başladık:))
Bende tam sana yazacaktım
Nasılsın oğluşlarla nasıl gidiyor madam diye ?:)
Senin sıcaklığı hissetmek istiyordur annesi bazen kendilerini güvende hissetmek isteyebilirlerKızım uykusunda çığlıkla ağlıyor koşup elini tutunca susup sakinleşiyor nedeni ne acaba
Maşallah barekallah. Allah kabul etsin. Çok güzelsiniz
Ah canım benim çok geçmişler olsun. Her zaman derim 'kimse derdinden anlamaz' diye..hakikaten öyle!!! Rabbim Alp oğlumun şifasını en bolundan versin inşallah. Canım çocuk ne zorluklar atlattı evde de kalabalık..sende streslisin onu hissetmiştirGorumcem ancak bu sabah gitti, gorumcem ne zaman gorer alp i hemen huzursuz oluyor cocuk,hic gecmiyor huzursuz halide ,inanirmisiniz bugun hic uyumadi,9 dan beri uyutmaya calisiyorum yok uyuyamiyor,surekli aglamakli,cocuk acayip huzursuz,biz hastanede de bile boyle olmadik. Napcagimi sasirdim uykuya dalamiyor,surekli koynumda durmak istiyor,surekli mama istiyor. Garip bir hali var. Bugun 7 posta kaka yapti,yapamiyorda degil ki anlamadim. Gazini mi cikaramadim ne anlamadim.
Ayyyy!! Bizim her zamanki halimiz! Taaa uzatıyor sündürüyor yaniii
Bunun aynısını yaşıyorum;istisnasız hemde!! Önceden gülüyordum ama artık sinirleniyorumEki Görüntüle 1895639 Dışarı çıkarken benimkiler
Anamdan emdiğim süt burnumdan geliyor tatlım
Ama her seye rağmen iyi ki varlar ömrümü onlara hizmet etmeye adadım
Sen nasılsın 3 Prenses Nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?