Yok hayatım ben de senın gıbı dusunuyorum hıc dıkkat etmıyorum ben zaten basından berı baklagılden sute sogandan meyvaya acıya herseyı yıyorum sadece sut acı olur mu onu bılmek ıstedım hamıleyken cok yerdım şımdı de yıyorum etkısını merak ettımmmCanım bence hepsi psikolojik. Günde 2 bardak çay içersem yediğim 2 küp şeker ama sütüm tatlı maşallah. Acı biber turşusu bile yemeye başladım ben. Soğan sarımcak sıcak soğuk...ilk zamanlar dikkat ettim ama nereye kadar dedim ve kırkı çıkınca normale döndüm. Şu zamana kadar da yine maşallah diyim sadece 3 kere gaz problemi yaşayıp saatlerce ağladı
Aminnn tesekkur ederızzzOyyyy maşallah size allah nazarlardan saklasın harika görünüyorsunuzAllah kabul etsin mevlütünüzü
Hayır çekmiyorum, yutuyo sserumu biraz mızırdıyoSıktıktan sonra aspiratörle çekiyor musun tatlım,ben sadece üçer damla damlatıyorum serumu,bikaç dk.sonra cekiyorum sümükler geliyor.
Avent anne göğsüne uymlu kullanıyorum ama meme gibi zorlanmıyor tabi bid benim iki üç delik var ince akıyor ordan daEvet bebekten bombili kozmonot 9 ay aldım canım. Ekru rengi 60 tlydi.
Dilini sil geçiyorsa pamukcuk değildir. Meme reddine sebep olabiliyormus. Biraz sakinlestir sonra tekrar teklif et canım. Bende de oluyor aynı durum. Önceden 1 2 çay kaşığı su veriyorum sonra meme veriyorum. Değiştiriyorum verdiğim memeyi. Bir 10 dakika bekleyip yine veriyorum.
Biberon hızlı akisli ise memeni istemeyebilir. Anne göğsüne yakın olanları kullan.
Maşallahh anasına bak kızını al gibi olmuş ne güzel görünüyorsunuz :)
Şükürrrrr o zamannnMaşallahh anasına bak kızını al gibi olmuş ne güzel görünüyorsunuz :)
Ömrü güzel olsun fıstığın.Kesik gibi kusmak iyi bişey sindirdiğinin göstergesi..Fazlalığı atıyodur minnak.
Aslında normal serumla aynı zaten normal bir şişe serum al şırıngayla çek burna damlat aynıNormal serum dimi koca siselerde oluyo. Onu ben agzima ameliyatimdan sonra dikislerim temizlensin diye siringayla sikiyodum bildigin tuzlu su. Burna hafif hafif sikican heralde ama bogazina kacmaz mi ? Ben burnundan cok korkuyorum bikere nefessiz kalinca birdaha olcak diye ödüm kopuyo
Hortumlu icine cekiyosun sumukleri hortumunda kaliyo yikiyosun biliyorum onu. Ben gerek gormedigim icin almamistim birinden birini alayim bari hirlamasi gider belki gece
Ay sorma canim yaa cocugu cisiyle ortada birakmisim haberim yok
E tuzlu suysa neden o kadar para veriyoruz evde yapalim yada normal serum alalim
Ahhh tatlım Buaralar miniğim gaz çıkaramıyor hiç onla uğraşıyorum uyumuyorda bızdıkcetrina bebeğim nerelerdesin?
@hayalimsin1 kız tamam istemeyeceğim foto falan. Kayıplara karıştın. Geri dön tulaaaay.
Allah kabul etsin cok tatlisiniz anali kizli elamin bahti guzel olsun
Maşallah size çok güzelsiniz çok <3
Kizlar ucagin bebege zarari olur mu yolculuga cikan oldu mu ?
Evet normal serum. Bizim aldığımız küçük tüplerin içindeki de o serumun içindeki ayni tuzlu suymus. Ama buruna damla şeklinde yapmak lazim. Ben evde bu serumun içinden çekip kullanıcam dışarıda da lazim olursa diye küçük tüplerde olanlardan kullanırım.
Bende aspiratörun ucunu yıkayıp kullanıyorum. Bekletmeden hemen temizlenirse sorun olacağını sanmam. Ama onu da kullanırken serum fiYoloji ile mutlaka yumuşatıp çekin. Kuru çekerseniz zararlaymış. Tabi seninkinin sümüklü baya var galiba ve ıslak anladığım kadarıyla.
Maalesef insanlar annesi kadar hassas davranmıyor. Bisey söyleyince de alınıyorlar.halbuki anlamayacak ne var. Minicik kuzum neler atlattı. dinlense annesinin koynunda kalsa. Alp için sakin ol canım.
Diyorum ama sinirden de ben burada dişlerimi sıkmışım
nymeria-burcu Canım dualarımız hep sennle ve Alp kuzucuğuyla..odana cekil bol bol sarıl kuzusuna boşvver millet ne yaparsa yapsın
Tatlım gözünüz aydın hayırlısıyla eve çıkmışsınız dilerim bir an öncede evin boşalır ve oğlunla Başbaşa kalırsınGorumcem ancak bu sabah gitti, gorumcem ne zaman gorer alp i hemen huzursuz oluyor cocuk,hic gecmiyor huzursuz halide ,inanirmisiniz bugun hic uyumadi,9 dan beri uyutmaya calisiyorum yok uyuyamiyor,surekli aglamakli,cocuk acayip huzursuz,biz hastanede de bile boyle olmadik. Napcagimi sasirdim uykuya dalamiyor,surekli koynumda durmak istiyor,surekli mama istiyor. Garip bir hali var. Bugun 7 posta kaka yapti,yapamiyorda degil ki anlamadim. Gazini mi cikaramadim ne anlamadim.
Cok saol canim,esimin ailesi cok dusuncesizler, onlar bana ne kadsr uzak o kadar iyi diyorum. Dua ediyorum bana hep uzak olsunlar diye.Tatlım gözünüz aydın hayırlısıyla eve çıkmışsınız dilerim bir an öncede evin boşalır ve oğlunla Başbaşa kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?