2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Yok hayatım ben de senın gıbı dusunuyorum hıc dıkkat etmıyorum ben zaten basından berı baklagılden sute sogandan meyvaya acıya herseyı yıyorum sadece sut acı olur mu onu bılmek ıstedım hamıleyken cok yerdım şımdı de yıyorum etkısını merak ettımmm

Kızlar bısey sorcaö bızım mınnoş cok kusuyor ustelık hep kesık kesık ben asırı emmefıne yoruyorum şükur bır sıkıntısı yok gıbı cunku sızın de oluyor mu

Avent anne göğsüne uymlu kullanıyorum ama meme gibi zorlanmıyor tabi bid benim iki üç delik var ince akıyor ordan da

Aslında normal serumla aynı zaten normal bir şişe serum al şırıngayla çek burna damlat aynı

nymeria-burcu Canım dualarımız hep sennle ve Alp kuzucuğuyla..odana cekil bol bol sarıl kuzusuna boşvver millet ne yaparsa yapsın

Gorumcem ancak bu sabah gitti, gorumcem ne zaman gorer alp i hemen huzursuz oluyor cocuk,hic gecmiyor huzursuz halide ,inanirmisiniz bugun hic uyumadi,9 dan beri uyutmaya calisiyorum yok uyuyamiyor,surekli aglamakli,cocuk acayip huzursuz,biz hastanede de bile boyle olmadik. Napcagimi sasirdim uykuya dalamiyor,surekli koynumda durmak istiyor,surekli mama istiyor. Garip bir hali var. Bugun 7 posta kaka yapti,yapamiyorda degil ki anlamadim. Gazini mi cikaramadim ne anlamadim.

Tatlım gözünüz aydın hayırlısıyla eve çıkmışsınız dilerim bir an öncede evin boşalır ve oğlunla Başbaşa kalırsın

Tatlım gözünüz aydın hayırlısıyla eve çıkmışsınız dilerim bir an öncede evin boşalır ve oğlunla Başbaşa kalırsın
Cok saol canim,esimin ailesi cok dusuncesizler, onlar bana ne kadsr uzak o kadar iyi diyorum. Dua ediyorum bana hep uzak olsunlar diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…